Et farligt regime af følelser

Af Sørine Gotfredsen 266

Jævnligt forlyder det, at den vestlige verden er i splid med sig selv, da der er opstået en vis usikkerhed angående vores identitet. Der er desværre noget om snakken. Også i Danmark. Ikke mindst siden Muhammedkrisen i 2006 har der hersket tvivl om, hvorvidt vi længere har en fælles forankret opfattelse af begreber som humor, satire og respekt, og løbende ser vi tegn på uenigheden. Forleden opstod heftig debat om et program på DRs P3, hvor man gav rum for alle tænkelige vittigheder, uanset hvor grove de måtte være. Dette er en klassisk dansk øvelse, der her resulterede i ret bøvede udmeldinger, blandt andet om sorte og andre minoriteter. Straks lød der kritik – ikke mindst iværksat af jurist Mary Consolata Namagambe, der udtalte, at programmet ”består af hvide mænd, der nedgør minoriteter”, og hun var ”virkelig vred”. De stærke reaktioner fik DR til at undskylde, og forløbet afslører hvilken rådvildhed, der er opstået i synet på, hvordan vi overhovedet skal leve sammen.

Mary Consolata Namagambe repræsenterer den holdning, at følelser og minoriteter ikke bør krænkes. Dette er indbegrebet af den politiske korrekthed, der dominerer Vesten så voldsomt i dag, men samtidig findes jo en anden dansk selvopfattelse. Den beskrives i bogen ”Skuddene i København”, skrevet af den svenske journalist Niklas Orrenius, der handler om attentatet på Krudttønden og synet på ytringsfrihed i Danmark og Sverige. Historiker Bo Lidegaard beskriver i bogen dansk humor som: ”Det med, at man siger totalt politisk ukorrekte ting, som er ment i spøg. Man siger uhyggelige ting, og folk forstår godt, at det er for sjov.” Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring. Vi aner triste tråde til Muhammedkrisen. Mange muslimers følsomme offerrolle synes i dag at gå igen i den minoritetstænkning, der for tiden splitter vore samfund og fører til censur og udrensning i sproget. Dette er også en følge af gudløs individualisering. Mange hviler ikke længere i troen på at være af en Gud given værdi, men ser sig nødsaget til konstant at hævde egen identitet. Dermed bliver den sårede følelse til en slags øverste instans i livet, og man vil ikke længere acceptere krænkelsens mulighed.

Bo Lidegaard beskriver således en frimodig styrke, der i vores samfund kan forgå. Sagen er jo, at vi tabte i Muhammedkrisen. Ingen laver i dag grin med profeten, og mens det ikke just er religiøs følsomhed, der kendetegner danskerne, findes der stadig en lige linje mellem den krænkede troende muslim og Consolata Namagambes iver efter at inddele os i sårbare grupper, der skal beskyttes. Jo mere det bliver normen at dyrke sit sarte jeg, desto sværere bliver det at bevare den frimodighed, som vi ikke mindst sammenlignet med svenskerne længe har værdsat. DRs forsøg på at åbne alle sluser førte ikke til pæn tale, men det skabte et indblik i, hvordan den personlige følelse kan blive ophøjet til en myndighed, som andre skal bøje sig for. Det opdeler os i grupper og svækker erkendelsen af, at skal vi leve sammen i frihed, er der risiko for at blive krænket. Det er et dansk folk i splid med sig selv, der ikke længere vil betale den pris.

266 kommentarer RSS

 1. Af Lisbeth. sørensen.

  -

  ” Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring. Vi aner triste tråde til Muhammedkrisen. Mange muslimers følsomme offerrolle synes i dag at gå igen i den minoritetstænkning, ”

  Naturligvis rent ævlerier som sædvanligt her..Som man så det skrevet i den landskendte racists støvrings seneste indlæg, så er der absolut ingen nedre grænse for højreradikale mht. interesse i at nedgøre muslimer i de jødiske-højreradikale borgerlige ejet Danske medier..Som de alle er. Både som chefredaktører, redaktører og journalister sidder jøderne på uforbeholdent meget mediemagt i DK..Og mht. Israel sidder de på alt magten..Dagligt bringer tanten vrøvlende indlæg om zionismens storhed, og jødernes ret til at bestemme alt, eller ihvertald uforbeholdent meget i Danmark..Ingen kritik mod fx Krasnikken der skærer i sine børns kønsdele og nu er blevet chefredaktør nogensinde..

  Kristendommen har aldrig accepteret hån og latterliggørelse indtil nyeste tid. Og det er ikke noget de acceptere, men er tvunget til at acceptere pga. ateismens fremmarch og uafbrudte fremskridt i befolkningen..

  Det er altid borgerlige medier, og religiøse, der har mindst ytringsfrihed..Se racisten støvring fx.? Nægter altid ikke zionister, socialister ytringsfrihed og siger de skriver i falsk navn..Samtidig med at han tillader tilkendegivet falske navne som Fru Harald-Rosa ytringsfrihed? Såvel som lemchens og JP ikke emnerelevante kommentarer?

 2. Af Lisbe.th. sø.rensen.

  -

  Indlæg i fifleriet? Det første er nogenlunde læseligt, derefter ned af bakke med kreative punktum mv.

 3. Af Paul Bischoff

  -

  Jeg har aldrig forstået hvorfor det skal være noget typisk dansk at grine af andre og ikke med andre. Det er kun når folk er fuldstændig ensartede, at man kan tillade sig at grine af andre – uden konsekvenser. For danskhed betyder jo jævnt leverpostejsfarvede mennesker, som mener de er vidt forskellige, men som i virkeligheden er kloner over samme læst. Velkommen til virkeligheden, hvor folk reelt er forskellige – de ser ikke ud som os, de gebærder sig ikke som os, og de forstår ikke den danske dumsmarte humor.

 4. Af .Lis.beth .s.ørensen

  -

  Naturligvis er håneretten en menneskeret over for religiøsetosser…Vi skal have fjernet-forbudt al religion..Og humour skal hjælpe os på vej hertil..

  STadig langt indlæg i fifleriet?

 5. Af J Ha nsen

  -

  Før Anden Verdenskrig forhånede, spottede og latterliggjorde JP jøder.
  Og forsvarede hitlers jødeforfølgelser.
  I 2001 da Fogh og Pia Kjærsgaard lagde deres sorte klamme hånd over Danmark blev det så muslimernes tur til hån, spot og latterliggørelse.
  JP ansatte en lang række muslimfjentlige højreekstremistiske bloggere til at stå for det beskidte arbejde.
  F.eks. Sennels, Morten Uhrskov, Støvring, Jalving og hvad den slags nu måtte hedde.
  I 2003 løg Fogh Danmark ind i den forbryderiske krig i Iraq.
  Carsten Juste og JP valgte, at håne, spotte og latterliggøre muslimerne med de infantile og barnlige tegninger, da Danmarks myrderier i Iraq var på sit højeste.
  Så er man squ ikke for klog.

  Carsten Juste beklager sig over, at situationen eskalerede. Og at nogle rejste rundt og fremviste tegningerne.
  Det er nu hans egen fejl.
  Hvis tegninger ikke skulle have være vist uden for sognet, men blev bragt i al fortrolighed, så skulle JP sandelig have gjort opmærksom på det, før tegningerne blev bragt i JP.
  Ingen ønsker jo at løbe med sladder.

  Åsagen til krisen kan sammenfattes til JP`s infantile hetz imod muslimer siden 2001.
  Foghs forbryderiske krig i Iraq. Som JP bakkede hundrede procent op om.
  Leflende og ukritisk overfor Fogh.
  Og muhamed tegningerne som skulle spotte, forhåne og latterliggøre muslimer.

  Carsten Juste ligger som han selv har redt.
  Selvom han snakker udenom.
  Og ikke vil stå ved sit ansvar.

 6. Af Flemming Lau

  -

  Poul Bischoff.
  Du har forstået mindre end intet, vedrørende Profettegningerne. Der er gået mere end 10 år og du har stadigvæk ikke sat dig ind i omstændighederne. Du virker som en dorsk og doven luxus demokrat, der tror at friheden er en selvfølge. Sæt dig hellere tilbage i lænestolen med Matador, og se grisehandlerens satire mod Adolf. Det vil være det nærmeste, du nogensinde kommer i at stå imod det totalitære, ever…!

 7. Af Flemming Lau

  -

  Paul med a, forstås!

 8. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg kan ikke se, hvordan Muhammedkrisen repræsenterer noget som helst før eller efter; det er formentlig kun de “troende”, der kan det. Så det er fake virkelighedsopbygning, der sker her.

  Til gengæld synes jeg, der er vældig positivt, at virkeligheden hele tiden er til forhandling og vi tilpasser os hinanden – det betyder nemlig, at vi tager hensyn til hinanden. om vi så tilhører en minoritet eller majoriteten.

  Derfor synes jeg Mary Consolata Namagambe fortjener tak for hendes udmeldinger, da vi jo ellers kan undskylde os med uvidenhed. Om vi er enige med hende eller ej, er sådan set ligegyldig; hendes følelse er reel for hende, og det kan hjælpe os med at sætte tingene lidt mere i relief næste gang, der skal grines på bekostning af andre.

 9. Af J Hans en

  -

  Også i Danmark. Ikke mindst siden Muhammedkrisen i 2006 har der hersket tvivl om, hvorvidt vi længere har en fælles forankret opfattelse af begreber som humor, satire og respekt.
  Skriver Sørine Godfredsen.

  Muhammad tegningerne havde intet med humor, satire og respekt at gøre.
  Det modsatte faktisk.
  I 2006 var Danmark dybt involveret i en forbryderisk krig i Iraq.
  Danmark havde på det tidspunkt allerede tusindevis af menneskeliv på samvittigheden.
  Vi var og er samvittigsløse bødler.
  Hvordan nogle i den situation kunne mene at vi i denne situation skulle forhåne, spotte og tilsvine muslimer.
  Det skal man have en gennemført perverteret tankegang for at forstå.
  At danskerne ser sig selv som en slags helte, det er så grotesk at man græmmes.

 10. Af Paul Bischoff

  -

  J. Hansen, jeg er enig med dit seneste indlæg. Jeg vil gå så langt som at skrive, at Muhammed-tegningerne er et symptom på den pleasende danske skødehunds-mentalitet overfor USA; at vi er på den rigtige side, når demokrati skal indføres med vold.

 11. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos dette statement fra Sørine Godfredsen bloggen: “Dette er en klassisk dansk øvelse, der her resulterede i ret bøvede udmeldinger, blandt andet om sorte og andre minoriteter.” Jeg Googlede lige for sjov, om de der sorte nu også er en minoritet. Her er resultatet (billion er det vi kalder milliard)

  “There are 1.1 billion Black Africans (15% of world population) alone, not including the 150 million (2% of world population) that make up the Black Diaspora (African Americans, Black Brits, Black Brazilians, Blacks in the West Indies, etc.).”

  “There are approximately 1.3 billion “white” people around the world: 800 million in Europe. 400 million in the Americas. 100 million in the rest of the world.”

  Fakta – altså to næsten lige store populationer af sorte / hvide. Så hvis sorte går under betegnelsen en minoritet, hører hvide vel også til en minoritet?

 12. Af l....isbeth s...ørensen

  -

  Nyt indlæg i fifleriet til bichoff så vel som et længere i starten?
  Godt nok søndag. Men tag nu præstekjole af og frigive med ytringsfrihedsbrillerne på og ikke kristne?

  J.h.

  Naturligvis. Indlægget her et et kris. tenfundamen talisk musli mbaashing blot som forklaret i detaljer i min første kommentar her.

 13. Af li.sbeth s.øre.nsen

  -

  2 nye indlæg i filteriet?

  Nu 3 der?

 14. Af li.sbeth s.øre.nsen

  -

  2 nye in dl.æg i filt.eriet?

  Nu 3 der?

 15. Af J Ha nsen

  -

  Vi var og er samvittighedsløse bødler.
  Skulle der nok have stået.
  For at komme stavefascisten Lemc he, Harald, Kim 0 i forkøbet.
  En person, fra den yderste højrefløj, som kan lave ti stave- og kommafejl i et indlæg, hvor han nævner andres småfejl.

 16. Af E. Dideriksen

  -

  Minoriteter, som kristne i Danmark er, har naturligvis ret til at benytte sig af sarkasme og satire overfor en religiøs majoritet, som muslimer udgør i Danmark.
  Kilde: Den anerkendte samfundsdebattør og samfundsforsker Søren Sørensen har offentliggjort et studie, som viser, at 90% etniske danskere er ateister. Dermed er kristne en minoritet i Danmark, og kristne bør nyde udvidet beskyttelse.

 17. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos den såkaldte Muhammedkrise – en glimrende yderst læseværdig artikel på JP.dk – om hele det MSM fake iscenesatte stunt:

  “25.09.2015 KL. 13:00
  10 år efter: Fra Muhammed-tegninger til terrorplaner
  Rekonstruktion: Det begyndte med en snak til en fest og endte med den største udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig.”

  “Livet er fuld af tilfældigheder. Nogle fører intet med sig, andre ender med et job eller den store kærlighed. Og så er der de tilfældigheder, der ændrer Danmarks-historien. Som da to tidligere medlemmer af BZ-miljøet faldt i snak i køkkenet til en fest og derved – uden at ane eller ønske det – satte gang i en udvikling, der endte med 12 tegninger i en dansk avis, den største udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig og et Danmark i terroristers sigtekorn.” . . . . . læs selv resten her

  https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/Indland/ECE8039707/10-aar-efter-fra-muhammedtegninger-til-terrorplaner

 18. Af J Ha nsen

  -

  AF JAN PETERS EN – 23. JULI 2017 16:42
  “den største udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig og et Danmark i terroristers sigtekorn”

  Terrorisme i Danmark er en mulighed.
  På grund af Danmarks deltagekse i USA`s forbryderiske krige siden 2003.
  Med måske fire millioner dræbte mennesker som resultat.
  Og ti gange flere flygtninge.
  Tror Jan Peterse n på alle JP`s løgnehistorier og udenoms snak.
  Kommer der et terrorangreb i Danmark, så påhviler ansvaret Fogh, Per Stig Møller, Pia Kjærsgaard og Løkke.

 19. Af Flemming Lau

  -

  De fleste har lært inden de blev 2 år, ikke ukritisk at putte alting i munden. “Vi skal tilpasse os og tage hensyn til hinanden…!” Var det, det grønlænderne oplevede i Gjellerup parken, da de blev “etnisk udrenset” for nogle år siden. Hvor var luxus feministerne fra Kvinfo og SOS Racisme? Borte, havde taget dem! Det kan jo ikke passe, at det er nødvendigt at investere i 3 stks grille, bare fordi man har inviteret et hinduistisk og muslimsk par til komsammen i sommerlandet!

  Gad vide, hvis der kom 10 000 nynazister med den Arieranske tro, med hensigt at slå sig ned i Danmark, om de også ville blive budt velkommen med åbne arme..?
  De ville ryge ud på r.. og albuer. Nu må vi snart erkende at vestligt menneskesyn er uforenligt med totalitære menneskesyn!

 20. Af P Did eriksen

  -

  Ansvaret for terrorhandlinger kan kun ligge et sted. Hos de terrorister, som udfører handlingen.

 21. Af Jan Petersen

  -

  Ret imponerende man kan læse den rimelig lange artikel – og samtidig skrive et indlæg – på blot 7 minutter – godt gået . . .

 22. Af J. Ha nsen

  -

  AF FLEMMING LAU – 23. JULI 2017 16:54
  “Gad vide, hvis der kom 10 000 nynazister med den Arieranske tro, med hensigt at slå sig ned i Danmark, om de også ville blive budt velkommen med åbne arme..?”

  I 1940 bød danskerne nazisterne velkommen.
  Efter Anden Verdenskrig bød danskerne deres efterfølgere fra USA velkommen.
  Vi danskere forstår at tilpasse os.

 23. Af E. Didiriks e n

  -

  AF P DID ERIKSEN – 23. JULI 2017 16:57

  Aha.
  pædoKim er på banen.

 24. Af Li.s.bet.h s.øren.sen

  -

  “Gad vide, hvis der kom 10 000 nynazister med den Arieranske tro, med hensigt at slå sig ned i Danmark, om de også ville blive budt velkommen med åbne arme..?”

  Forkert..Stø…vri.ng-og venner , C/O vil møde dem med åbne arme..Utallige indlæg om støtte til ungarske dittoer der fx. her i debatten blot som eksempel af ham herom?

  “Ret imponerende man kan læse den rimelig lange artikel – og samtidig skrive et indlæg – på blot 7 minutter – godt gået .”

  JP..Siden 13.36 til 13.56 ikke er lo minutter nej.Men hvad er minut antallet mellem de to forresten, kan du udregne det?

  Men korrekt at mange intelligente deattører kan skrive om emnet på 7 minutter tit også, da der normalt ikke kræves mere i bloggernes indlæg, nu de er blå? Det hele foregår altid på et meget lavt intelligens niveau her i Berlingske..Også bevist at borgerlige-konservative er langt mindre intelligente end røde i utallige saglige undersøgelser verden over..

  Indlægget ligger forresten stadig i fifleriet , som gør to andre også? Og vil oplyse verden sagligt om tings tilstand..

 25. Af J Ha nsen

  -

  AF JAN PETERSE N – 23. JULI 2017 16:57

  Artiklen omhandler et møde i 2005.
  I 2001 lagde Fogh og Pia Kjærsgaard deres sorte klamme skygge over Danmark.
  Fra dette tidspunkt hyrede Jyllands Posten et modbydeligt slæng af højreekstremistiske bloggere for at stigmatisere, forhåne og spotte muslimer i ofte racistiske blogs.
  Muhammed tegningerner var kulminationen på denne kampagne.
  Dubiøse typer som køteren Jalving (der offentliggjorde min addresse for at min familie kunne blive forfulgt), Sennels , Støvring, Morten Uhrskov.
  Bare for at nævne nogle af dem.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Så er i øvrigt også denne Berlingske WordPress blog på vej i hegnet. Så en venlig ment håndsrækning til blogger Sørine Godfredsen.

  “Beginner’s guide for WordPress” – How to Block IP Addresses in WordPress – og andre enkle måder du kan køre en rimelig problemfri blog – renset for fake navne, spam og diverse debat sabotører. God fornøjelse, er meget enkelt.

  http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-block-ip-addresses-in-wordpress/

  I øvrigt lyder Berlingske egne debatregler som følger:

  RETNINGSLINJER

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

 27. Af Jakob Holm

  -

  De sædvanlige to idioter fik hurtigt afsporet bloggen.

 28. Af l.i.se.b.e th .sø.re n.s.e n

  -

  Nyt indlæg i fifleriet til Jan, har nu 3 der?

  Så nu hedder Axel eriksen-PsyKO, Peter Holm..Hvad bliver næste inkagnation?

 29. Af J Ha nsen

  -

  AF J HA NSEN – 23. JULI 2017 17:15

  Dette bare for at forklare, at mareridtet startede i 2001.
  Ikke med muhammed tegningerne i 2006.
  Men der foreligger åbenbart en dyster enighed i Danmark blandt politikerne, medierne og danskerne om, at alle modbydelighederne skal fejes under gulvtæppet.
  Ellers kan vi ikke kigge os selv i spejlet.
  Sådan opfører kujoner sig.

 30. Af l.i.se.b.e th .sø.re n.s.e n

  -

  ja J…H. K.o.en Skri ver ua fbr.udt i an.dres na.vn e..Har gjort det over hos Co-rd. ua forny.ligt i m.it..

  Rest.en af ind læg get i fif.ler iet? Såvel som 2 andre..Det første rela tere til hele em.net, og måtte gerne komme på?

  .J..P…
  Deba.tregler.ne nævner at indl.æg skal være e.mne.relate.rende..Husk det nu. 9.1…..1 har aldrig noget med em.net at gøre, mm. dette disku.tte res da, hvilke B… aldrig kunne drømme om..

 31. Af Jan Petersen

  -

  @ L.I.SE.B.E TH .SØ.RE N.S.E N – 23. JULI 2017 17:37

  Hvordan kan den gang hovedløse junk overhovedet slippe igennem noget filter?

  Kære Sørine Godfredsen . . . . følger du overhovedet din blog?

 32. Af P Christensen

  -

  Du må ikke gøre grin med (visse) andre,
  men du må gerne lade dem hugge hovedet af andre.
  Det er stadig den radikale-venstrefløjs forunderlige “logik” til idag.

  Hvis minoriteter ikke må krænkes som SG skriver,
  må det være argument for at stoppe den udnyttelse af danskerne,
  som årtiers import af uintegrerbare sociale klienter (som endog betragter os
  som vantro) har været udtryk for.

  Faktum er at venstrefløjen i årtier har været så ræd for at være
  racister, at de er endt med at være det.
  Deres favorisering af udlændinge på bekostning af danskerne
  er racisme.

  Historien om venstrefløjens klasseforræderi mod arbejderklassen/
  lønmodtagerne tager vi en anden gang.
  Men den er kort fortalt en konsekvens af mange “højtuddannede”
  venstreorientede der var så økonomisk-socialt priviligerede at kunne befinde sig langt væk fra de negative konsekvenser fra egne høje holdninger.
  Modsat den alm lønmodtager.

 33. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  “I 1940 bød danskerne nazisterne velkommen.”

  Hvis du mener de 203 nazister der blev fyldt med bly i Sønderjylland 9 April 1940, ja så har du ret…! Og nazisterne var så henrykte over velkomst komiteen at de skød 3 grænsegendarmer, 11 soldater og 2 piloter!

  Jeg kan forestille mig, at Sovjets venlige besøg i Afghanistan Dec ’79 udtrykte samme varme følelser for afghanerne, som Adolf følte overfor danskerne!

 34. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret!

 35. Af H S

  -

  Sørine helt rigtigt.
  Det første vi hørte da muslimer bosatte sig i Danmark var , at de ville respekteres.
  I modsætning til danskere er de utroligt selvhøjtidelige.
  De har den rigtige gud og er de rigtige mennesker.
  Danskere er blot vantro og ludere.
  Hvordan har de tåbelige politikere forestillet sig at 2 så forskellige kulturer kunne leve sammen ?
  (Disse politikere vil være en årelang skamplet på danskernes historie. Jelved , Nyrup Rasmussen ,Arnold osv)
  Ihvertfald ikke uden at en af dem ville ændre sig radikalt.
  Og det ser ud som om det er danskerne der må vige , godt hjulpet på vej af det radikale venstre og de små liderlige overvejende kvindelige venligboere.
  Godt vi har mere fornuftige folk som polakkerne i rimelig “flygteafstand”.
  Svenskerne har ligesom muslimer altid været lidt selvhøjtidelige og nok derfor de går lidt bedre sammen med muslimer og PK erne.
  Fremtiden tegner ikke lys for dansk uhøjtidelig kultur.

 36. Af Per Steffense n

  -

  Det er med en vis frustration, at man læser disse debatter.
  Sproget er grimt.
  En person som J Hanse n virker oprigtig, hæderlig og indigneret.
  Som en af de få.
  Derfor er alt, hvad han skriver ikke nødvendigvis korrekt.
  Men det virker som om, at han har nogle yderst ubehagelige personer imod sig.
  Som vil bruge alle midler for at ødelægge hans muligheder for at debattere.
  Berlingske burde skamme sig.

 37. Af jan ulrik friis

  -

  S ørine
  “……….Mange hviler ikke længere i troen på at være af en Gud given værdi,……”
  Jesus
  “Se jeg er med Jer alle dage indtil verdens ende.”

  Midt i dette islamistiske exodus, denne etniske udrensning af det danske folk, er humor en luxus nu tiden simpelhen løber ud for Danmark, vi ved at muslimerne alle vil dø, her gælder det tror, vi ved at Gud lader dette ske, med islamisternes ankomst forsvinder Danmark, fordi landet sov i timen for inspektion, vi står hvor vi ikke må stå!

  Nu kommer et islamistiskt helvede ned over os, Gud har naturligvis ikke overladt os til os selv, her gælder det tro, men bestemt ikke morsomt det vi nu skal igennem, her taler vi sort humor, venligboerne vil juble, godhedsindistrien kronede dage et islamistisk helvede på jord!

  Det danske folk idag uønsket, lagt ud som kanonføde, nu på alle fronter, at godhedsindustrien blevet en direkte hån imod os danske!

  Frontex/Godhedsindustrien henter 24/7 langskæggede islamistiske mænd i million og atter millionvis i stormløbet på Europa, de vil alle dø, her gælder det tro, men alt i alt uhyggeligt, morsomheder ser anderledes ud!

  Spændende om islamisterne og godhedsindustrien kan overholde deres deadline!

 38. Af Jan Petersen

  -

  Berlingske blogs – som sådan – er een stor fed joke. Formentlig forsøgt styret af “intelligent” software ingen på Berlingske reelt aner hvordan egentlig fungerer. Et meget godt eksempel er denne blogs ur – minus 2 timer ift dansk normal tid. Berlingske egne simple regler er en by i Rusland. I det hele taget så amatørartig – som næsten tænkes kan. Selv en 10-årig – wannabe IT amatør nørd – kan gøre det bedre 🙂

 39. Af Aksel Eriksen

  -

  Jeg deltager ikke i debatten mere hold mig udenfor,er der ikke nogen der kan ringe efter Llemche og Borgsmith og få tosserne smidt ud

 40. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Muhammed-tegningerne gjorde kun grin med islamistiske terrorister, der begår terror i Muhammeds navn – og langt de fleste islamistiske terrorattentater rammer faktisk andre muslimer.

  Netop derfor var det et kæmpe selvmål fra den muslimske verdens side, at de muslimske landes organisation, OIC, valgte side med de islamistiske terrorister, der forlangte, at vi indførte censur, så Muhammed-tegninger blev strafbare.

 41. Af Niels Peter Lemche

  -

  AKSEL ERIKSEN, der er ikke så nemt, når redaktionen ikke forstår, hvad der er sket med bloggen.

 42. Af Gert Hansen

  -

  Sørine Gotfredsen er i artiklen slået ind på en særdeles farlig vej. Hun blander religion sammen med racisme.

  Det skyldes en klar politik de senere år fra visse muslimske talsmænds side, at få sammenstillet de to begreber, der intet har med hinanden at gøre.

  Hvorfor? Jo, fordi racisme er en grim ting efter de flestes begreber idag, og også ofte ulovlig. Religionskritik, eller latterliggørelse af religioner, er en helt anden ting og har ikke noget med racisme at gøre. Men kan religiøse få forvirret begreberne, og slået de to ting sammen, gør man sig immun overfor kritik af religioner. (Det er lykkedes over al måde i Sverige, hvor ordet ‘racisme’ anvendes mod alle kritikkere af en den svenske elites indvandringspolitik og demontering af det svenske ‘folkhem’).

  Så er man godt på vej til det autoritære samfund og diktaturet, hvis man ikke længere kan kritisere magthaverne uden at komme galt afsted. Det har intet at gøre med om nogen er hvid, sort eller gul, og man laver vittigheder om dem. Det sidste kan man leve med ikke at sige om andre mennesker, men man kan ikke leve med det første. I alt fald ikke hvis man ønsker frihed. Diktaturer og borgerkrig er der angiveligt millioner af mennesker der flygter fra. Desværre, viser det sig alt for tydeligt, kan mange ikke se sammenhængen.

 43. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos Berlingske blogs og “tosser” – så er de egentlige tosser vel Berlingske bloggere – selv. De evner end ikke at styre egen blog efter Berlingske egne meget simple debat retningslinjer. For slet ikke at tale om at konfigurere egen WordPress blog med filter imod diverse spam, falske navne, blokere IP-adresse, osv. Selv en 10-årig kan finde ud af det. Så konklusionen er vel meget simpel – Berlingske bloggere er dovne, uduelige og ugidelige – find nogle nye bloggere der gider blog showet 🙂

 44. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Iøvrigt tabte vi aldeles ikke Muhammed-krisen.

  Det var endda venstrefløjen, der ellers svigtede fælt under Muhammed-krisen, der gav de menneskerettighedsforkæmpere, der forsvarede ytringsfriheden, den endelige sejr, da den gik i spidsen for en afskaffelse af blasfemiparagraffen.

  For de muslimske lande forlangte jo ikke, at Muhammed-tegningerne blev straffet efter den såkaldte racisme-paragraf, men efter blasfemiparagraffen.

 45. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Der er måske ingen medier, eller journalister, der tør latterliggøre Muhammed mere – og fred være med det, for terrortruslen er jo reel.

  Men det er der mange debattører, der tør og gør, og de tør også kritisere Muhammeds pædofili, og grusomhed iøvrigt – og det er stadig lovligt.

  Dét havde det ikke været, hvis vi havde tabt Muhammed-krisen til I.S.-segmentet, og dets terror-romantiserende klakører på den yderste venstrefløj.

 46. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt var det to tidligere medlemmer af BZ-miljøet, der oprindelig startede Muhammed showet. Læs JP.dk artikel nævnt i mit indlæg 23. juli 2017 16:42

 47. Af Lisb.e.th .sø.ren.sen

  -

  “Mary Consolata Namagambe repræsenterer den holdning, at følelser og minoriteter ikke bør krænkes. Dette er indbegrebet af den politiske korrekthed, der dominerer Vesten så voldsomt i dag”

  Avisen her nægter indlæg der krænker borgerlige følelser, selvom de er en minoritetsgruppe..Især liberalsitiske følelser tåler ikke kritik , og venstrebøn dernes..Ser du ikke hyk leriet i din påstand her søri ne? Kritik her fjernes med det samme.

  Jak.ob Ra.smu.ssen…Inc.est er stadig lovligt i Isr.ael også?
  Kun mellem far og datter i den patriakalske religion ,men..I scien.tology forfølger i også børn der forlader deres forældre i sekten mv. ?

  Sø.rine, se nu at få slettet J.P´s ikke emnerelevante kommentarer?..Og en gang og for alle..Luk helt ned her..Tak..Kun toss er som lemche n, J .P der ikke relatere til emnet nogensinde, har fri ytringsfrihed i avisen..

  Stadig 3 indlæg i fifle riet her om em net?

  “Af Ak.sel E.riks.en – 23. juli 2017 19:44

  Jeg deltager ikke i debatten mere hold mig udenfor,er der ikke nogen der kan ringe efter Llemc he og Bo rgsmith og få tos serne smidt ud”

  Ax el Eri ksen deltager altid i debatten minutter efter han bliver taget med bukserne nede i et nyt navn..Og han skriver under utallige nye navne nu i B..
  Den ski ngre kalk unopdrætter kan nemt genkendes, via hans og samleverskerens k o sammenløb, og den blinde venstre opbakning.

  .

 48. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Jeg synes nu også, at Akkari & Co. skal have lidt af “æren” for, at sætte fut i Muhammed-krisen, for den muslimske verden opdagede først, at JP havde publiceret tegningerne efter, at Akkari & Co havde turet den muslimske verden rundt med en blanding af ægte og falske Muhammed-karikaturer…

 49. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  De BZ’ere, som artiklen omtaler, er iøvrigt ikke mere “skyldige”, end JP var – begge parter er med andre ord fuldstændigt uskyldige.

  For de gjorde jo ikke andet end at teste, om det virkeligt er rigtigt, at islamistiske terrorister forsøger at true os til, at indskrænke den vigtigste menneskerettighed, ytringsfriheden, ved hjælp af trusler og terror mod uskyldige civilister.

  Det viste sig desværre at være rigtigt, men terroristerne og deres sympatisører fik heldigvis en lang næse, for vi afskaffede blasfemiparagraffen, i stedet for at skærpe den, som de forlangte, så den kunne bruges til, at straffe Muhammed-kritikere.

 50. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt meget enig – Akkari & Co. fortjener bestemt deres del af den “ære” – i øvrigt meget villigt supportet af store dele af MSM (mainstream media) – befængt af venstreorienterede journalister med udgangspunkt i BZ-bevægelser og andet socialist- og kommunistisk junk og ragelse !

 51. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Langt de fleste autonome valgte jo side til fordel for de antisemitiske, islamistiske terrorister, der ville true os til, at afskaffe ytringsfriheden.

  Venstrefløjen – især den yderste del af venstrefløj – støttede stort set over én kam de islamistiske terrorister, der ville have os til, at indskrænke ytringsfriheden, så vi ville have haft den samme, stærkt indskrænkede ret til, at ytre os, som borgerne havde i den socialistiske østblok.

  Men alligevel var det absurd nok venstrefløjen, der endeligt tog initiativ til, at afskaffe blasfemiparagraffen – mod Venstres og Socialdemokraternes vilje…

  Venstre ved du åbenbart IKKE, hvor du har, når det gælder forsvaret for den vigtigste menneskerettighed – ytringsfriheden…

 52. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er blasfemiparagraffen vel noget ligegyldig junk, der – mig bekendt – stort set aldrig er anvendt. Så at venstrefløjen (fik lov) til at “tørre røv” med den lov, er vel bare led i almen Christiansborg rævekage fis 🙂

 53. Af j nielsen

  -

  “Mange muslimers følsomme offerrolle synes i dag at gå igen i den minoritetstænkning, der for tiden splitter vore samfund og fører til censur og udrensning i sproget. Dette er også en følge af gudløs individualisering. Mange hviler ikke længere i troen på at være af en Gud given værdi, men ser sig nødsaget til konstant at hævde egen identitet. Dermed bliver den sårede følelse til en slags øverste instans i livet, og man vil ikke længere acceptere krænkelsens mulighed.”

  Dette er, efter min bedste overbevisning, noget ukristeligt nonsens. Gudløs individualisering? Det er netop hos religiøse, hos de mest troende, at denne nærtagenhed findes. Hangen til censur ligeså. Og det gælder hvad enten man abonnerer på gud eller hans lidt yngre fætter. Hvad enten man er minoritet eller majoritet.

  En af de særeste religiøse eksistenser i dansk offentligt og siden også politisk liv, gæt selv hvilken præst, er permanent forurettet. Altid sårede følelser og selvretfærdighed. Enten fornærmet, eller fornærmet over ikke selv at kunne fornærme.

  Så prøver nogle at gøre det til noget ophøjet ved at sætte en gud ind i ligningen. Det er intet andet end en måde at hævde sin identitet på, mens man foregiver ikke at gøre det.

  For andre, mindre religiøse, er intet helligt. Heller ikke egen identitet.

 54. Af Jens Ellekær

  -

  ”Det er grin at være sjov, men det er ikke sjovt at være til grin.” – Ja, sådan er det blevet sagt, Og for mange mennesker i vort samfund – og udenfor – er der bestemt ikke noget at grine ad.

  Mange af vore medborgere står op om morgenen og ser sig i spejlet med det inderlige ønske at se en hvid mand, men hvad de ser er en brun eller sort mand, eller en hvid kvinde, eller – endnu værre – en brun eller sort kvinde. Og så er der ikke noget at grine ad, når man hen på formiddagen stiller sin radio ind på P3 for at få lidt oplysning eller lidt positiv underholdning og bliver mødt af nederdrægtigheder som ”Og så er der den om den lesbiske negerkvinder, der …”.

  Og som Berlingske sorte samvittighed – J Han sen eller J Ha nsen (den arme mand er åbenlyst bange korporlige sanktioner) -, så rigtigt gør opmærksom på, så er aviserne – frem for alt JP – de værste til at gøre grin med udsatte og forfulgte minoriteter. Før Anden Verdenskrig var det jøderne, der skulle gøres grin med. Så blev det fascistiske – som Bjørn Danh så utrætteligt har påpeget det – Israel oprettet, og så var det pludselig slut med at gøre grin med jøder; nu skulle der gøres grin med muslimer. Og alene til det formål har JP ansat en række fascistoide bloggere – hvide mænd, selvfølgelig (ja, så er der lige Jaleh Tavakoli – hun er kvinde og tidligere medlem af Enhedslisten – den må jeg lige tænke lidt over!). Hvem bliver den næste udsatte gruppe, der skal gøres grin med? Sigøjnere? Det kunne være nærliggende. Eller små, sorte mennesker? Pygmæer fra det centrale Afrika. Det billige grin er fortsat helt og holdent på den hvide mands side.

  Hvad der bestemt ikke er til at grine ad, de er de grusomheder, som danskere udøver mod andre mennesker. Som Han sen & Ha nsen gør os opmærksomme på, så har vi danskere de senere år slået i tusindvis af muslimer ihjel i Levanten og Libyen, mennesker som aldrig havde generet os. Gennem danske modstandsfolk blev vi involveret i Anden Verdenskrig og pådrog os dermed et medansvar for millioner af tyske civilisters død. I 1848-50 slog vi i tusindvis af slesvig-holstenere ihjel, blot fordi de ville være tyskere. Og venderne- hvordan behandlede vi ikke dem? Det var en ren religionskrig. Og så er der rækken af usalige krige mod vort broderfolk svenskerne. ”Hans Værge hamrende saa fast/At Gothens Hielm og Hierne brast.” – her har vi så sandelig den hvide danske mand i al hans bestialske udfoldelse. Så der er bestemt ikke noget at grine ad, hvis man bliver mål for den danske mordlyst.

  Og så er der selvfølgelig Lisb.e.th .sø.ren.sen. Jeg er overbevist om, at hun er en meget velmenende kvinde – muligvis endda sort, og således en del af en meget sårbar befolkningsgruppe. Men der er desværre noget galt med hendes tekstbehandlingssystem, og jeg forstår intet af de meninger, hun forsøger at fremføre. Og det er jo heller ikke til at grine ad.

  Og jeg kunne fortsætte. Men til hvad nytte? ”Hvad udbytte har et menneske af alt, hvad det slider med under solen?” spørger Prædikeren allerede i 1. kapitel, 3. vers. Lige som Prædikeren synes jeg heller ikke, at der er noget at grine ad. Så jeg slog op på youtube og fandt Kjeld Petersens klassiker ”Bare græd”. Det var en lettelse.

 55. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Læg mærke til hvor antidemokratisk/antidemokratiske vores firkløver/Genossen er. De vil lukke for alle indlæg, undtagen deres egne. De har meget at lære om demokrati. De vil indføre deres eget “demokrati”, hvor de bestemmer, hvad andre skal have lov til at mene. Deres tankesæt kaldes diktatur.
  Der er ingen tvivl om, at de sigter mod, at få Berlingskes blogs lukket.
  Det aller yderste højre og det aller yderste venstre er et fedt. Husk Karen Jespersen. Hun har taget hele turen.

  Sørine Gotfredsen, lad alle kommentarene blive stående. De er som graffiti på en væg. Graffiti bliver stående, indtil det bliver malet over, eller vasket væk. En person, som kan blive ved med at skrive de samme usandheder igen og igen, har ikke, eller får ikke ret, uanset antallet af kommentarer. Det siger meget om personen. Det er faktisk, forsøg på hjernevask. Metoden bruges i krig og sociopater bruger også metoden for at få magt over andre. Læg mærke til, kommentarene bliver ved, efter denne tekst. Jeg stemmer til venstre for midten uanset de kommentarer, der fyer om min person. Jeg kan kun sige, jeg har ondt af disse personer. Humor er en by i Rusland her.

 56. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  “Sæt dig hellere tilbage i lænestolen med Matador, og se grisehandlerens satire mod Adolf.”

  Det var nu ellers venstrebønderne og grisehandlerne, der sørgede for at holde liv i Adolfs tropper – og tjente fedt på det., men det egner sig nok ikke til satire.

  Og hvad er det for et samfund, der fordømmer mobning i skolerne og på arbejdspladserne, samtidig med at det accepterer, at minoriteter må leve med hån, spot og latterliggørelse?

  Hvis du sendte en racistisk vits til en kollega, ville du ikke blive fejret i firmaet som ‘månedens humørbombe’, men sendt ud på r.. og albuer med en fyreseddel i hånden.

 57. Af Ole Jensen

  -

  Det er simpelthen så ufatteligt at en præst, – en lallende idiot der får lov til at leve af at tale om fantasi-væsener, sidder her og sviner andre til, som tror på fantasi-væsener. Tag dig dog for helvede sammen din idiotiske religiøse sinke! Hvis du må tro på dit absurde lort, og ovenikøbet få penge for at tale om det dag ud og dag ind, og hjernevaske små skolebørn med dit lort, så lad dog andre tror på deres latterlige lort, og lad dem hjernevaske små skolebørn. Jeg får KVALME af religiøse tosser!!! Religiøse mennesker forpester denne planet med deres perverse fantasier.

 58. Af Niels Juul Hansen

  -

  @R. Harald Kristiansen

  “Sørine Gotfredsen, lad alle kommentarene blive stående.”

  Enig.

  Lad også de mest racistiske stå som en skamstøtte. Jeg er sikker på, at de kan anvendes i undervisningen, så vore unge mennesker kan se, hvor hurtigt det kan gå, når fordomme og frygt regerer.

 59. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt – personlig er jeg ligeglad med, hvad debattører ytrer. Så længe de holder sig inden for Berlingske Tidendes egne meget simple regler for debat. Samt at bloggere gider følge egen blog – og slette alt det skrammel der ikke er iflg regler, som følger her:

  RETNINGSLINJER

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

 60. Af ...li.sbe.th ..sø.re.n.sen

  -

  Ifølge deba.tregl.erne i ..B står der læn.gere nede at de skal være em.nerelev.ant? Fjern venligst j,,,…p’s komm.entarer…..

  P S har 3-4 em.nerele.vante komm.entarer i fif.ler.iet????

 61. Af ...li.sbe.th ..sø.re.n.sen

  -

  Ifølge deba.tregl.erne i ..B står der læn….gere nede at de skal være em.nerelev.ant? Fj..ern ven.ligst j,,,…p’s komm.entarer…..

  P S har 3-4 em.nerele.vante komm.entarer i fif.ler.iet????

 62. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt bør en gang junk som det her ALDRIG slippe igennem noget filter 🙁

  AF …LI.SBE.TH ..SØ.RE.N.SEN – 23. JULI 2017 23:32
  Ifølge deba.tregl.erne i ..B står der læn.gere nede at de skal være em.nerelev.ant? Fjern venligst j,,,…p’s komm.entarer…..

  P S har 3-4 em.nerele.vante komm.entarer i fif.ler.iet????

 63. Af Jan Petersen

  -

  Hvad sker der lige for gode gamle “Tante Berlingske”? Det er bare total vildt. Selv Ekstra Bladets “Nationen” er mere “intellektuel” end den her Berlingske blogs Gøgerede . . . . Holy Shit 🙁

 64. Af Søren Rasmussen

  -

  Kære Sørine,

  Jeg har vedlagt et par citater og kommentarer til dit indlæg.

  ” Citat fra Præstens indlæg:
  Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring. Vi aner triste tråde til Muhammedkrisen.

  Min kommentar:
  Bullshit!…Hvad er det for et regime, og hvor er ‘de triste tråde’?

  ” Citat fra Præstens indlæg:
  Sagen er jo, at vi tabte i Muhammedkrisen. Ingen laver i dag grin med profeten, og mens det ikke just er religiøs følsomhed, der kendetegner danskerne, findes der stadig en lige linje mellem den krænkede troende muslim og Consolata Namagambes iver efter at inddele os i sårbare grupper, der skal beskyttes.

  Som du måske ved fra dit virke iblandt Danskere, er vi faktisk meget bevidste om vores rolle som et Folk og en Nation.

  Min kommentar:
  Jeg tror at mange Danskere har svært ved at se/forstå, at vi ‘tabte i Muhammedkrisen’…Hvad tabte vi?

  Tjah…måske Mohammed Krisen meget mere handler om vores Muslimske Gæsters hjemrejseplaner.

 65. Af .l. ...s

  -

  Tante..se nu at få fjernet jans hjernedøde ikke emneirelevante indlæg? Står i reglerne de skal relatere til emnet? Og 4 i indlægget der gør og ikke er kommet på.

 66. Af .l. ...s

  -

  Tante..se nu at få fjer.net ja.ns hje.rnedøde ikke emn.eirelevante indl.æg? Står i reglerne de skal relatere til em.net? Og 4 i ind.læg.get der gør og ikke er kommet på.

 67. Af j nielsen

  -

  “Så er man godt på vej til det autoritære samfund og diktaturet, hvis man ikke længere kan kritisere magthaverne uden at komme galt afsted. Det har intet at gøre med om nogen er hvid, sort eller gul, og man laver vittigheder om dem.”

  Men hakke nedad er der altid carte blanche til.

  Og det var netop et af omdrejningspunkterne for debatten i forbindelse med Jyllandspostens hån, spot og latterliggørelse:

  Muslimer i Danmark. Underklasse eller magthavere?

 68. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt nogen der kan Google følgende for- og efternavn? Så giver jeg en kasse af de kolde: “AF .L. …S – 24. JULI 2017 00:11”
  Berlingske blogs – please vågn bare lidt op til MSM ansvarlighed 🙂

 69. Af M.S. Carstens

  -

  Min kommentar, for lidt siden, gik desværre “i vasken”,

  Men den står nu at læse på:
  http://www.uriasposten.net/nye-tips
  under 8801 M.S. Carstens

  Ja, hvor er det godt, at vi har alternativer 😉

 70. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Dagens tal kl. 00.18 24.07.2017
  L S 13 indlæg
  J H/J N 9 indlæg
  E D I D I R E K S E N/ J H 1 indlæg
  Per Steffensen=J H 1 indlæg
  Antal indl. KL. 00.18, I alt 59
  Firkløveret/Genossen 24 kommentarer af 59.
  L S har som Teddy Bjørn Olsen hang til overdreven tegnsætning.

 71. Af Arvid Holm

  -

  Vor adfærd påvirkes af demokratisk besluttede love, der håndhæves med trussel om straf.
  Alternativt kan vi påvirkes af uskrevne, kulturelle normer, der håndhæves med gruppepres.
  De to metoder til påvirkning kan forstærke hinandens virkning, hvis de påvirker i samme retning, eller svække den, hvis de ikke gør.
  I et demokrati, der tilstræber civilisation, bør man naturligvis foretrække den første metode.
  Den anden, hvor uskrevne normer håndhæves ved hjælp af gruppepres, kan hurtigt eskalere til pøbelvælde, hvor hysteriske og ukvalificerede selvtægtsfolk anklager, dømmer og straffer folk uden mindste hensyn til deres rettigheder.
  Følgelig er det en farlig alliance, der er opstået mellem tilrejsende, der mener sig krænkede og forfulgte, og selvretfærdige “venligboere”, der aldrig misser en mulighed for at demonstrere egen fuldkommenhed ved at krænke og forfølge ethvert egnet offer.
  “Venligboerne” hades, fordi de tyranniserer folk uden mandat og kvalifikationer.
  De tilrejsende opfattes som en trussel af adskillige årsager, men også fordi deres ankomst er forudsætningen for splittelsen i befolkningen.

 72. Af N. Jensn

  -

  @ Ole Jensen

  100 % enig, tak for det.

  Det er simpelthen en falliterklæring for samfundet, at staten fremmer fordummelsen af borgerne via direkte eller indirekte støtte til alskens overtro !

 73. Af J Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 24. JULI 2017 01:50

  Har denne islandske gedefarmer ikke noget mere fornuftigt at fortage sig end at ødelægge debatterne.
  Hans paranoide og perverterede interesse for pæne mennesker er dybt foruroligende.
  Denne højreekstremistiske “harald”, som skriver i fire forskellige navne, ødelægger alle debatter.

 74. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 24. JULI 2017 01:50
  “L S har som Teddy Bjørn Olsen hang til overdreven tegnsætning.”

  “harald” lærer aldrig, at man ikke skal kaste med sten når man bor i et glashus.
  De manglende sociale kompetancer viser sig i alle hans indlæg.

 75. Af Niels Peter Lemche

  -

  Sørine, luk dog for h … denne blog, og til Berlingerens debatredaktion, luk i det hele taget for bloggene. Det er fuldstændig vanvittigt, hvad der foregår her.

 76. Af Jens Steffensen

  -

  https://www.b.dk/kommentarer/alle-er-nationalister

  Klummen herover beskriver meget godt tendensen hos Firkløveret.

 77. Af Ejnar Jensen

  -

  Der er noget om det! Vi er efterhånden nødt til at veje vores ord på en guldvægt for ikke at blive udsat for en “shitstorm”, fordi en eller anden enkeltperson føler sig krænket. Den udvikling begyndte blot ikke med “muhammedkrisen”, men den begyndte med feminismen og rødstrømpebevægelsen, som nedlagde forbud mod at sige en hel masse ting. Som et eksempel kan jeg nævne, at Barack Obama kom til at opleve det, da han havde udnævnt en ny statsadvokat i staten, Georgia. Det var en kvindelig statsadvokat, og hun var særdeles præsentabel. Da han havde udnævnt hende, udtalte han, at der nu var tale om den kønneste statsadvokat man havde, og det var da særdeles rammende, for hun var en flot dame, men udtalelsen fik de amerikanske feminister til at “skyrocket” op i det røde felt, og BO endte med at sige undskyld, hvilket jeg ikke forstår, for hun var virkelig en flot og nydelig dame. Og jeg har endnu ikke mødt nogen, der har kunnet forklare mig, hvad der var galt med BO’s udtalelse. Jeg må derfor konkludere, at udtalelsen var upassende, fordi DET HAR FEMINISTERNE EGENMÆGTIGT BESTEMT!!! At BO bøjede sig for feministernes krav om en undskyldning viser – efter min mening – at han reelt var en skvatrumpe.

 78. Af Kim R Olsen

  -

  Muslimer er ikke en minoritet i Danmark. Ifølge et studie udgivet af den anerkendte samfundsdebattør S. Sørenssen, er 90% af alle danskere ateister. Det betyder, at kristne er en religiøs minoritet i Danmark, og at denne ligge gruppe bør nyde mindretalsbeskyttelse. Altså ifølge Ssørenssen.

 79. Af Et farligt regime af følelser

  -

  […] Vi tabte Muhammedkrisen. Den endte med at blive selve symbolet på tabet af den danske frimodighed, der tidligere kendetegnede vores humor, hvor vi kunne gøre grin med hvad som helst og hvem som helst i fælles bevidsthed om, at vittigheder og humor ikke repræsenterer vores grundlæggende menneskesyn. Dermed går der også en lige linje fra Muhammed-krisen og til Consolata Namagambes “…iver efter at inddele os i sårbare grupper, der skal beskyttes.” Resultatet er et dansk folk i splid med sig selv og opdelt i grupper og svækker erkendelsen af, “…at skal vi leve sammen i frihed, er der risiko for at blive krænket” skriver Sørine Gotfredsen her: […]

 80. Af Svend Jensen

  -

  Islam er fornærmelsens religion, idet islam grundlæggende antager ‘fornærmelsen’ som det primære menneskelige kommunikationselement. Fornærmelser kan imødegås på to måder; enten med aggression eller med underkastelse i en offerrolle. Hvilken respons som gavner modtageren af fornærmelsen mest, afhænger af magtforholdet mellem fornærmeren og den fornærmede.
  I Vesten er islam i underhundens position og klarer sig således bedst ved hovedsageligt at påtage sig offerrollen.
  I de lande, hvor islam dominerer, reagerer islam naturligt hårdt med aggression mod fornærmerne af ‘religionen’.
  I blandingslandene, hvor islam qua sine proselytters stadige befolkningsudvide er på vej opad demografien og magtstigen, forefindes begge ovennævnte typer reaktioner.
  En del af islams proselytter bruger voldelig aggression til at fremme islams vej til dominans, resten af proselytterne indtager den anden rolle som de skamløst ugudeligt forulempede. En slags inverteret ‘good cop’ – ‘bad cop’ konstruktion, hvor man truer og lokker samtidigt for at nå sine mål. Fremgangsmåden synes udviklet helt bevidst til formålet – nemlig det globale kalifat. Værktøjet er udnyttelse af de få reelle og de mange indbildte ‘fornærmelser’ som våben.

 81. Af J Ha nsen

  -

  AF JENS ELLEK ÆR – 23. JULI 2017 22:20

  Ytringsfrihed og demokrati er et gode.
  Dubiøse typer som Ellekæ r kan lyve ligeså meget de vil.

 82. Af J Hanse n

  -

  AF J ELLEK ÆR – 23. JULI 2017 22:20

  Ytringsfrihed og demokrati er et gode.
  Dubiøse typer som Ellekæ r kan lyve ligeså meget de vil.

 83. Af J Ha ns en

  -

  AF R. HARALD KRISTI ANSEN – 23. JULI 2017 22:48
  “Læg mærke til hvor antidemokratisk/antidemokratiske vores firkløver/Genossen er. De vil lukke for alle indlæg, undtagen deres egne.”

  Ja. det har vi lagt mærke til.
  “Harald”/Lemche/Kim 0 forsøger at ødelægge debatten.
  Debatten må kun være for højreekstremister skriger han.
  Hvem er den sidste i dit firkløver “Harald”?
  Hvordan går det med alle dine politianmeldelser “Harald”?
  Imod dem som ikke deler dine højreekstremistiske og antidemokratiske udgydelser.

 84. Af Ki m R Olsen

  -

  Så er Hassan ude af kontrol igen.
  Luk hellere bloggen Sørine!

 85. Af J Ha nsen

  -

  AF KI M R OLS EN – 24. JULI 2017 07:43

  Så er naziKim igen ude på at ødelægge en blog.
  naziKim må som sædvanligt indsætte nogle tilsvinelser af kvinder.
  Eler nogle af hans fantasier om børn.
  Så bliver bloggen hurtigt lukket.

 86. Af Niels Peter Lemche

  -

  KI M R OLSEN,

  Det er ikke Hassan, der er ude af kontrol. Det er hele blogsystemet på Berlingeren, der er ude af kontrol, fordi redaktionen ikke formår at dæmme op for trollene.

 87. Af J. Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LE MCH E – 24. JULI 2017 07:56

  Når Berlingske accepterer at racister som den fordrukne charlatan Lem che og naziKim forsøger at intimidere andre med racistiske øgenavne.
  Så er Berlingske langt ude.

 88. Af Gert Hansen

  -

  J. Nielsen:

  Du misforstår, bevidst eller ubevidst, hvad jeg skriver. Jeg har ikke givet ‘carte blanche’ til at ‘hakke nedad’. Jeg påpeger i mit indlæg det absurde i, at man (her Sørine Gorfredsen) blander religion sammen med racisme, hvilket der overhovedet ikke er belæg for. Det er to vidt forskellige ting.

  Da jeg så Jyllandspostens Muhammed tegninger i sin tid, vidste jeg med det samme, at der ville blive ballade. Jeg så dem imidlertid ikke som JP’s forsøg på ‘hån, spot og latterliggørelse’, men med den helt berettigede begrundelse JP selv gav for at bringe dem. Det viste sig også eftefølgende, at begivenhederne bekræftede dem over al måde. Med din påstand fordrejer du sandheden, og gør en hel legitim undersøgelse af om religiøse dogmer skal styre samfundet, til et spørgsmål om ‘hån og latterliggørelse’. Begivenhederne har efterfølgende bekræftet, at nogle mener at det er religiøse dogmer der skal styre samfundet, også i Danmark. Og prøver at få det gennemført ved at afskaffe religionskritik ved at kriminalisere den.

  Kan man få religion friholdt for kritik og kriminaliseret, har man åbnet vejen for samfundsovertagelser fra de religioners side, der også er bestemmende for samfundets art. Valget er således såre simpelt – demokrati og menneskerettigheder eller diktatur.

  Skal retten til at blive fornærmet, overtrumfe retten til demokratisk frihed? Det er der nogen der mener.

 89. Af Gert Hansen

  -

  Arvid Holm 03.19 og Svend Jensen 07.12:

  Præcise og gode fremlæggelser af tingenes tilstand.

 90. Af Ki m Olse n

  -

  “Når Berlingske accepterer at racister som den fordrukne charlatan Lem che og naziKim forsøger at intimidere andre med racistiske øgenavne.”

  Dét der. Det er smukt i al sin idiotiske selvmodsigelse 🙂

 91. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er lidt underligt at opleve en præst forklare, at følelser er et onde. En præst – af alle mennesker. Hvis ikke religion er baseret på følelser, hvad er det så? Man tror vel på gud, fordi man føler et eller andet f.eks., at en usynlig guddommelig kraft gennemtrænger alt. Religion er følelser. Derfor reagerer religiøse mennesker følelsesmæssigt uforholdsmæssigt stærkt.

  Ateister har svært ved at tage det følelsesmæssige engagement alvorligt og kan gøre nar af alle mulige religiøse former. Det betyder ikke, at man som ateist ikke kan tage det enkelte troende menneske alvorligt og tage hensyn til vedkommendes følelser. Det ville være grimt, hvis det ikke var tilfældet. At vise hensyn er en menneskelig egenskab, som vi ikke kan leve uden.

 92. Af lisbeth sørensen

  -

  Je.ns Ell.ekær er uden tvivl en eller anden r adikal gø.geunge. Det eneste blå og røde kan enes om, er at vi ha-der jer.. Og fifler iet er hårdt mod nogen som må bruge ekstrem alternativ tegnsætning for at komme igennem. Jeg må normalt sende en kommentar 8 gange i korrigerende tegnsætning, for at få den på.

 93. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, det må man lade LS: En utrolig opfindsomhed for at snyde filtret!

 94. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, det må man lade LS: En utrolig opfindsomhed for at snyde filtret!

 95. Af lisbeth sørensen

  -

  2 nye indlæg i fifleriet? 4 igen nu selvom du har sat mit første på Der?
  Fjern nu lemchens ikke emnerelevant ævlerier?

 96. Af lisbeth sørensen

  -

  2 nye indlæ g i fifler iet? 4 igen nu selvom du har sat mit første på Der?
  Fje rn nu le mche ns ikke emn erelevant æv lerier?

 97. Af lisbet h søre nsen

  -

  2 nye indlæ g i fifler iet? 4 igen nu selvom du har sat mit første på Der?
  Fje rn nu le mche ns ikke emn ereleva nt æv lerier?…

 98. Af Gert Hansen

  -

  Jørgen Villy Madsen:

  Det har du principielt ret i. Med visse modifikationer.

  ‘ At vise hensyn er en menneskelig egenskab, som vi ikke kan leve uden.’ Det er også rigtigt – men der er en grænse. Skal man acceptere at leve under et livsgrundlag der grundlæggende går imod ens dybeste følelser og rationelle meninger, og måske endda acceptere en slavetilværelse? For at ‘vise hensyn’ til andre (der mener dette)? Ikke efter min mening.

  Skal vi lade os styre af ‘følelser’? Skal samfundet styres af følelser? Ikke efter min mening. Hvis det var tilfældet, ville det være den direkte vej til udslettelse. (Den er vi nok inde på alligevel). Følelser (herunder religiøse) må vige for klar tænkning baseret på rationelle beslutninger. Det er her ‘ateismen’, som nogen kalder det, kommer ind i billedet. Det betyder ikke, at forkastelse af religiøse dogmer alene er løsningen, men det er en begyndelse.

 99. Af bo nielsen

  -

  Der er enkelte fornuftige indlæg, men ellers har li s be th sø re ns en, j. hansen og lignende som sædvanlig forvandlet debatten til en skraldespand og en platform for muslimsk/radikal løgnepropaganda. Sørine passer ikke sine debatter. Selv de mest uhumske og sjofle kommentarer bliver stående. Noget tyder på at avisens ledelse også er ligeglad med netdebatternes kvalitet.

 100. Af bo nielsen

  -

  Hos s øri ne og maj bri tt blokeres mange seri øse indlæg, mens ævl kommer på med det samme.

 101. Af bo nielsen

  -

  Dog ryger l is be th vist af og til i filt…, men ikke længe ad gangen. Sært at denne troll får lov til at oversvømme de fleste debatter.

 102. Af l.............. s......................

  -

  så nu hedder dårekistebeboeren prebenf1-9 fra sankthans Bo,,Hvad bliver næste navn i dag?

 103. Af l.............. s......................

  -

  nyt indlæg i fifleriet sendt 9 gange, i korrigerende form..Det første er læseligt nogenlunde?

 104. Af l.............. s......................

  -

  Nu 6 indlæg i alt der..Nemt at få kommentarer igennem under 3 linier, men alt derover umuligt.

 105. Af Ki m Ols en

  -

  Definitionen på en idiot: Han gør det samme igen og igen og forventer et anderledes resultat hver gang….

 106. Af l.............. s......................

  -

  Hvis kun udenlandske nass ere i landet som NPL og Harald-rosa får fri ytringsfrihed, så luk dog ned for det..Til grin vi er i vores eget land af disse udenlandske..

 107. Af l.............. s......................

  -

  Hvis kun udenlan dske na ss ere i landet som N P.L og Ha.rald-ro.sa får fri ytringsfrihed, så luk dog ned for det..Til grin vi er i vores eget land af disse udenlandske..Ud med dem..

 108. Af l.............. s......................

  -

  Hvis kun ud enlan dske n a ss ere i landet som N P…L og H.a.ral.d-ro.sa får fr.i ytringsfr.ihed, så luk dog ned for det..Til gri.n vi er i vores eg.et lan.d af disse udenla.ndske..Ud med dem..

 109. Af Ki m Olsen

  -

  Tag nu og få blokeret den klovn Sørine!

 110. Af l................ s..............................

  -

  Stadig 6 ind læ.g der, det til Pre.be.n tæll er ikke? v-ille være7 med det.

  J .ød ele m che.nfri.m uren, er jo ikke Dan skere men af jø dis.k bag grund?..Hvorfor skal frem.me de menne.sker have fri ytrin.gsfrih ed, som ham og ge depasserenh arald, og i kke os etnis ke Danskere? Der står at indl.æg skal være emn erelev.ante og det er J .P-K ..O-Le m.c hen er aldr ig..

  B se nu at få fje rnet hans og J. P´s mangle nde emne relevan te komme ntarer?

  Ha. ra ld skriver endvidere åbent i andre in.dlæg at iden titeten h.ans er falsk..Imod deb atreg.lerne jo? Fje rn ham tak..Deru dover har vi ikke rå d til islan dske n.as ere mere i DK..

  “og at denne lig ge grup pe bør nyde min dretals besky ttelse”
  Af Ps y K. O ki m. 0,

  Naturligvis er han s eneste uafbru dte tanker angående hans pæ .do-f.ili med flyg tn ingeb ørn, og “AT LIG GE MED DEM”.. Hvert ind. læg…Utroligt at avisen ti llad er det?…….

 111. Af l................ s..............................

  -

  8 forsøg, og lykkedes at få et på…

  Mens psyKOkim0´s irelevante indlæg går direkte ind altid..den syge mand må søge hjælp dog for hans sexfiksering på undertegnede og JH, såvel som p.æ.do.fi.lien hans.

 112. Af Kim R Olsen

  -

  Du har totalt knald i låget lille Lisbeth.

 113. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AFSKAF PARAGRAF 266B LIGESOM I (DANSKERNE) HAR AFSKAFFET BLASFEMI PARAGRAFFEN!

  Ja, den danske kultur er kendt for at diskriminere, irritere, nedgøre, latterliggøre, kritisere og grille andre anderledes tænkende og udseende folk.

  Derfor vil jeg ikke være overrasket, hvis politikerne begynder at diskutere, hvorvidt og hvor længe vi som samfund skal beholde og bevare paragraf 266b (racisme paragraffen).

  Fortsat bare med jeres fjendske og hadske udbrydelser, men denne negative udvikling vil til sidst ende med ensomhed og isolation af danskerne og den danske stat blandt verdensborgerne og andre lande i den store globale verden.
  Det dur og holder ikke i længden. Det er imod danske interesser og gavner bestemt ikke det danske erhvervsliv og ej danskernes ry og omdømme i udlandet.

  Er der ikke én eneste fornuftig dansker, der tør sige imod flertallets ønske om mere diskrimination og racistiske angreb overfor anderledes tænkende og udseende borgere?

  Man kan ikke gemme sig under og undskylde sig hele tiden med den såkaldte ‘dansk humor’. Det vil ihvertfald være en dårlig undskyldning. Folk er ikke dumme! Prøv at tage lære ved gensidig respekt og gensidige (røde) streger/grænser. Ikke alt kan benyttes som humoristisk legetøj, ikke sandt?
  I bliver nødt til at tage hensyn til det, ellers kan I forvente en hel masse hårde og voldsomme reaktioner. Sådan er det. Sådan er menneskets natur.
  Opdrag jeres børn ordentligt og om nødvendigt, så kan de voksne også sendes til en slags ‘genopdragelse’. Hvor svært kan det være? Der er noget, der hedder en ‘universiel opførsel’ og ‘interkulturel kompetence’. Det skal etniske danskere lære lidt mere om og tage disse til sig selv som inspiration og livserfaringer.

 114. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Bo Nielsen – 9:12

  De er nemlig ligeglade – og nægter at slette og indimellem også at svare på yderligere hevendelser, når den er gal igen på blogge.

  Den eneste med selvrespekten i behold af blogholdere er Kasper Støvring, der forstår at slette – og ikke vil have sin egen indsat ødelagt! Hatten af for det. Samt respekten for blogdeltagerne, der helle ikke vil have ødelagt hverken indlæg og tid i en sådan jammerrede endog i årevis fra de samme og om de samme, som var de blevet besat.

  Ingen undskyldning heller for blogholdere, de kan nemlig både forhindre indlæg og slette disse vrøvle-ting – og ligedanmere primitive og perfide til perverse ting. De følger blot debatreglerne, vi også er underlagt. Så svineri.

 115. Af l................ s..............................

  -

  Gur…Problemstillingen her er sådant set blot at at alt for mange indvandrer er kommet som dig, der ikke passer ind i Dansk kultur..og at der bliver færre og færre job i fremtiden..Derfor har mange nu fået nok, og ønsker en stram indvandringspolitik..

  Borgerlige regeringer har altid den mest lempelige indvandrerpolitik, da de har den største interesse i løndumpning-velfærdserodering..

  Derfor mere end fordoblet vko indvandrerantallet over lo år..Selv muslimsk indvandring steg end lo året før under Nyrup, som Uhrskovs analyser har vist.

  Derfor er der blevet 2oo.ooo nye fremmede registreret som arbejdende eller arbejdssøgende i DK siden V-fadbamsen vandt valget sidste gang. ca. 35.ooo nye asylmodtager som bliver til nye loo.ooo muslimske borgere over tid. mv. En katastrofe for samfundet ..

  PsyKOpædokim.0..

  Stop dit pæ dofili..Søg hjælp..tak! Længere er den ikke! Din sygelige fiksering på to bloggere er ikke ønsket..Gå ud og drøvtyg videre KO, Tak.

 116. Af Gert Hansen

  -

  Gür fremturer som sædvanlig med sit vrøvl, bl.a. ‘ Prøv at tage lære ved gensidig respekt ..’

  Jeg respekterer Gürs ret til, inden for lovens rammer, at fremsætte sine udtalelser. Jeg respektere dem dog ikke. Denne forskel fatter Gür ikke, og kommer nok aldrig til det. Hvorfor man skulle ‘respektere’ Gür som person, står hen i det uvisse. Hans rabiate udtalelser appellerer ikke umiddelbart til det.

  Citat: ‘Er der ikke én eneste fornuftig dansker, der tør sige imod flertallets ønske om mere diskrimination og racistiske angreb overfor anderledes tænkende og udseende borgere?’

  Der har vi den igen! Gür prøver fejlagtigt at skyde berettiget kritik af islam som samfundsform ind under begrebet ‘racisme’. Hvilken race tilhører muslimer, Gür?

 117. Af l................ s..............................

  -

  Gu r…Problemstillingen her er sådant set blot at at alt for mange indv andrer er kommet som dig, der ikke passer ind i Dansk k ultur..og at der bliver færre og færre job i fremtiden..Derfor har mange nu fået nok, og ønsker en stram indvan dringspolitik..

  Borg erlige regeringer har altid den mest lem pelige indvandrerpolitik, da de har den største interesse i løndu mpning-velfærd serodering..

  Derfor mere end fordoblet vko indvand rerantallet over lo år..Selv m uslimsk indvandr ing steg end lo året før under Ny rup, som Uh rsk ovs ana lyser har vist.

  Derfor er der blevet 2oo.ooo nye fremmede registreret som arbejdende eller arbejdssøgende i DK siden V-fadbam sen vandt valget sidste gang. ca. 35.ooo nye asy lmodtager som bliver til nye loo.ooo mus limske borgere over tid. mv. En katastrofe for samfundet ..

  Psy K Opæ d oki m.0..

  Stop dit pæ dof ili..Søg hjælp..tak! Længere er den ikke! Din sygelige fiksering på to bloggere er ikke ønsket..Gå ud og dr øvtyg videre K..O, Tak.

 118. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nå – jeg formastede mig blot et øjeblik ind på Berlingske i minsommerferie-måned i år .. og så denne jammerrede.

  Men mit ærinde var faktisk at spørge Sørine Gotfredsen:

  Har du aldrig tænkt på, hvad og hvorfor andre religioner kan bruge og faktisk bruger påberåbelsen af Gud til i ethvert anliggende, så de også fritages for ansvar ?

  Søren Kierkegaard talte dog om ‘hin enkelte’ og så en ‘almenhed’ – altså et fællesskab.

  Så – hvis vi ikke hver især sørger for vores, så har vi intet at give til heller et fællesskab. Derfor er det enkelte menneske, det individuelle en kendsgerning, som vi ovenikøbet har brug for og pointere overfor, at der er et ansvar for en selv og ligedan fællesskabet.

  Ellers kunne vi jo heller ikke ønske eller påberåbe os noget som helst, stille den enkelte til ansvar på en god måde og ligedan prise de gode sider, vi ofte slet ikke taler om, som mennesket har og udøver privat og i samfundet.

 119. Af Gert Hansen

  -

  Citat fra Gürs indlæg ovenfor:

  ‘I bliver nødt til at tage hensyn til det, ellers kan I forvente en hel masse hårde og voldsomme reaktioner.’

  Her har vi så truslen igen! Og så fatter Gür ikke, at man ikke ‘respekterer’ ham. Efter at være blevet truet med ‘en hel masse hårde og voldsomme reaktioner’. Hvis man ikke makker ret, og indordner sig under hans religion. Vorherrebevares.

 120. Af l................ s..............................

  -

  Så lykkedes det endnu engang BHL at bryde debatreglerne i Berlingske..Som fortæller at kommentarer skal være emnerelevante..Samme ser vi naturligvis hos Harald-NL-KO-Pre.ben.

  Hvor klager man over hendes manglende emnerelvance til B, og kan de dog ikke slette alle hendes odipus kompleks indlæg? Totalt uvedkommende for enhver debat…

  Elektra kompleks? (pen is misundelse!)..!

  “Jeg stemmer til venstre for midten uanset de kommentarer, der fyer om min person.”

  Hr. R o sa…Hvorfor har de som islæninge stemmeret her i landet? Stop det med det samme. Og fjern den falske debattør , har tilkendegivet at skrive i falsk navn..Støvringemanden tillader det utroligt nok, da han laver selektiv ytringsfrihed ift. for kritikere, ikke kritikere, som gør alle blogge her..Du skal skrive i eget navn Fru. H ara ld..Islandske gedepass ere er ikke frigjorte fra debatreglerne..

 121. Af l................ s..............................

  -

  “Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring. ”

  Vi ser bla. dette hos støvringemanden, BHV, NPL m.fl som ønsker andres ytringsfrihedsfratagelse, efter de har sårerede andre , og blot modtager svar på deres svinskheder..

  Så det er mestendels et borgerligt-religiøst problem det her!..Hvorledes det løses?
  Mindre religion i landet, mindre religiøs indvandring af fremmede, færre borgerlige medier og mennesker i medierne….Fx. et forbud mod at religiøse udlændinge som Lemchen, mf.l. kan opnå statsborgerskab i Danmark?

  Religiøse-Borgerlige har ingen humour, ej respekt for ytringsfriheden generelt til at såre religiøse -borgerlige status quo tanker. såvel som liberalister ikke tåler kritk som maybrit fx. der nægter at sætte mit indlæg på i hendes seneste blog..Liberalister har altid landets mest lave ytringsfrihed mod status quo liberalisme..

 122. Af J Ha nsen

  -

  AF KIM R OLS EN – 24. JULI 2017 09:57
  I betragtning af Kim 0`s syge, perverse og racistiske indlæg.
  Så har L. Sør ens en uden tvivl ret.

 123. Af Martin Jørgensen

  -

  Et farlig regime af følelser.
  Kan i huske den veritable klagestorm , som supermarkedskæden Kvicly blev udsat for, da de havde sandaler til salg som havde et billede af Jesus og jomfru Maria påtrykt.
  Det endte med at de måtte trække salget af sandalerne tilbage ,efter pres fra ikke mindst præstestanden og en biskop.

  Man kan nemt at komme til at “træde” på andres følelser. Så er det uanset om vi taler om Islam eller kristendom .

 124. Af Kim R Olsen

  -

  Martin
  Jeg mindes ikke, at der blev brændt ambassader af og kastet med brosten i gaderne da Kvickly lancerede sandalerne. Rejste kristne vækkelsesprædikanter Europa tyndt med falske billeder af sandalerne for at piske en stemning op?

 125. Af Niels Peter Lemche

  -

  Husk, the holy sandal (Brian)!

 126. Af Margrethe Nørskov

  -

  Nu skal jeg forklare Lisbeth, Paul og ko. på ultraklart dansk, hvad der er problemet ved at lade ytringsfriheden ædes op indefra af professionelle mimoser, godt hjulpet på vej af curlingmedier. Hvis I stadig ikke har forstået det, er det fordi I har valgt ikke at ville:

  Hvis den ene gruppe, kan påberåbe sig indskrænkelse af ytringer, fordi de “føler” sig krænkede, så skal samme ret gælde ALLE minoriteter. Det betyder ALLE. I har ikke, og skal heller ikke have mandat til at udvælge særlige kælegrupper, der skal beskyttes mod alt, hvor andre må leve som jaget vildt. Det betyder i praksis:

  – Medlemmer af Indre Mission betragter abort som mord på børn. Hvis de hører et menneske i medierne, der udtaler sig positivt om abort, skal krænkede indre missionister have ret til at stoppe den slags ytringer. Husk ord kan slå lige så hårdt som tegninger.
  – Hvis en repræsentant for den rødhårede minoritet føler sig krænket over Pipi Langstrømpes frisure og påklædning, der er en latterliggørelse af alle rødhårede, skal Pippi Langstrømpe censureres, og udstyres med leverpostejsfarvet hår. Det vil kun krænke majoriteten, og det må man jo godt…
  – Hvis forældre med sønner, der lider af ADHD føler sig krænket over Emil fra Lønneberg, der jo tydeligvis har den lidelse, hvilket bliver latterliggjort, når staklen skal sidde i “snekkarbo” som straf for noget, han ikke kan gøre for – Ja så skal Emilbøgerne censureres.
  – Danske landmænd er i den grad blevet en minoritet. Hvis de “føler” sig krænket over, altid at skulle udstilles i medierne som miljøsvin og dyreplagere ( – pas på de ender med at blive stigmatiseret og begå bandekriminalitet med så megen dårlig omtale) ja så skal medierne censureres for den dårlige omtale af landbruget, som landmænd – den stakkels minoritet – kan føle sig krænket over.
  – Jehovas vidner er endnu en minoritet, der i både dokumentarfilm og daglig omtale skal finde sig i at blive hængt ud som ekstremister. Mærkelig, de ikke for længst er blevet både voldelige og ikke integrerbare af al den dårlige omtale. Eller det er måske netop den megen dårlige omtale, der er skyld I, de lever i et parallelunivers? Skal vi ikke kun tale pænt om den, IKKE kritisere deres stigmatisering af “frafaldne” så de rigtig kan blive integreret. Det har der mærkelig nok, aldrig været afsat nytteløse milliarder til….

  Og lige til dem, der sammenligner med Hitlers svinen jøder og andre “fjender” til i ord og tegninger: Hitler havde netop afskaffet ytringsfriheden for alle andre end hans krænkede minoritet af nazister. Ingen kunne tage til genmæle. Koranen fortæller os, at jøder er efterkommere af aber og svin. Kan I se en vis sammenhæng de to politiske ideologier, islam og nazisme imellem? Hvornår kræver I koranen censureret for det åbenlyse, krænkende svineri?

 127. Af l....................... s............................

  -

  Margrethe…Ser selv en større sammenligning mellem nazisme og venstre revisorer end islam. Men hvis sammenligningen absolut skal laves, så var nazismen kristen, og KU-V-borgerlige støttede den i DK..De gik rundt i skrårem i kbh gader indtil krigens sidste måneder, som de eminente bøger af børge OUtze- informations stifter-kan bevidne.

  så nazisme er sådant set derfor lig kristendom..

  “Og lige til dem, der sammenligner med Hitlers svinen jøder og andre “fjender” til i ord og tegninger: ”

  I dag, kan nazismen dog mestendels sidestilles med Israel og jøderne..Der intet har lært fra deres fortid, andet end af negativ slags, og i dag er vor tids nazister derover.

 128. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @J. Nielsen

  Det er ganske enkelt tåbeligt, at du sidestiller kritik af fundamentalistiske islamister, der bekæmper centrale menneskerettigheder med terror, og som myrder jøder, blot fordi de er jøder, med nazisternes jødehetz…

  For det er selvfølgelig de fundamentalistiske islamister, der er tættest på, at være nazisternes åndelige efterfølgere.

  De er antidemokrater og morderiske antisemitter – ligesom nazisterne var.

  Derfor skal de selvfølgelig også udsættes for kritik af deres racistiske og antidemokratiske holdninger – samt for deres terror mod kunstnere og menneskerettighedsforkæmpere – ligesom nazisterne måtte finde sig i, så længe, der var ytringsfrihed i Tyskland…

 129. Af l................................ s...................

  -

  jacob R…

  Som vi har set i Israel i den seneste uge, er det terrorhæren IDF, og terrorstaten Israel der står bag terror derover, og palæstinensere yder blot selvforsvar..

  Men det ved hasbara manual zionisten betalt af israel her, naturligvis i virkeligheden alt om..Ligesom lemchen, der mødes med efteretningsagenter derfra..Vi må håbe PET følger dem i tykt og tyndt.

  Derfor er det naturligvis jøderne der er tættest i dag som efterfølgere af nazismen..Se Lemchen-Jacob fx.?

 130. Af Paul Bischoff

  -

  Margrethe Nørskov, der er forskel på meninger og humor. Sørines indlæg kredser om brugen af humor – negerjokes og Muhammed-tegningerne. Det er muligt at fremkomme med sine meninger i form af neutrale ytringer. Det kan opfattes stødende, når ens mindretal udsættes for karikaturer, satire og jokes. Det er stødende når folk efteraber handicappede for at gøre dem til grin. Eller det synes du måske ikke?

 131. Af Gert Hansen

  -

  Margrethe Nørskov:

  Ja, det er kendetegnende for enhver autoritær ideologi og totalitet, at den ikke tåler opposition og følgelig må ‘kvæle’ den. Hvis det ikke sker frivilligt, så med magt til det yderste.

  Det gjaldt ikke alene Hitler og Nazityskland, men også Stalin, Mao, Videla, Pinochet m.m.fl.

  Vi ser nu repræsentanter for en indvandret ideologi, fremsætte direkte trusler mod det danske samfund. Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, hvad der yderligere vil ske, om og hvis de far magt som de har agt.

  Man må håbe at den danske efterretningstjeneste er opmærksom på hvorfra truslerne kommer, og tager de nødvendige forholdsregler. Man må også håbe at den danske befolkning snart får taget sig sammen til at imødegå disse undergravende elementer mod det danske samfund.

 132. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Søren Sørensen

  Som du udmærket ved, så blev en talsmand for Hizb Ut-tahrir dømt efter racismeparagraffen for nogle år siden, for at opfordre til mord på jøder, udelukkende fordi han havde citeret en passage fra Koranen, der netop opfordrer til mord på jøder, “hvorend I finder dem”.

  Dén antisemitiske passage i Koranen, der opfordrer til mord på jøder, en del ældre end Israel og zionismen; islam har altid været stærkt antisemitisk.

  I øvrigt forsvarer jeg IKKE, højreradikale, fanatiske zionister, som du åbenbart bilder dig ind, at jeg gør; jeg er f.eks. imod de ulovlige bosættelser.

 133. Af J Hans en

  -

  AF GERT HANS EN – 24. JULI 2017 11:47
  “Man må håbe at den danske efterretningstjeneste er opmærksom på hvorfra truslerne kommer, og tager de nødvendige forholdsregler.”

  Den danske efterretningstjeneste er uden tvivl opmærksom på de trusler, der kommer fra den yderste højrefløj.
  Og højreekstremisterne på disse blogs overvåges uden tvivl.
  Så Gert Han sen kan sove trygt om natten.

 134. Af Niels Peter Lemche

  -

  Den eneste grund til at dette kan fortsætte, som jeg kan forestille mig, er at debatredaktionen vil have sagen afklaret, når de lukker for bloggen. Selvfølgelig er de på ferie i øjeblikket; men det er nu vanskeligt at forestille sig, at de vil have, at det her skal fortsætte.

  Og så er problemet da til at overse: Nogle trolle, hvis IP-adresser må blokeres, og hvis de skifter mellem adresserne f.eks. ved at benytte andres adresser eller få oprettet nye under dæknavne, så må de bare også blokeres. Man kan jo genkende dem på deres trav.

  Men projektet er givetvis ved at lykkes: At få lukket Berlingske blog.

 135. Af Gert Hansen

  -

  Paul Bischoff:

  Citat: ‘Det er stødende når folk efteraber handicappede for at gøre dem til grin.’

  Ja, det er det da. Til en vis grad. En engelsk tv serie fra 70-erne ‘Open all hours’ har en hovedperson der af og til stammer. Det kunne man godt gøre dengang, det gik ikke idag. Det er ikke morsomt at han stammer, men skuespilleren gør det på en særdeles grinagtig måde. Og ja, jeg griner. Ikke af at han stammer – men måden han gør det på. Der er en vis forskel, ikke? Og jeg betragter det ikke som at ‘gøre grin med et handicap’. Men jeg indrømmer, at det nok kræver en vis form for humoristisk sans at se det.

  Desværre er der kulturer der hverken kan grine ad sig selv, eller deres kulturelle mærkværdigheder. De er dybt nedsunkne i deres humørforladte selvbedrag og mangel på selvironi og deres afstandstagen fra alle andre end dem selv og ligesindede. Jeg har i mange år rejst i flere af dem. Det er ikke morsomt – hvis du forstår hvad jeg mener.

 136. Af Paul Bischoff

  -

  Gert Hansen, der findes muslimske stand-up komikere. Måske man skulle se et af deres shows for at forstå hvad muslimer synes er sjovt omkring deres egen tro?

  Jeg er ikke uenig med dig i dine betragtninger. Humor er meget finurlig og kan komme i ganske uventede situationer.

 137. Af Gert Hansen

  -

  N.P. Lemche:

  ‘Men projektet er givetvis ved at lykkes: At få lukket Berlingske blog.’

  Jeg er helt enig.

  Berlingskes ‘blogs’ er nu under al kritik, og det skyldes rabiate elementer der fra morgen til aften lirer de samme uhyrligheder af sig, uanset bloggens emne. Som jeg udtrykker ovenfor, følges det endda nu op af direkte undergravende trusler mod det danske samfund, som jeg har påpeget et par gange på det sidste.

  Visse tyske net-aviser luger hårdt ud, og der henstår kun seriøse indlæg fra intelligente mennesker, der har nogle relevante kommentarer til bloggens emne, og ikke giver plads til propagistiske og vitrole indlæg.. De er en ‘fornøjelse’ at læse. Modsat Berlingskes, efterhånden.

 138. Af J Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 24. JULI 2017 11:58

  En person som Lemc he der forsøger at intimidere pæne mennesker med racisme, han burde været smidt ud for længe siden.
  Højreekstremister som lem che lider af herrefolksmentalitet.
  De tror, at de kan svine andre mennesker til uden konsekvenser.
  Får de svar på tiltale, så klynker de små børn.

 139. Af J Ha nsen

  -

  AF GERT HANSE N – 24. JULI 2017 12:09
  “Som jeg udtrykker ovenfor, følges det endda nu op af direkte undergravende trusler mod det danske samfund, som jeg har påpeget et par gange på det sidste.”

  Ja.
  Men det hjælper altså ikke, at udelukke højreekstremisterne fra debatten.
  Lad dem dog komme af med deres had, racisme og mindreværdskomplekser på disse blogs.
  Ellers sidder de og skumler i deres sorte beskidte huller.
  Som breivik.

 140. Af R. Harald Krstiansen

  -

  Det jeg kan lide ved danskerne, er faktisk deres tolerance og humor uanset politisk/religiøst ståsted. Jeg synes som udlænding, at danskerne har en god humor, måske en barsk humor, men god. Hermed mener jeg ikke, racisme mod hele befolkningsgrupper, så som muslimer, jøder eller andre. Derimod mener jeg, at man sagtens kan gøre grin med hinanden, danskere, muslimer, jøder, islændinge og alle andre. Det er en del af det at være menneske, at kunne drive gæk med hinanden. Ondskabsfuldheder er ikke humor. Nu, når vi drøfter Marias klager over den racistiske vittigheder om mennesker fra Afrika, så synes jeg vittigheden om Jørgen Leth, næsten er værre, ikke fordi han er hvid, nærmere intimideringen af ham. Jeg vil til sidst nævne. Det ville gavne muslimer, hvis de viste større tolerence overfor deres værter og andre trosretninger og, at de ikke konstant brugte offerkortet. Man kan ikke jamre sig til respekt.

 141. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRSTIANSEN : Du skriver: “Man kan ikke jamre sig til respekt.”

  Superbt!

 142. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRSTIANSEN : Du skriver: “Man kan ikke jamre sig til respekt.”

  Superbt!

 143. Af bent andersen

  -

  Danskerne flest FØLER sig trygge, men uden grund. Trygheden er en illusion. Nårsomhelst kan de selv eller deres kære blive ofre for nedbrydningen af samfundet, familieværdierne, velfærden, folkesundheden/hospitalsvæsnet, retssikkerheden og meget mere. Nårsomhelst kan man blive ramt af vold, kræft, ulykke eller social nedtur mv. Sådan som EU, politikerne og medierne arbejder ender det med et brag. Vi sidder alle på en tikkende b om be.

 144. Af bent andersen

  -

  Danskerne flest FØLER sig trygge, men uden grund. Trygheden er en illusion. Nårsomhelst kan de selv eller deres kære blive ofre for nedbrydningen af familieværdierne, velfærden, folkesundheden/hospitalsvæsnet, retssikkerheden og meget mere. Nårsomhelst kan man blive ramt af vold, kræft, ulykke eller social nedtur mv. Sådan som EU, politikerne og medierne arbejder ender det med et brag. Vi sidder alle på en tikkende bombe. For 40-50 år siden var Danmark et langt bedre, friere og tryggere land at være dansker i. Nu er svenske tilstande med overfald, hjemmerøverier, voldtægter, skyderier, knivstik brande, hverdagsterror, mord og påsatte brande ved at være hverdagskost. Og tusinder af patienter omkommer pga. forringelser og nedskæringer. Se snaphanen.

 145. Af Gert Hansen

  -

  R. Harald Kristiansen:

  ‘“Man kan ikke jamre sig til respekt.” Det er rigtigt.

  Man kan heller ikke true sig til respekt. Omend nogen tror det.

 146. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Man kan selvfølgelig heller ikke true sig til respekt, som de islamistiske terrorister forsøgte at gøre under Muhammed-krisen.

  Årsagen til Muhammed-krisen var jo netop, at nogle modige journalister ville teste, om det virkeligt er rigtigt, at fundamentalistiske islamister bilder sig ind, at de kan tillade sig, at true – eller begå vold mod – alle, der kritiserer deres pædofile profet, deres racsitiske overgreb på jøder, og deres antidemokratiske, religiøse ideologi.

  De islamistiske antissemitter vandt kun den yderste, terrorromantiserende venstrefløjs respekt…

 147. Af bent andersen

  -

  Berlin gske beskriver i dag hvordan politikerne nu igen angriber privatlivet med digitalisering og IT-vanvid. Læs også om terror i Schweitz, Frankrig, England og Sverige etc. (med motorsave, lastbiler, maskinpistoler, håndgranater, knive og andet) Se 180 grader og newspeak. Feminismen og den rødradikale pladderhumanisme rammer europæerne med det ene blodbad efter det andet. Løk kes, so fie car sten s og sti ne bo sses blindhed og døvhed er tydelig.

 148. Af bent andersen

  -

  Det er underligt at B godt kan finde ud af at slette hundredvis af seriøse indlæg, men l is be th og j h an se n og lignende kan man ikke finde ud af at stoppe.

 149. Af Arvid Holm

  -

  Det er ilde set og til tider strafbart at kanøfle en gruppe for nogle afvigende normer såsom deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering.
  Derimod accepteres det at forskelsbehandle individer på grundlag af kvalifikationer, der kan omfatte bla udseende, samarbejdskompetencer, kommunikationsevner, charme og begavelse.
  Når Louise går til bal, accepterer hun jo ikke den første den bedste.
  Men sådanne kvalifikationer kan påvirkes af race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering.
  Individer kan derfor blive kanøflet for de afvigende normer, som gruppen ikke må kanøfles for.
  Louise kan eksempelvis godt afvise en relation til en person fra en minoritetsgruppe med den begrundelse, at hun finder vedkommende grim, eller hvad der nu er i vejen med kalorius.
  Hvis han bliver krænket, hvad han sikkert gør, må han selv om det.
  Men hun må ikke begrunde afslaget med, at hele minoritetsgruppen er grim.
  Det ville være usandsynligt, men det ville også være almindeligt sprogbrug.
  I virkeligheden er mange ubegrundede generaliseringer kun manglende sproglig præcision, der kan opfattes som racistiske ytringer, hvis man absolut vil det.

 150. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Det er ilde set og til tider strafbart at kanøfle en gruppe for nogle afvigende normer såsom deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering.”

  Enig.

  Men det er selvfølgelig helt på sin plads, at krisere – og latterliggøre – en gruppe, der mener, at deres religion tillader terrorattentaterne på medlemmer af en anden gruppe, med en anden tro – som f.eks. de fundamentalistiske islamister, der beår terror mod jøder, fordi der ståri koranen, at de gerne må slå jøder ihjel.

 151. Af bent andersen

  -

  De mange og langvarige kampagner mod forældre, gamle, ældrebyrder, “racister”, “indre svinehunde”, “mandschauvinister”, nationalister, “fremmedhadere” og klima-skeptikere/kvindesags-skeptikere, er jo ikke andet end forsøg på at ensrette borgernes tanker og meninger. Med skældsord, løgn og tilsvining i stedet for argumenter prøver man at undertrykke folket og demokratiet. De politisk korrekte radikale utopister ønsker ikke debat, men ensretning.

 152. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  Men det er selvfølgelig helt på sin plads, at kritisere – og latterliggøre – en gruppe, der mener, at deres religion tillader terrorattentaterne mod medlemmer af en anden gruppe, med en anden tro – som f.eks. de fundamentalistiske islamister, der begår terror mod jøder, fordi der ståri koranen, at de gerne må slå jøder ihjel.

 153. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRSTIANSE N – 24. JULI 2017 12:40
  At de ikke konstant brugte offerkortet. Man kan ikke jamre sig til respekt.”

  Højreekstremisterne, som “harald”, laver sådan set ikke andet end at jamre sig og trække offerkortet.
  Alle blogs flyder over med deres hadefuldhed, frygtsomhed, jamren og mindreværdskomplekser.
  Hvordan skal Danmark dog overleve som nation under disse omstændigheder.
  Hvad skal det hele dog ende med?

 154. Af J Ha nsen

  -

  Jøderne myrder hundrede gange flere muslimer end omvendt.

 155. Af bent andersen

  -

  Jo større en gruppe er, desto mindre rammes den enkelte af generel kritik. Derfor er det latterligt og at vende tingene på hovedet, når man vil forbyde majoriteter at udtrykke meninger om “minoriteter” med hundredtusindvis eller millioner af individer. Dog skal det selvfølgelig skal det ikke være tilladt at opfordre til massemord og folkedrab, sådan som kommunisterne gjorde overfor jøderne i Sovjet unionen, eller som nazisterne gjorde i na zi Tyskland. Men når almindelig satire og komik forfølges med straf og fængsel er vi ovre i cen sur og idioti.

 156. Af bent andersen

  -

  Jo større en gruppe er, desto mindre rammes den enkelte af generel kritik. Derfor er det latterligt og at vende tingene på hovedet, når man vil forbyde majoriteter at udtrykke meninger om “minoriteter” med hundredtusindvis eller millioner af individer. Dog skal det selvfølgelig ikke være tilladt at opfordre til massemord og folkedrab, sådan som kommunisterne gjorde overfor jøderne i Sovjet unionen, eller som nazisterne gjorde i na zi Tyskland. Men når almindelig satire, komik og kritik forfølges med straf og fængsel er vi ovre i cen sur og idioti.

 157. Af bent andersen

  -

  Jo større en gruppe er, desto mindre rammes den enkelte af generel kritik. Derfor er det latterligt og at vende tingene på hovedet, når man vil forbyde majoriteter at udtrykke meninger om “minoriteter” med hundredtusindvis eller millioner af individer. Dog skal det selvfølgelig ikke være tilladt at opfordre til massemord og folkedrab, sådan som kommunisterne gjorde overfor jøderne i Sovjet unionen, eller som nazisterne gjorde i na zi Tyskland. Men når almindelig satire, komik og kritik forfølges med straf og fængsel er vi ovre i cen sur og idioti.

  Og hvorfor må majoriteter gerne hetzes med grove og falske beskyldninger, når minoriteter nærmest kan skeje ud som de vil, uden at de må kritiseres. (iflg. de “politisk korrekte”)

 158. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Jøderne myrder hundrede gange flere muslimer end omvendt.”

  Det er vel på grund af denne antisemitiske fordom, at venstreradikale antisemitter nu begår flere overgreb mod jøder, end højreradikale antisemitter gør – men at det stadig er de islamistiske antisemitter, der begår flerst overgreb mod jøder.

  Det viser en ny, norsk undersøgelse, som blev omtalt i wekendavisen i forrige uge.

  De venstreradikale antisemitter mener ganske enkelt, at det er en form for antiracisme, at overfalde jøder…

 159. Af J Ha nsen

  -

  AF GERT HANSE N – 24. JULI 2017 12:09

  Helt enig.
  Stort set alle bloggerne i Berlingske tilhører højrefløjen.
  Og de optræder desværre gennemført uansvarligt.
  De appelerer til højreekstremisternes indre svinehund.
  Hvilket ikke er svært.
  Disse mennesker er jo ikke de skarpeste knive i skuffen.

  Der er dog enkelte fornuftige bloggere.
  Som Majbritt Maria Niels en.
  Hun appellerer ikke til den indre svinehund.
  Hun skriver om madvaner og lignende.
  Uskyldige emner som ikke burde kunne hidse højreekstremisterne op.
  Men mon dog ikke hendes blog ender i muslim bashing også.
  En person er allerede på banen for at dreje bloggen hen på dette.
  Han henviser dog af en eller anden grund til zionisternes grusomme slagtemetoder.

 160. Af J Ha nsen

  -

  AF JAKOB SCHMIDT RASM USSEN – 24. JULI 2017 13:52

  De israelske nazister og zionister myrder i hundrevis af palestinesere hvert år.
  Hovedsageligt kvinder og børn.
  Og ingen er antisemitter, fordi de kritiserer israels forbrydelser.
  Og uanset hvor ofte zionisterne trækker antisemit kortet.
  Kritikken af israels forbrydelser vil fortsætte.

 161. Af bent andersen

  -

  Selvfølgelig bør minoriteter kunne kritiseres. Ellers kunne man jo hverken kritisere de radikale, de konservative, venstres ministre eller diverse grupper som pyromaner, børnelokkere eller voldelige vaneforbrydere. Jo mere ytringsfriheden indskrænkes, desto tættere kommer vi automatisk mod et udemokratisk, tyrannisk og umenneskeligt samfund. Læs “1984”, “Kammerat Napoleon” og “EU – Europas undergang/fjende”. Se den korte, 180 gr, snap hanen og newspeak.

 162. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “…zionisternes grusomme slagtemetoder”

  Nu findes dersådan set ikke en “zionistisk” slagtemetode – der findes en jødisk slagtemetode, men Hansen tror åbenbart, at de to begreber er synonyme.

  Det er nok derfor, han ikke kan se, at det er forkert, at han konsekvent forsvarer højreradikale, islamistiske antisemitter, der dræber jøder, blot fordi der står i koranen, at muslimer skal dræbe jøder, “hvorend I finder dem”…

 163. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen. 23:02
  Rettroende drenge er sikkert blot venlige og hjælpsomme, når de i skolen samler sig i grupper og spørger danske drenge om de har et problem…!

  Og rettroende er altså ikke nogen minoritet, bare spørg Arla!

  Og mht at sende en kollega en racistisk vittighed, så taler du måske af egen erfaring. Du behøver faktisk ikke at sende ham/hende noget som helst, for virkelighedens kendsgerninger, taler desværre for sig selv. Der var fx for et stykke tid siden, en britte der af domstolen i England, fik påbud at fjerne sin kaffekop fra personale stuen, da den krænkede den sagsøgende muslim! Koppen havde et billede af Peter Plys og Grisling. Det er beskæmmende for et vestligt samfund, at en domstol kan tage sådan en “krænkelse” alvorligt. Vi så det også med den finske mor der gik til de italienske domstole. fordi hendes barn ikke skulle udsættes for Krusifiixet i skolen.

  Der er altså nogle ateister og muslimer der er så sarte, at de er truet på deres mentale helbred, ved at bo i kristne lande. En ting er at nogle ateister er besatte af antikristne muslimer, og føler et kald til til at beskytte dem i deres vildfarelse! En anden ting er at mange muslimer, efter 1400 års indavl, besætter en stor del af vores institutions pladser for svært retarderede børn! Det er synd for forældrene, for børnene og for Danmark!

 164. Af Jens Ellekær

  -

  Ha nsen & Han sen har ret. De nazistiske tendenser i det israelske samfund er taget til i en sådan grad, at det ikke længere er betryggende at være jøde dér. Det vil efterhånden ikke overraske nogen – og da slet ikke Ha nsen & Han sen – hvis den israelske regering inden for en kort tidshorisont skulle beslutte at deportere den jødiske befolkning.

 165. Af P Christensen

  -

  Urtids-mennesket var uhyre priviligeret.
  Der var intet internet, hvor mængder af ligegyldigt bullshit kunne udbredes med lyshastighed.
  Og (følgelig) var datidens eneste incitament til folkevandring at skaffe
  sig føde – ved egen indsats, naturligvis.
  En skøn tid.

 166. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lad bloggen være åben Sørine. Det ventilerer. Hellere ødelagte blogs end vold, hvis vi har med rigtige mennesker at gør. Spørgsmålet er, om Berlingske er i gang med at prøve digitale bots. Der er så voldsomt mange indlæg fra firkløveret J H og L S mm. Jeg så en ganske interessant udsendelse på DR2 med Anna Libak (Berlingske) Udsendelsen handlede, om russiske bots( digital robots), som besvarer nyheder og indlæg. Svarene er stadigvæk noget forvrøvlede og meget gentagende, men de udvikler botsene hele tiden. Det er meget interessant, at læse alle de gentagende anklagende kommentarer fra “de venstreorienterede”. Kommentarene er en slags omvendte nyheder. De spejler de andre bloggere og deres kommentarer, ændres til en slags omvendte nyheder. L S for eksempel, hader mennesker fra Island, jøder og indvandrere. Vedkommende har et utal af tegn i teksterne og ligner til forveksling, Teddy Bjørn Olsen. Bemærk en kommentar fra J H til mig om T B O 24.07.207 kl.05.45. Hvorfor kommenterer J H Teddy Bjørn Olsen?
  Min ven er psykiater. Han mener at vedkommende har ondt i håret. Jeg ved det ikke.

 167. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret igen!

 168. Af Anus Anussen

  -

  Hør hvor kan man få tømt tarmen… Jeg skal vitterlig lægge en monster dej…
  En god dej er bedre end en dej der er blevet dårlig. den kan man blive syg af!
  Nå men nu skal jeg virkelig skide og vil ikke forstyres.

 169. Af R. Harald Kristiansen

  -

  I en traditionel muslimske familie taler kvinder om mad og familierelaterede emner. Det er ofte deres roller. Sådan var det også i Danmark for 70-100 år siden. De laver mad og er gode til det, desuden passer de børnene. Det vil nok ændre sig med den yngere generation, der får en uddannelse. Forhåbentlig.

 170. Af bent andersen

  -

  De mange ødelagte blogdebatter er med til at trække Danmark ned i fordummelsens, voldens og terrorens afgrund. For når den demokratiske debat forsvinder, accelereres udviklingen hen imod et kaotisk, skørt og barbarisk samfund hvor kun jungleloven gælder. Allerede nu er vi nået dertil at partiernes politik sender alle mulige plager ind i de danske hjem. Millioner af danskere har allerede fået deres liv forringet eller forpestet/ødelagt af politikernes dumheder og forræderier. En voldsom undergravning af befolkningens livskvalitet, sundhed, sikkerhed og hele fremtid er i gang.

 171. Af P Christensen

  -

  Margrethe har ganske ret.
  Det er skruen uden ende

  Hvornår er man en minoritet, hvorfor har lige netop sådanne og hvem
  af dem krav på at blive pakket ind i vat ?

  Og hvis “minoriteter” har krav på at kunne beskære,
  hvad de finder upassende hos andre,
  bør jo danskerne eksempelvis kunne censurere hovedparten af koranen,
  der er en grønspættebog for had.

  Men i Sverige har man i sit radikale selvhad kastet sig over sin fuldstændigt ufarlige
  kulturperle Pippi Langstrømpe, mens man derimod kritikløst har importeret kimen til
  en kommende borgerkrig i landet.

  Når jeg ser den radikale venstrefløj i Vesten og dens leflen for især islam,
  tænker jeg på en strofe fra Sebastians sang Lili Marleen, der egentligt handler om nazismen:
  “De elsker dig højt, når de hader sig selv”.
  Det beskriver også perfekt venstrefløjen og dennes holdning til sig selv og islam.

 172. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lad bloggen være åben Sørine. Det ventilerer. Hellere ødelagte blogs end vold, hvis vi har med rigtige mennesker at gør. Spørgsmålet er, om Berlingske er i gang med at prøve digitale bots. Der er så voldsomt mange indlæg fra firkløveret J H og L S mm. Jeg så en ganske interessant udsendelse på DR2 med Anna Libak (Berlingske) Udsendelsen handlede, om russiske bots( digital robots), som besvarer nyheder og indlæg. Svarene er stadigvæk noget forvrøvlede og meget gentagende, men de udvikler botsene hele tiden. Det er meget interessant, at læse alle de gentagende anklagende kommentarer fra “de venstreorienterede”. Kommentarene er en slags omvendte nyheder. De spejler de andre bloggere og deres kommentarer, hvorefter disse kommentarer ændres til en slags omvendte nyheder. L S for eksempel, hader mennesker fra Island, jøder og indvandrere. Vedkommende har et utal af tegn i teksterne og ligner til forveksling, Teddy Bjørn Olsen. Bemærk en kommentar fra J H til mig om T B O 24.07.207 kl.05.45. Hvorfor kommenterer J H Teddy Bjørn Olsen?
  Min ven er psykiater. Han mener at vedkommende har ondt i håret. Jeg ved det ikke.

 173. Af bent andersen

  -

  PS: At vi er på vej ned i afgrunden, kan ses rigtig mange steder. Politikerne er myreflittige, når det drejer sig om undergravende virksomhed. Det er lykkedes dem at mangedoble kriminaliteten, antallet af familietragedier, antallet af sundhedsskandaler og antallet af mænd, børn og unge der ender som tabere. I psykiatrien går det nærmest ad helvede til for de alvorligt syge, og de pårørende tyranniseres. Kræftbehandlingen mv. er langsom og utryg, efter at K (schlüter) og andre uduelige partier fik forringet lægeuddannelsen og fik presset mere end 1000 danske læger væk fra Danmark. Mængden af hjemmerøverier, smitsomme sygdomme, overfald og mord på unge piger, er også steget. Privatlivet angribes, mændene og familielivet hetzes…… og postvæsnet, folkeskolen, DR, DSB, seruminstituttet, forsvaret, skattevæsnet, retsvæsnet og meget mere er forvandlet til dilettant-komedier. Ebberød bank , feminist-vanvid og totalt skøre projekter vrimler frem. Politikerne helmer næppe før Danmark er een stor skandale og galeanstalt, eller præget af vold, død og rygende ruiner ligesom mange byer i Sverige/Grækenland/Libanon/Frankrig og England etc.

 174. Af J Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 24. JULI 2017 14:31
  “Jeg så en ganske Bemærk en kommentar fra J H til mig om T B O 24.07.207 kl.05.45. Hvorfor kommenterer J H Teddy Bjørn Olsen?”

  Drikker gedefarmeren “harald” nu den hjemmedestillerede igen?
  I islandske mængder.
  “harald” bringer en T B O på bane. Ikke undertegnede.
  “haralds” indlæg er en gang forvrøvlet og forstyrret kaudervælsk.
  Og hans tilstand bliver tilsyneladende værre og værre.
  Lad bloggen være åben Sørine. Det ventilerer. For højreekstremister som harald, Lemc he og Kim Ols en
  Hellere ødelagte blogs end vold, hvis vi har med rigtige mennesker at gøre.
  Spørgsmålet er, om Berlingske er i gang med at prøve digitale bots. Der er så voldsomt mange indlæg fra det sorte trekløver harald, Lem che og Kim 0.
  Men hellere det end en dansk breivik.

 175. Af Lisbeth. Sørensen.

  -

  Kan sørgelige hvorledes klynkelemchen er så ivrig efter at få nedlagt debatten altid. Forlænger hans arbejdsgiver i Israel dette? Og hvorfor relatere han aldrig til emnet.

  Scientoligistzionist jr.

  Jr, Israel er den største forbryder i Mellemøsten i dag, sammen med Saudi Arabien. Begge kendte terrorstøtter.

  Dit usammenhængende vås kan vi ikke bruge til noget.

 176. Af Lisb.eth. Sø.rensen.

  -

  Kan sørgelige hvorledes klynkelemc hen er så ivrig efter at få nedlagt debatten altid. Forlanger hans arbejdsgiver i Isr.ael dette? Og hvorfor relatere han aldrig til emnet.

  Scientoligistzionist jr.

  Jr, Isr.ael er den største forbry.der i Mell.emøsten i dag, sammen med Sau.di Arabien. Begge kendte terr.orstøtter.

  Dit usammenhængende v.ås kan vi ikke bruge til noget.

 177. Af J Ha nsen

  -

  AF LISBETH. SØRENS EN. – 24. JULI 2017 15:21

  Lemc he, “harald” og Kim 0 ønsker at debatterne kun skal være forbeholdt højreekstremister og racister.
  Som dem selv.
  De bruger enhver form for svineri for at opnå dette.
  Men kan de ikke opnå dette.
  Så skal debatten nedlægges.
  Tænker disse primitive højreekstremister.

 178. Af R. Harald Nasser Kristiansen

  -

  Søde L S og søde J H. Jeg stemmer til venstre for midten. Det gør I ikke. Hav en god dag. Jeg skal ud og passe mine får. Må I have det godt på bloggen og jamr nu ikke for meget. Få nu undersøgt denne manglende hukommelse. Det er måske
  P T S D. Bloggen kan kræve sine offre.

 179. Af .L..isb.eth. .Sø.rens.en.

  -

  Nyt i fif.ler.iet i 8 udgaver til hr.rosa, jr, og JH? Første læseligt?

 180. Af Kim R. Olsen

  -

  Så kører det. Paranoia, vrangforestillinger, indlæg i andres navne. Projicering af egen fascination af mindreårige på andre bloggere.
  Flot Hassan og Lizzy!

 181. Af Gert Hansen

  -

  R. Harald Kristiansen:

  ‘ Det vil nok ændre sig med den yngre generation, der får en uddannelse. Forhåbentlig.’

  Der tager du desværre fejl. Undersøgelser viser, at blandt indvandrede muslimers efterkommere er der flere fundamentalister end er i deres forældregeneration.

  Jeg har også selv i islamiske lande igennem 25 år, set en stigende islamisering blandt yngre mennesker. Jeg husker bl.a. da jeg var i Shah Alam under ramadanen for nogle år siden. En masse muslimer i tyverne sad pligtskyldigt og ventede på solnedgang, så de kunne gå ombord i deres indkøbte æsker med fast-food. Og pigerne var selvsagt alle med tørklæde. Hvilket var et særsyn 25 år før. Heldigvis var de ikke stive i koranen, så de var generelt smilende og venlige over for en vantro som mig.

 182. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD NASSER KRISTIA NSEN – 24. JULI 2017 15:35

  Stop nu med dine løgnehistorier.
  Du fremstår som en racist og højreekstremist.
  Er der meget fusel i det hjemmebrændte?

 183. Af J Ha nsen

  -

  AF KIM R. OLS EN – 24. JULI 2017 15:55

  Nå. Så er racisten naziKim på banen med hans syge pædofile fantasier om drenge.

 184. Af ...lis...be.th .s.ø.ren.en

  -

  Fru r.nasser,

  Nyd det. Har en ny kommentar til dig om gedeterrorister mv..

  Utroligt hvorledes saglige ikke kan få indlæg på. Mens pædokoenkim.0, højreradikalesom n.p.l., fru.rnasser, jr, dårekistepreben-her Be nt går lige igennem?

 185. Af ...lis...be.th .s.ø.ren.en

  -

  Fru r.nass er,

  Nyd det. Har en ny kommentar til dig i filte ret .

  Utroligt hvorledes sagl ige ikke kan få indl. æg på. Mens pæd oko enki m.0, højrerad ikalesom n.p.l., fru.rnas ser, jr, då rekisteprebe n-her Be nt går lige igennem?

 186. Af ...lis.. .s.ø.ren.en

  -

  Fru r.nass er,

  Nyd det. Har en ny kommentar til dig i filte ret .

  Utroligt hvorledes sagl ige ikke kan få indl. æg på. Mens pæd oko enki m.0, højrerad ikalesom n.p.l., fru.rnas ser, jr, då rekisteprebe n-her Be nt går lige igennem?

 187. Af K im R. Olsen

  -

  Den eneste som har nævnt seksuel omgang med mindreårige her på bloggen, er faktisk dig Hassan. Du gør det til gengæld dagligt.

 188. Af Britta Felsager

  -

  Sørine læser aldrig kommentarerne til hendes blog. Jeg ved det fra hendes egen mund, og jeg forstår til fulde hvorfor. Hun har åbenbart heller ingen forpligtelse til det.
  På Berlingske holder man nok ferie, men selv udenfor ferietiden er der for mange blogindlæg, som burde slettes men ikke bliver det.

 189. Af J Ha nsen

  -

  AF K IM R. OLSE N – 24. JULI 2017 16:27

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 190. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lad de gale komme komme til, Sørine. Vi er alle lige for gud.

 191. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Der er altså nogle ateister og muslimer der er så sarte, at de er truet på deres mentale helbred, ved at bo i kristne lande. ” Lau..

  De fleste eksperter bedømmer religion til at være en mental lidelse. Du må under behandling..

  “Jeg stemmer til venstre for midten. Det gør I ikke”

  Fru r.nasser stemmer på gedepartiet venstre, uden tvivl..

  “Min ven er psykiater. ”

  Som patient er men ikke ven, måske er det din imaginære tilgang, der har fået dig til at tro dette? Men det er vel ok, hvis du tror på dette..Alle har jo brug for en ven..

  ” hvis den israelske regering inden for en kort tidshorisont skulle beslutte at deportere den jødiske befolkning.

  Ellekær..vi har ikke plads til flere af jer her. I må blive dernede..Alt for dyrt et bekendtskab for Danskerne jeres tilstedeværelse her.

  “Men hellere det end en dansk breivik.”

  Ja, JH. er bedre at se de sorteste meninger åbent, således at de får udledt de værste..Sådan noget opbygges, og vi skal vel være lidt åbne for jr. ko, haral-lemchen for at få det værste ud her? Vi har vel et samfundsansvar som ansvarlige borgere, for langtsomt at forsøge at få dem afradikaliseret her i debatten?

  S.P. og PE…t har allerede udmeldt hvor bekymret de er herom? Ser den sin den største trussel nu, sammen med hjemvendte syrienskrigere..Og dette er uden tvivl sandt. Men må have fjernet deres våben..

  “Spørgsmålet er, om Berlingske er i gang med at prøve digitale bots. Der er så voldsomt mange indlæg fra det sorte trekløver harald, Lem che og Kim 0.” JH..

  Formentlig…De lyder fuldstændig ens kommentar for kommentar., og absolut ingen variation og kommentar relevance til det debatteret emne….Og avisen lever jo til dels af click og sponsoring og statssponsering?

  “De bruger enhver form for svineri for at opnå dette.
  Men kan de ikke opnå dette.
  Så skal debatten nedlægges.”‘ J.H..

  troldene er igang med samme fremgangsmåde dag for dag.

  jr bruger den kendte “Whataboutism”…..” (also known as whataboutery in British English) is a variant of tu quoque logical fallacy that attempts to discredit an opponent’s position by charging them with hypocrisy without directly refuting or disproving their argument,”)…lemchen bruger samme usaglige metode, som gør fru.R der nu kalder sig nas.ser til efternavn. Måske gift ind i den egyptiske nasserfamilie? helt useriøst…

  Koen bruger hans egen “muh” til alt…Utroligt at der er plads til hans dagligegylle.

  Mens undertegn

 192. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTI ANSEN – 24. JULI 2017 17:30
  “Lad de gale komme komme til, Sørine. Vi er alle lige for gud.”

  Ingen forbyder vel “harald” i, at indsætte nogle racistiske og perverse indlæg.
  Om han skal stå til regnskab overfor gud på et tidspunkt.
  Næppe.
  Gud overgiver nok uden sværdslag “harald” til konkurrenten.

 193. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg siger bare, lad de gale komme til. De har behov for at tømme tankene.

 194. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Man siger uhyggelige ting, og folk forstår godt, at det er for sjov.” Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring. ”

  Dette er faktisk forkert vil jeg mene…Vi må her analysere historien..I 60-90érne var der relativt få indvandrer og EU indvandring mv. , og Danskerne så ikke antallet af immigranter som troende..Der var ikke en rå hadsom indvandrerdebat som i dag..De få saglige der eksistere i denne avis som ønsker en stram indvandring, der indkludere islandske gedeopdrætter, israelere, muslimer, afrikanere mv. druknes i rent muslimbashing i debatten..

  Borgerlige partier har brugt indvandrerfrygt til at vinde 3-4 valg nu siden nullerne. Og hvergang på et falskt præmis..

  For under VKO mere end fordoblet de indvandrerantallet…

  Under den nuværende er der ankommet 2oo.ooo på 2 et halvt år, ca 35.ooo asylansøgere som alle bliver statsborgere og får familiesammenførelse over tid.

  Blå blok er altid løndumper-velfærdserodere fortaleren i Dansk politik…De har vildledt die dummen DFén hier..

  Det store antal nyankomne har gjort de højreradikale helt rabiate i deres retorik om indvandrer..fx. har vi her i B en person NBL, der blev dømt for direkte at opmuntre til mo rd på mus limer, og har været mange andre ligeledes her i debatten..

  Absolut ingen tvivl om at der har været en stor forråelse i de senere år..Dette har PE.t også udmeldt, og er bekymret herom, som de burde være.

  “Lad de gale komme komme til, Sørine. Vi er alle lige for gud.”

  Koen skriver han er troende over i en anden blog..Sådant set en vedkendt psykisk diagnose iblandt eksperter..

  Men hvorfor tager Rosa og Ko ikke en intern diskussion om gede-ko græsgange privat på fB? Hvorfor her?

 195. Af bent andersen

  -

  At Danmark er på vej ind i rablende vanvittige tilstande, virker logisk når man ser hvad der skrives af forrykte landsbytosser på denne blog. Og ser man hvem vælgerne vælger til “folketinget” begynder det også at virke logisk at Titanic-Danmark er begyndt at synke.

  De tosser der skriver herind fra diverse gummiceller og sikringsanstalter, kan vel ikke gøre for at de har rotter på loftet. Men vælgerne burde være klogere. Gider de ikke tænke sig om? Deres stemmeafgivning er ofte utrolig naiv.

 196. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Man siger uhyg.gelige ting, og folk forstår godt, at det er for sjov.” Denne udlægning af dansk mentalitet er ikke længere entydig rigtig, for der er vokset et regime frem, der dikterer, at den sårede følelse skal veje tungere end den frie ytring.” Sørine.

  Dette er faktisk forkert vil jeg mene…Vi må her analysere historien..I 60-90érne var der relativt få indva.ndrer og EU indvand.ring mv. , og Danskerne så ikke antallet af immigranter som tro.ende..Der var ikke en rå ha.dsom indva.ndrerdebat som i dag..De få saglige de.r eksistere i denne avis som ønsker en stram. indvandring, der indkludere isla.ndske ged.eopdrætter, israe.lere, muslim.er, afri.kanere mv. druknes i rent mu.slimbas.hing i debatten..

  Bo.rgerlige partier har brugt indv.andrerfry.gt til at vinde 3-4 valg nu siden nullerne. Og hvergang på et falskt præmis..

  For under VKO mere end fordoblet de indvandrerantallet…

  Under den nuværende er der ankommet 2oo.ooo på 2 et halvt år, ca 35.ooo asylansøgere som alle bliver statsborgere og får familiesammenførelse over tid.

  Blå blok er altid løndumper-velfærdserodere fortaleren i Dansk politik…De har vildledt die dumm.en D..Fén hier..

  Det store antal nyankomne har gjort de højrera.dikale helt rabia.te i deres retorik om indvan.drer..fx. har vi her i B en person NBL, der blev dømt for direkte at opmuntre til mo rd på mus limer, og har været mange andre ligeledes her i debatten..

  Absolut ingen tvivl om at der har været en stor forr.åelse i de senere år..Dette har P.E.t også udmeldt, og er bekymret herom, som de burde være.

  “Lad de g.ale komme komme til, Sø.rine. Vi er alle lige for gud.”

  Ko.en skriver han er troen.de over i en anden blog..Sådant set en vedkendt psyki.sk dia.gnose iblandt eksperter..

  Men hvorfor tager Ros.a og K..o ikke en intern diskussion om g.ede-k..o græ.sgange privat på fB? Hvorfor her?

 197. Af K im R. Olsen

  -

  Hassan.
  Din fascination af seksuel omgang med mindreårige og dine tvangstanker kan jeg næppe gøre noget ved, men kan du ikke finde et andet forum, når trangen kommer over dig? Det er jo næsten i hvert eneste indlæg vi skal inddrages i dit sexliv, og det er ærligt talt ikke ret interessant.
  Bedst som man tror, at du har nået bunden overrasker du igen og igen. Jeg er sikker på, at du er rigtig syg min ven.

 198. Af bent andersen

  -

  Der er f.eks. vælgere der har stemt på pe r nille skipper og so fie car sten ni el sen. Begge piger virker da umiddelbart intelligente og veltalende. Og tuttenuttede er de jo også. Men enhver vælger over 25 år burde da vide at selv om en politiker umiddelbart lader til at være begavet og sympatisk, så kan vedkommende sagtens være en kold fisk, en kæmpeegoist, en dagdrømmer, en fantast, en lunefuld og utroværdig vejrhane, en korrupt pamper/ løgnagtig kælling, eller en psykopatisk forbryder.

  So fie og pe r nille er måske ingen af delene. Men begge går dog ind for burka og niqab, masseindvandring, islamisering, multi-kulti og fråseri med milliarder af kroner. Dermed går de jo ind for kvindeundertrykkelse, danskernes fordrivelse og på sigt svenske tilstande med blodig kriminalitet og hverdagsterror.

  Det kan godt være at deres snakketøj er i orden, at de virker kvikke og ser nydelige ud. Men deres politik!!! Den er jo rablende vanvittig samt asocial, landsskadelig og folkefjendsk. Som alle rødradikale feminister/kommunister er de typer vælgerne bør gå langt uden om.

 199. Af J Ha nsen

  -

  AF K IM R. OLS EN – 24. JULI 2017 17:48

  naziKim har i årevis tilsvinet kvinder på bloggene.
  Og indsat sine perverse fantasier om børnesex.
  Det har den patologiske løgnhals “fortrængt”.
  Nu begynder han så med injurier i falske navne.
  naziKims paranoid schizophrenia udarter sig værre og værre.
  Men naziKim udtaler jo også, at hans idol er breivik.

 200. Af li sb et h sør en sen

  -

  “Jeg har også selv i is,lam iske lande igennem 25 år, set en stigende isl,a mise,ring blandt yngre mennesker.”

  G ert,

  resten af kommentaren i fifleriet..Giver op at få det igennem..

 201. Af li sb et h sør en sen

  -

  “Jeg har også selv i is,lam iske lande igenn em 25 år, set en stige nde isl,a mise,ring b landt yn gre menne sker.”

  G er t,

  res ten af kom men taren i fif lerie t..Giver op at få det igen nem..

 202. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Vores venner J H og L S kommer ud med det hele. Nu ser vi hele vejen igennem dem. Lad de gale komme til, siger jeg bare, endnu en gang. Måske renser det deres sind? Berlingske er måske deres frelse.

 203. Af bent andersen

  -

  Feminister, kommunister og pladderhumanister samt korrupte pampere findes efterhånden i alle partier. Og se hvordan de skader mere end de gavner. Samfundets bærende og mest grundlæggende enhed, familien, angriber og undergraver de systematisk. Nationalstaten, velfærdsstaten og demokratiet er de også ved at gøre kål på. I sundhedsvæsnet sendes stadig flere patienter i døden fordi politikerne længe har bombarderet hospitalerne og skadestuerne med lukninger, nedskæringer og forringelser.

  Vi betaler rekordhøje skatter, men alligevel hærges samfundet af besparelser og asociale tiltag. Kræftsyge, hjertesyge, psykisk syge, gamle, børn og unge, arbejdsløse og hjemløse/boligsøgende, fraskilte mænd, lønmodtagere, kunder, voldsofre, trafikofre, pårørende og andre grupper behandles ofte så kynisk og sjofelt, at det nærmer sig det ubeskrivelige. Hvad bilder politikerne sig egentlig ind?

  Ønsker de bare at destruere familierne og at sælge ud af alle værdier? Danmark 2017 er begyndt at ligne et skørt og fascistisk samfund.

 204. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 24. JULI 2017 18:21

  LS og JH besvarer sådan set bare nogle syge, perverse og racistiske indlæg fra Kim 0 og “harald”.
  Vi har ikke bedt om, at have psykopater hængende over os. På samtlige blogs.
  I øvrigt “harald”.
  Jeg har aldrig henvendt mig til “harald” og naziKim i første omgang.
  Lad os se hvad “harald” brygger sammen i nattens løb.
  Når han lader sig inspirere af sit gode velsmagende islandske hjemmebryg. Med en fin bismag af terpentin og fusel.

 205. Af Ivar Jensen

  -

  Sørine, du bestiller jo ikke andet end at mane til had og splid. Tror du ikke at du burde tage dig lidt sammen, nu da du er præst. Det er jo helt sort at du ikke bestiller andet end at hade muslimer i alle indlæg du skriver. Find dog noget næstekærlighed og respkt for dine medmennesker frem. Det er uværdigt at opleve en kristen præst således.

 206. Af Erik thomsen

  -

  Be nt an der sen har desværre ret i at Danmark er ved at være et sygt samfund. DET VÆRSTE ER MÅSKE RETSSYSTEMET!! Når man ser de blødsødne og latterligt små straffe der uddeles til brutale voldsforbrydere der på sadistisk vis har mishandlet og lemlæstet deres ofre….. får man da kvalme, hvis man ellers er normal. Men juristerne synes at have mest sympati for forbryderne. Det er uhyggeligt og oprørende, synes jeg.

 207. Af J Ha nsen

  -

  Et typisk svinsk og perverst indlæg fra Kim Olse n til en kvindelig blogger:

  “AF KIM OLSEN – 28. JANUAR 2014 21:07
  Tak! Tak fordi vi slipper for dig din lede manipulerende so!”

  Fra Anne Sophia Hermansens blog:
  “Tak for kampen”

  http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2014/01/28/tak-for-kampen/comment-page-1/#comments

 208. Af .l........... .s..........

  -

  bli kta ndro sa,

  Af nysgerighed..Er du i famlie med muh.ki mros.aols.en? En form for Crossbreeding? Hvad får man med en ko og ged?

 209. Af K im R. olsen

  -

  Kom nu Hassan, enhver kan da fabrikere et falsk indlæg. Og så snart fire år gammelt.
  Jeg troede dine tvangstanker havde bund i mere end det…. Du er nok lidt mere syg end først antaget. Tag nu og få lidt frisk luft, og stop skriverierne for i aften. For din egen skyld.

 210. Af Pernille Jensen

  -

  danskerne får for lidt sex. Der er hovedårsagen til alt dette pjat. Sørine er i underskud, og det samme er alle i tossede menensker der kommenterer. Se dog og få kneppet, istedetfor at onanere. Så bliver i meget mere glade for livet og ligeglade med alt det pladder i tror der betyder noget. Det som tæller er kærlighed og sex, og det kræver sgu lige at i tager jer lidt sammen, for at i kan få gang i knepperiet. Kom nu for fanden, det er jo dét i savner. Helt ærligt. Sig noget venner, rammer jeg ikke lige på sømemt her? i vil ha pik og kusse men får intet! Er det ikke sandt?

 211. Af .l........... .s..........

  -

  “Kom nu Hassan, enhver kan da fabrikere et falsk indlæg.”

  Psy-KO,

  Indlægget af dig..Og utallige angreb på Ash da..Det var dengang hvor hun var en forholdsvis anstændig debattør..Så kom hun ud af nørrebro med skrammer, og blev en af avisens værste højreradikale.

  Har forresten et til nasserharald i fifleriet? faktisk nævnes hun kun forbigående. resten relatere til emnet som sædvanligt, men gedehyrdens svinskheder må altså besvares? ca 7 saglige der i alt i fifleriet, og 8 der kom igennem der blot påpeger dette?

 212. Af J Hans en

  -

  AF K IM R. OLSE N – 24. JULI 2017 18:55
  “enhver kan da fabrikere et falsk indlæg.”

  Ja. naziKim har jo produceret falske indlæg i årevis.
  Åbenbart også i det navn som han for det meste anvender.
  Mærkeligt at den patologiske løgnhals naziKim indsætter indlæg, som han løber fra fem minutter efter.
  naziKim må medicineres for hans paranoid schizophrenia.
  Som hans idol breivik.

 213. Af .l........... .s..........

  -

  “Kom nu Hassan, enhver kan da fabrikere et falsk indlæg.”

  P.s.y-K.O,.

  Indlægge.t af dig..Og utallige an.gre.b på As.h da..Det var dengang hvor hun var en forholdsvis anstæn.dig debattør..Så kom hun ud af nørre.bro med skra.mmer, og blev en af avisens væ.r.ste høj.rera.di.kale.

  Har forresten et til, til nas.serha.rald i fif.leriet? faktisk nævnes hun kun forbigående. resten relatere til emnet som sædvanligt, men ge.dehyrd.ens sv.inskh.eder må altså besvares? ca 7 sagli.ge der i alt i fifl.eriet, og 8 der kom igennem der blot påpeger dette?

 214. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg fatter ikke, at Sørine Gotfredsen ikke har større selvrespekt end til at lade bloggen her køre så afsindigt og med diverse beskyldninger til alle fra denne JH og LS, sidstenævnte igen med det rene vrøvl, også fordi hun i sin tilstand ikke kan fatte, at jeg fx holder mig til emnet. Og – stadig: jeg er ikke emne for hverken JH tidligere med omskårne drengebørn eller nu for LSs tilfældige udslyngninger fra vel et leksikon af en slags i f psykoanalysen. Utilstedeligt – hvad kunne jeg med min faglige baggrund ikke sige om LS og ligedan slynge de værste forslag ud om JH som person, yderligere – og det er der heldigvis så andre der har gjort. – De burde slettes omgående, så vi kunne blive fri for flere injurier. Og – JH blot skrive sine relevante indlæg til et emne fra en blogholder – og så lade være med at vende op og ned på virkeligheden ved at tro, at det er alle vi, der klager, der er problemet, når det er JH og også

  Det kan ligefrem trække op til et sagsanlæg mod Berlingske, som endog er gjort obs på dette, ligesom Sørine Gotfredsen ikke griber ind, og en debattør melder nu ud, at hun fra SGs egen mund ved, at hun aldrig læser bloggene, når det er JH og LS selv, der overfuser folk, som så svarer igen for at få dem til at holde op og finde sådant ganske ubehageligt.

  Den manglende respekt for også Berlingske tillige samt seriøse blogdeltagere, det før, at hun ikke egner sig som blog-holder, så hun må andre steder hen med sine tanker eller nøjes med prædikestolen.

  Det ser s’gu for ringe Sørine Gotfredsen. Jeg er i alt fald ved at miste selv den mindste respekt for dig! Jeg fatter ikke, at Sørine Gotfredsen udsætter sig selv offentligt på den måde. Noget er ravende galt her – og i det omfang at lade sådanne ting af vrøvl også stå. BHL

 215. Af J Ha nsen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 24. JULI 2017 19:07
  “Og – stadig: jeg er ikke emne for hverken JH tidligere med omskårne drengebørn”

  Begynder BHL nu med sine fantasier om omskårne drenge igen.
  Det kan hun debattere med Kim Olse n.
  Det har også hans store interesse.
  Men venligst hold undertergnede udenfor jeres svineri.
  Hvad angår BHL`s kvaksalveri angående psykoanalyse.
  Så er det også uinteressant.

 216. Af lisbeth sørensen

  -

  “at jeg fx holder mig til emnet”

  Lad os lige gennemgå denne “sandhed” her..Her er dit eneste indlæg i denne blog..

  “Af Birgit Hviid Lajer – 24. juli 2017 10:04

  Bo Nielsen – 9:12

  De er nemlig ligeglade – og nægter at slette og indimellem også at svare på yderligere hevendelser, når den er gal igen på blogge.

  Den eneste med selvrespekten i behold af blogholdere er Kasper Støvring, der forstår at slette – og ikke vil have sin egen indsat ødelagt! Hatten af for det. Samt respekten for blogdeltagerne, der helle ikke vil have ødelagt hverken indlæg og tid i en sådan jammerrede endog i årevis fra de samme og om de samme, som var de blevet besat.

  Ingen undskyldning heller for blogholdere, de kan nemlig både forhindre indlæg og slette disse vrøvle-ting – og ligedanmere primitive og perfide til perverse ting. De følger blot debatreglerne, vi også er underlagt. Så svineri.”

  Ikke et eneste ord om emnet som sædvanligt. Ikke et? læs selv dit forvrøvlet indlæg igennem..En kommentar har du skrevet her,,Ikke et eneste ord om emnet har du skrevet, modsat os seriøse debattører.

  Om noget burde ikke emnerelevantekommtentare slettes, som dine, lemchens, og især JP´s…Og er ikke sket med dit..Du plejer aldrig at relatere til emnet bhv. Normalt om oedipus komplekser?

  “så hun må andre steder hen med sine tanker eller nøjes med prædikestolen.”

  Sørine er langt fra Berlingskes værste blogger..Faktisk en af de absolut bedste..Naturligvis når emnet har en religiøs karrakter er det absolut useriøst..Men hvad kan man forvente fra præster ellers?

 217. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  J Hansen

  Jeg refererer ‘blot’ til, hvad du skriver om mig på en tidligere blog fra vistnok 14 man fra Sørine Gotfredsens hånd om et helt andet emne, Så – stop du den slags fantasier om andre – og hold den slags for dig selv! Og – læs, hvad jeg skriver fremfor at forvrænge tingene i den grad!

  Du er jo ikke rigtig vel forvaret.

  Og – du må have en kort hukommelse, da det er ikke mange blog-artikler fra Sørines hånd, at du fór ind på nævnte blog om et helt andet emne, nemlig omkring den nye franske præsident, og hvor jeg bad Sørine Gotfredsen slette den slag, endda indtil flere gange.

  Så er kan du selv læse dit svineri – og din mening om psykoanalysen er så uvidende,, så du må være en meget gammel mand der ikke har fulgt med; men da også en svær sag at vide bare det mindste om, hvis man ikke har beskæftiget sig det ringeste med – eller bare vrøvler en antagelse ud.

  Jeg frabeder mig flere henvendelser fra dig fremover – unødigvendig som den fra dig nu. Du forsvarer dig forgæves, da andre kan læse sort på hvidt om dine infame indlæg for at chikanere for at sige det mildt. Du må klare dine vanskeligheder som ligedan LS – og det uden for Berlingske´s blogunivers.

  Det er misbrug af sådanne muligheder og ødelæggende for andre. Svinsk måde at deltage på. Helt uhørt. Men du er sikkert medlem af denne forening, der vil bekæmpe, hvad de kalder højredrejet populisme eller er det borgerlig populisme.
  De må være ganske stolte af dig som medlem. Fy for den lede da – og jeg håber at du igen bliver smidt ud og denne gang helt ud, hvis du ikke holder dig til emnet og ikke generer andre i den grad for at vende tingene på hovedet, så du er offer for andre udi, hvad du selv udøver. Svinsk ud over alle grænser. for ikke at sige perverst.
  Slut på denne blog herfra. Og – hold din kaje!
  ,

 218. Af Lisbeth sørensen

  -

  “og en debattør melder nu ud, at hun fra SGs egen mund ved, at hun aldrig læser bloggene, når det er JH og LS selv, der overfuser folk, som så svarer igen for at få dem til at holde op og finde sådant ganske ubehageligt.” bhl

  Uden tvivl kender den nævnte hverken Sørine, eller ved noget andet. Avisen er fyldt med sådanne stråmænd,,,Og at bhl er for dum til at se igennem tågen her, og tror blindt på hvad folk skriver, siger også alt!. Du har formentlig selv skrevet kommentaren?

  “Jo mere det bliver normen at dyrke sit sarte jeg, desto sværere bliver det at bevare den frimodighed, som vi ikke mindst sammenlignet med svenskerne længe har værdsat. DRs forsøg på at åbne alle sluser førte ikke til pæn tale, men det skabte et indblik i, hvordan den personlige følelse kan blive ophøjet til en myndighed, som andre skal bøje sig for. Det opdeler os i grupper og svækker erkendelsen af, at skal vi leve sammen i frihed, er der risiko for at blive krænket. Det er et dansk folk i splid med sig selv, der ikke længere vil betale den pris.”

  Dansk kultur er krænkende, sarkastisk og ironisk…Og alle tilflyttere må lære at leve med denne, såvel som Fru BH..L og Berlingske…Den skal altså tillade borgerlig-liberalistisk kritik fra socialister som undertegnede mv. Især da den er statssponseret..Et stort problem den selektive ytringsfrihed her i avisen. mh.t. folks politiske ståsted..

  Fx tillader Støvring ikke undertegnede, da han siger jeg er “falsk”, men tillader dog Fru Harald, der skriver i indlæg at hendes profil er decideret falsk…Så behøves vist ikke flere beviser nogen vej, mht. selektiv udførelse af ytringsfrihed i B af bloggerne?

  Og Berlingske burde naturligvis gå forreste og krænke islam via nogle gode tegninger? Hvorfor gør i ikke dette? Politiken og JP gjorde da? Man kan ikke blæse og have mel i munden samtidig, eller hvordan det nu er..For det kan man jo godt, blot ikke særligt effektivt..Og det er vel der avisens og bloggerne i denne avis er? Hyklerisktilgang.

 219. Af Niels Peter Lemche

  -

  BIRGIT HVIID LAJER, for år tilbage kørte Oriental Institute på Chicagos Universitet en email-liste, ANE, men blev træt af den, så op til en jul hold man op med at moderere listen, og det endte i en vanvidsdiskussion om stjernen over Bethlehem. Derefter havde man fået en undskyldning for at lukke listen. Gode kræfter startede en afløsning op, ANE-2, hvor jeg er en af moderatorerne.

  Gad vide, om Berlingske debatredaktion har besluttet at lukke bloggene, for nu har de i hvert fald al den undskyldning, de behøver. For magen til svinesti skal man lede længe efter.

  Så mit tip er, at de lukker den, så snart ferien er overstået. Så genopstår den med nye regler senere på året.

 220. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så mit tip er, at de lukker den, så snart ferien er overstået. Så genopstår den med nye regler senere på året”

  Ja, dit ønske om at få nedlagt debatten i B , og kun høre din egen stemme er velkendt..Du er altid forarget når du får svar på tiltale, kritik..Og tåler det simpelthen ikke. Uanset hvor falsk dit argument er, kæmper du til døden for det og acceptere aldrig intellektuelt nederlag, som du jo modtager gang på gang…

  Zionisten har været en af de mest svinske debattører over tid i avisen..Helt op der sammen med KO..På det sidste har han selvmodereret sig ret så meget..Teknikken er velkendt. “forargelsen teknikken”..Først utallige af svinskheder, derefter spille fin, og ønsker andres ytringsfrihedsfratagelse..BHL har lige ovenover forsøgt samme teknik, og gjort i længere tid.. Den er den mest normale teknik her..Og os der har deltaget her i debatten i lo år og mere, har set det hele som i kom og gik..

  Du og bhv burde skamme jer..Relater venligst til emnet..Begge.

 221. Af Niels Peter Lemche

  -

  Tonsede lige over på Jyllandspostens blog og læse Uhrskovs seneste, samt dele af en temmelig sober diskussion derefter. Ren lise efter svinestien her.

 222. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 24. JULI 2017 19:48

  Ja. Debatten kører ofte af sporet.
  Årsagen står klart for alle.
  Fire personer fra den yderste højrefløj går direkte efter at ødelægge debatterne.
  De fire personer er naturligvis Lemc he, “Harald”, naziKim og BHL.
  De overfalder sagesløse personer med racistisk intimidering, løgn, stråmænd og injurier.
  Årsagen står hen i det uvisse.
  Men må vel være deres hadefuldhed, frustrationer og mindreværdskomplekser.
  Men vil Berlingske lade fire sølle personer ædelægge debatterne?
  Næppe.
  Det vil være i alles interesse at de fire personer slipper af med deres had offentligt.
  Det vil gøre det nemt for politiet at overvåge dem.
  Vi ønsker ingen breivik i Danmark.
  Men Berlingske må naturligvis overvåge de fire personer.
  Kan de ikke styre sig selv, så måderes indlæg slettes.
  Deres racistiske indlæg, personangreb og injurier må slettes.
  Det bliver et heldags arbejde for en moderator.

 223. Af J Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 24. JULI 2017 20:14
  “Tonsede lige over på Jyllandspostens blog og læse Uhrskovs seneste”

  Ja. Uhrskov er konsekvent.
  Her bliver typer som Lem che, Harald og naziKim øjeblikkeligt udelukket.

 224. Af Niels Peter Lemche

  -

  JH, overhovedet ikke. Men LS of JH optræder ikke der, for så må de afsløre, hvem de er.

 225. Af Gert Hansen

  -

  Niels Peter Lemche:

  ‘..vanvidsdiskussion om stjernen over Bethlehem.’

  Gad vidst hvad den diskussion gik ud på.

  Den pågældende stjerne er i øvrigt en planet. Venus såvidt jeg husker. For nogle år side sad jeg nemlig kort før Jul i Amman og nød solnedgangen. Og hvad ser jeg – som den eneste ’stjerne’ lyse klart på himlen i solnedgangen, ca. 80 km mod sydvest lige over hvad der svarer til Jerusalem/Betlehem? En klart lysende ’stjerne’ – den eneste man endnu kan se på himlen i aftenrøden. Som altså er en planet. Men hvor meget kendskab havde man til stjerner og planeter for 2000 år siden? Når man blot var simple hyrder? Så meget for den Bethlehem og jule ’stjerne’. Men det er da en sød historie.

 226. Af .Lis.beth .sø.rensen

  -

  Nyt i fifleriet til lemchen? 8 der nu?

 227. Af .Lis.be..th .sø.re.nse.n

  -

  Nyt i fifleriet til lem che n? 8 der nu?

 228. Af R. Harald Kristiansen

  -

  17.35 24.07.2017
  J H selvfølgelig skal vi alle dø engang. Det er det eneste sikre her i livet. Du mener, at jeg kommer til den onde. Hvem ved? Din kommentar kunne tyde på, en helt dødelig etnisk dansker af fødsel. L S skriver i nogle af sine rusdigte, at jeg er en krydsning mellem en ko og et får. De kunne noget i filmen Mænd og Høns. Det er dog ærgeligt for jer to, at man ikke kan operere for idioti endnu. En offentlig myndighed har fundet jeres IP adresser, efter et ønske fra mig. Jeg har gemt tusindvis af tråde fra jer. Bad luck. Ses i morgen. Må I nyde en god nats søvn. Mvh R.

 229. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Se kommentar 17.35 24.07.2017 af J H
  J H selvfølgelig skal vi alle dø engang. Det er det eneste sikre her i livet. Du mener, at jeg kommer til den onde. Hvem ved? Din kommentar kunne tyde på, en helt dødelig etnisk dansker af fødsel. L S skriver i nogle af sine rusdigte, at jeg er en krydsning mellem en ko og et får. De kunne noget i filmen Mænd og Høns. Det er dog ærgeligt for jer to, at man ikke kan operere for idioti endnu. En offentlig myndighed har fundet jeres IP adresser, efter et ønske fra mig. Jeg har gemt tusindvis af tråde fra jer. Bad luck. Ses i morgen. Må I nyde en god nats søvn. Mvh R.

 230. Af J Nielsen

  -

  “@J. Nielsen

  Det er ganske enkelt tåbeligt, at du sidestiller kritik af fundamentalistiske islamister, der bekæmper centrale menneskerettigheder med terror, og som myrder jøder, blot fordi de er jøder, med nazisternes jødehetz…”

  Hvad i alverden? Barking up the wrong tree. Det der evindelige nazijødemyrdeterrorfis som nogen båtnakker åbenbart synes det er sjovt at trampe rundt i, år ud og år ind, er ikke noget af mit. Gud fader i pæretræet.

 231. Af J Nielsen

  -

  “J. Nielsen:

  Du misforstår, bevidst eller ubevidst, hvad jeg skriver. Jeg har ikke givet ‘carte blanche’ til at ‘hakke nedad’. ”

  Det mener jeg bestemt ikke at jeg gør.

  Det bliver nævnt, at “Så er man godt på vej til det autoritære samfund og diktaturet, hvis man ikke længere kan kritisere magthaverne uden at komme galt afsted. Det har intet at gøre med om nogen er hvid, sort eller gul, og man laver vittigheder om dem.”

  I den foreliggende sag går det den anden vej. Det handler ikke om at kritisere magthaverne. Her er det magthavernes ret til og ønske om at chikanere og udgrænse et mindretal, der er sat i højsædet. Satiren bliver vendt om, så det er de magtesløse, den går ud over. Og enhver barriere, grundfæstet eller i form af internationale aftaler, forsøges omgået eller fjernet.

  Når hammeren falder oppefra, begynder folk at dukke sig. Det er endnu en vej til det autoritære samfund.

 232. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Bullshit J Nielsen
  Jeres evige svineri af mennesker, der ikke er helt enige med jer er infamt. Jeres demokratitanke er ikke eksisterende. I er umodne og ubegavede babyer. Højre/ venstre er død. Verden står foran større problemer end småskænderier om højre venstre. Vi har klimaproblemer, krige, terror, overbefolkning i Afrika, fattigsdomsproblemer, alt for stor forskel på rige og fattige og meget andet. At øve sig i at blive voksen, er måske næste mål for firkløveret, eller skal jeg kalde jer trekløveret, fordi et af bladene L S har tabt sutten og taler med “ko” og “hunde” på en anden blog, hvor L S kalder sig Liberalist Gylle.

 233. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTI ANSEN – 24. JULI 2017 22:50
  “En offentlig myndighed har fundet jeres IP adresser, efter et ønske fra mig. Jeg har gemt tusindvis af tråde fra jer. Bad luck.”

  Jamen dog?
  Nu begynder gedehyrderne ar komme med trusler.
  Lille dumme “harald”.
  Man skal aldrig true andre mennesker, hvis man intet har at have det i.
  Lemch e er hjemmeværnsmand.
  Og indberetter alt og alle til PET, frelsens Hær, SOK, FET, Miljøstyrelsen og Marineforeningen.
  Hvis han får svar på tiltale.
  Jer højreekstremister er godt nok nogle klynkende stakler harald.
  Godt at du har den gode hjemmebrændte til at holde dig godt kørende harald.

 234. Af J Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 24. JULI 2017 20:32
  “JH, overhovedet ikke. Men LS of JH optræder ikke der, for så må de afsløre, hvem de er.”

  Så er det derfor Lem che ikke i debatten i JP.
  I JP skal man indtaste sin eMail og Facebook ID.
  Så kan man deltage uden problemer.
  Men debatten i JP er nok for kedelig for Lem che.
  Han kommer ikke langt med hans svineri og racisme i JP.
  Det er der ingen som gider i JP.
  I JP kan man blokere andre kommentatorer.
  Så de ikke kan læse ens indlæg. Ej eller besvare dem.
  Så Lem che vil nok hurtigt blive ensom på JP.
  JP systemet sikrer, at Lem che/Kim 0 og “harald” ikke kan ødelægge alle debatter.
  Som han gør i Berlingske.

 235. Af J Ha nsen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 24. JULI 2017 19:34
  “Men du er sikkert medlem af denne forening, der vil bekæmpe, hvad de kalder højredrejet populisme”

  Nej. jeg er ikke medlem af den forening. Kender den ikke.
  Men derfor kan man sagtens afsky den højreekstremistiske populisme.
  Men det finder BHL så åbenbart at være vederstyggeligt.
  Det var ellers en ordentlig omgang forstyrret kaudervælsk, som BHL har fået rodet sammen.
  Ikke let læseligt.
  Men hvis undertegnede forstår BHL ret, så er hun blevet ophidset over, at man nævner noget, som hun tidligere har skrevet.
  Og hun ønsker heller ikke en debat. Forstår man.
  Men hvorfor blander hun så undertegnede ind i hendes, undskyld at jeg skriver det, noget hysteriske indlæg.
  Hvad angår kvaksalveriet BHL.
  Det bringer du selv på bane i alle indlæg.
  Det virker lidt besynderligt. Når du ikke ønsker, at man kommenterer det.

 236. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Hystergedemælkeren fra Is lan d burde overveje at rejse hjem? Vi har ikke inviteret ham? Og vi har ikke råd til islandsnas sere på overførelsesindkomst der har taget en danskers su-uddannelse..

  Kunne en offentlig myndighed dog ikke smide den fremmede ud af vores land? Han er ikke ønsket her..

  Lemchenindlægget mangler stadig som ca 8 andre? Kun gedeopvarteren, oedipussælgeren pædoKOkim0, og ziokakakalakemchen har fri ytringsfrihed her..

 237. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Hys tergedemælkeren fra Is lan d burde overveje at rejse hjem? Vi har ikke inviteret ham? Og vi har ikke r.åd til islandsn.as sere på overf.ørelsesindkomst der har taget en danskers su-uddannelse..

  Kunne en offentlig myndighed dog ikke smide den fremmede ud af vores land? Han er ikke ønsket her..

  Lem.chenindlægget mangler stadig som ca 8 andre? Kun ge.deopvarteren, oe.dipussælgeren pæ.doKOki.m0, og ziokaka.kalake mchen har fri ytrin.gsfrihed her..

 238. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Gedehyrdehysteren kommer ikke til at anmelde nogen. Utallige injurier at sagsøge ham for. Tusindvis gemt godt i det tilfælde. Nasserharald må forlade vores land og rejse hjem igen. Bed Lemchen også tage retur til mellemøstområdet tak.

 239. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Gedehyrdehys teren kommer ikke til at anmelde nogen. Utallige inju rier at sagsøge ham for. Tusindvis gemt godt i det tilfælde. Nas serhar ald må forlade vores land og rejse hjem igen. Bed Lemc hen også tage retur til mellemøstområdet tak.

 240. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Bhl…

  Tekster venligst til emnet. 2 hysterindlæg af dig her nu. Ikke et der nævner emnet. Du må søge behandling. Elektrakompleks?

 241. Af Jesper Jacobsen

  -

  Når jeg scroller igenem de mange indlæg de mange indlæg kommer jeg lidt til at tænke på dengang min lillebrog og naboens dater diskuterede hvis far havde den største… De kunne do gundskyldes med at være 5 år gamle. Kors hvor hældes der meget gylle ud her som intet har med SG’s skriv at gøre, Nazi-kortet trækkes flere gange end jeg orker at tælle for ikek at tale om personangreb generelt. Jeg forstår godt at der er krig i verden…

 242. Af Jesper Jacobsen

  -

  Hvis vi skal følge tiden trend og give udstrakt beskyttelse til minoriteter der måtte følge sig krænket over dette eller hint rejser der sig nogle praktisk problemer hvis mine rettigheder slutter der hvor dine følelser begynder…

  Vi nærmer os punktet hvor enhver sætning skal indledes med en lang disclaimer om at man ikke ønsker at håne sorte, bøsse, trans-personer, asexuelle, fetischister, muslimer, katolikker, kvinder, schæferhunde, grønlændere, jyder, Københavnere eller andre. Selv med den bedste vilje er det nemt at sige / skrive noget som nogen får ondt i numsen af, – typisk på andres vegne -selv et uskyldigt reklameskilt med et billed af en sort dreng med iskugler på hovedet. Efter Muhammed krisen så vi jo den oprindelige pointe med tegningerne tydeliggjort, at selv-censur forekommer i det daglige. Verden overlever nok at man ikke må sige neger-vittigheder i radioen, men næste uge er det nørderne der stødes eller Jehovas vidner. Hvad må vi snart sige / skrive ? Endnu vigtigere, hvem skal afgøre hvad jeg må udtale offentligt? En tilfældig tilflytter fra Uganda?, volds-parate autonome eller nogle få erklærede nazister fra Greve? Jeg er selv for tyk så skal jeg have lov til at bestemme over bemærkninger om tykke i det offentlige rum fordi jeg stødes? Hvis nej hvorfor skal det være forbudt med neger-jokes men ikke joke som tykke og hvad med anokereksi ? Fortsæt selv listen over grupper det kan tænkes at blive fornærmede og kræve særlig beskyttelse fordi de er sårbare.

  Enhver interaktion mellem menensker indebærer en risiko for at høre / se noget man ikke bryder sig om. Grundloven anfører at censur ikke må forekomme, derimod har vi en injurie-lovgivning og opfordring til vold mod grupper / personer er klart strafbart ligesom diskremination pga køn, race eller sexualitet er det. Vi kan umuligt lovgive os ud af dette morads som det er nu er det gadens parlament og tilfældige menneskers følelser / humør der afgør hvad der ertilladt eller ikke, folk som på ingen måde er valgt eller ansat til dette hverv. Hvis folk syntes jeg er idiot kan de jo slukke for mig, gå eller unlade at læse hvad jeg skriver. I sidste ende må det jo være op til domstolene at afgøre om jeg går for langt og ikke en tilfældig radio-lytter..Troen på at vi kan klinisk udrense alle stødende ord / emner og undgå at nogen hører noget de kan stødes af resten af livet er en utopisk naiv tanke.

 243. Af ..l................. .s.........................

  -

  “DRs forsøg på at åbne alle sluser førte ikke til pæn tale, men det skabte et indblik i, hvordan den personlige følelse kan blive ophøjet til en myn.dighed, som andre skal bøje sig for. ”

  resten af kommentaren i fifleriet? Har nu 9 saglige ca. der?

 244. Af ..l................. .s.........................

  -

  Ok kommentar afsendt 8 gange i korrigerende indlæg, og opgiver…Har nu 9 i filteret ialt , kan de komme på?

 245. Af Kloge Åge

  -

  Fanden er løs og har infiltreret Sørines blog.

 246. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Jan Petersen

  Det er sandt, at blasfemiparagraffen ikke blev anvendt i praksis.

  Men, som en direkte konsekvens af Muhammedkrisen, lagde Straffelovsrådet faktisk op til, at den skulle tages i anvendelse, og at der skulle rejses langt flere blasfemisager.

  Dét forhindrede afskaffelsen af blasfemiparagraffen.

 247. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nå, nu flyttede trollen over på den anden blog om madvaner.

  Men denne ligger også hen som en ruin efter hans hærgen.

 248. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så lykkedes det sørme Lemchen at skrive endnu en debat irrelevant kommentar, uden at nævne det diskutteres emne med et ord..Over hos liberalisterne har han også kun skrevet ikke emnerelevante kommentarer..

  Se dog at få lukket ned for den fremmede her B? Han evner ikke at følge debatreglerne.

 249. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Dét forhindrede afskaffelsen af blasfemiparagraffen.”

  jr. Scientology religion, skal naturligvis hånes og latterliggøres dagen lang..Den er direkte landsskadelig i sit virke..Kan endvidere ikke sammenlignes med islam,kristendommen, jødedommen men er langt værre. Den begår rendyrket hjernevaskning af uskyldige børn og unge, finder sårbare sjæle og gør dem til gode betalere til den liberalistiske “religion”..Rent business er i…Den skal forbydes i Danmark. Som skal lemchens frimurerloge, som er en anden pengeorganisation..

 250. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Dét forhindrede afskaffelsen af bl.asfemiparagraffen.”

  jr. Scie.ntolo.gy religion, skal naturligvis hå.nes og lat.terliggøres dagen lang..Den er direkte landssk.adelig i sit virke..Kan endvidere ikke sammenlignes med isla.m,kris.tendommen, jød.edommen men er langt v.ærre. Den begår rendyrket hjer.nevaskning af uskyldige børn og unge, finder sårbare sjæle og gør dem til gode betalere til den liber.alistiske “rel.igion”..Rent business er i…Den skal forbydes i Danmark. Som skal le..mchens fri..murerloge, som er en anden pen.georganisation..

 251. Af R. Harald Kristiansen

  -

  N P L, B H L, Den rigtige K I M og andre interesserede.
  I Information den 18.07.2017 er der en artikel om blogge. Den er interessant. En af deltagerne var en elektriker i et enmandsfirma fra Fyn, blandt andre. Beskrivelsen svarer meget til det, der sker på Berlingskes blogge nu. Mange bruger diskussionen som en slags computerspil, en slags Couter-Strike og intensionerne er chikane/spil, ikke at drøfte emnet. Alvorlige diskussioner intetessere ikke mange i dag. Mange “spiller” med mange personer. Det har vi opdaget. Information har et andet system end Berlingske. Hver artikel kan kommenteres og diskussionen er lødig. Deltagerne er ikke enige, men de holder sig i skindet. Jeg læser alle aviser. Med et firma er det nødvendigt. Der er meget forskel på bloggene. NPL du har tit sagt, at jeg ikke skal fodre trollene. Det er korrekt. Nu til sidst har jeg fodret trollene med vilje, fordi jeg skal bruge deres kommenterer til en undersøgelse, som jeg er i gang med, sammen med nogle venner. En psykiater, en sociolog og undertegnede.
  Med venlig hilsen R

  PS. LS og J H/J N. Jeg har fået alt rigeligt fra jer til vores undersøgelse. Tak for kampen. I tilhører de såkaldte”syge”, hvis man kan sige det sådan. Bloggene gør jer afhængige, så at sige. Bloggen er som et nakotikum for jer. Nogle af deltagerne SKAL I bare nedgøre. Nu kender jeg jer ikke, derfor vil jeg ikke prøve at analysere jer. Det er jeg heller ikke ikke uddannet til. Narcissiser, malignante narcissister og sociopater tilrækkes af blogge.

  En anden gruppe er ældre, der oprigtigt er interesserede i diskussionen og at drøfte interessante emner. Nogle er angste for indvandrere og bange for Danmarks fremtid, andre ikke. Nogle er til det yderste højre, andre til de yderste venstre. Radikal kan ingen være på Berlingskes blogs. Jeg håber på, at Berlingske vil give disse mennesker rammer, for at drøfte deres interesser i. Det er trodst alt, det demokratiet går ud på. Ikke at lukke for de stemmer, man ikke er enig med.

  Jeg håber på at tølperne, som kun chikanerer, bliver fjernet. Dette er ikke en modsigelse til tidligere udsagn. De vil ikke den demokratiske samtale. De siger gerne, at de er venstreorienterede. Det siger de kun, fordi avisen er højredrejet og ved, at der kommer en diskussion igang, hvor de så kan kæmpe deres internetkamp, hvor de kalder modstanderne navne. Jeg vil ikke repetere deres infame udtalelser af “modstanderen”. De finder en bestemt modstander/modstandre at kæmpe mod. Det er også interessant hvor megen tid de har. Jeg ville nødigt have dem ansat. Måske har de ikke noget at tage sig til og keder sig. Nogle virker meget unge og umodne. Læg især mærke til L S, som ikke kan lide indvandrere. Vedkommende hader især jøder, islændinge og jyder og siger, at hun/han er venstreorinteret. Hun/han skriver, at uhæderlige pengefolk skal tages af dage, samtidigt ser hun/han op til Nye Borgerlige. Vedkommende hedder selvfølgelig ikke L S Så har vi M S G, som hader Danmark og har droppet Darwin. Han er Erdogans mand. Det er nok til en hel bog. Mvh. R

 252. Af K im R. olsen

  -

  Tak for info.
  Jeg har fulgt debatten igennem nogle år. De to værste “debattører” herinde bliver mere og mere grænsesøgende i deres adfærd. De skriver ting, som ingen normale mennesker kunne finde på. Du har nok ret i, at der er tale om en eskalerende afhængighed, som fuldstændigt får deres moralske kompas ud af opligning..
  Nu kommer der så falske/injurierende indlæg. So be it….

 253. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 25. JULI 2017 11:59
  “Jeg håber på at tølperne, som kun chikanerer, bliver fjernet.”

  Alle håber vel, at “harald” bliver fjernet.
  Det håber han åbenbart også selv.
  Og det ville vel også være det bedste for ham.
  Undertegnede er ikke læge.
  Men haralds udskejelser tyder på fremskreden paranoid schizophrenia.
  Også alle hans løgnehistorierne og trusler taget i betragtning.
  Ikke fordi haralds problemer vedkommer andre.
  Men harald bringer det jo selv dette emne på bane.
  Det plager åbenbart “harald” meget, at han ikke kan svine andre til uden at få svar på tiltale.
  Mange andre højreekstremister har det på samme måde.

  “Jeg vil ikke repetere deres infame udtalelser af “modstanderen”.”
  Skriver “harald”.
  Haralds egne infame og løgnagtige udtalelser er sandelig også mere end rigeligt.

  Hvis “harald” ikke kan tåle, at han får svar på tiltale, når han sviner andre til.
  Så burde harald nok stoppe med alle personangrebene, løgnhistorierne og stråmændene.
  At chikanere eller true andre væk fra debatterne, det har harald ikke format til.

 254. Af J Ha nsen

  -

  AF K IM R. OLS EN – 25. JULI 2017 12:20

  kim 0 har i årevis chikaneret nogle kommentatorer med løgn, injurier, personangreb og racistisk intimidering.
  I falske navne.
  Især kvinder sviner Kim 0 til.
  Meninger om bloggene har han aldrig haft.
  Kun ødelæggelse af bloggene har han set en perverteret fornøjelse i.
  Man observerer, at det åbenbart er den helt store klynkedag for de fire værste af højreekstemisterne.
  Hvorfor stopper de dog ikke bare deres svineri, når de ikke tåler et modsvar.

 255. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, jeg håber kun på, at debatredaktionne, når den kommer hjem fra ferie, spærrer for JH/LS (om det er det samme eller to er inderligt ligegyldigt). Lige nu er det helt uholdbart. Der er ikke mange seriøse debatdeltagere tilbage, og det er vel forventeligt, at blogskriverne også forsvinder. Det er lidt vanskeligt at tro, at for eksempel UEJ gider fortsætte, når han ingen problemer har med at komme til orde så mange andre steder.

  Men det er korrekt, hvad du og Kim skriver, at deres optræden blive mere og mere vanvittig, selv efter andre trolles standard. De er fuldstændig ude af kontrol.

  Så om JH, som straks skulle ind med mere af sit: Han er nok snart historie her på bloggen. Det ved LS/JH vist godt.

 256. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Er der ingen, der kan finde ud af at lukke bloggen? Den må have kørt i tomgang længe nok. Er alle på ferie? Prøv 112.

 257. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” sammen med nogle venner. En psykiater, en sociolog og undertegnede”

  Igen,,,Er forskel på det at være patient og ven, når personen der behandler her er seriøst..Men det er han måske ikke? Man tænker på penislægen mv. ?
  man selv en “imaginær” ven er vel bedre end ingen? Og sociologen kan bruge undersøgelsen til samfundsforhold her..

  “Nogle er angste for indvandrere og bange for Danmarks fremtid, andre ikke. ”

  De fleste Danskere vil takke nej tak til flere nasserislæninge i det Danske uddannelsessystem, arbejdsmarkedet..Sådant forholder det sig..Og vi har ikke brug for ge.dehyrder..Du må hjem til island..Dette skal Danmark bestemme demokratisk..Og behøver ikke være i gedevogne, men kan være selvbetalte flybilleter i et Dansk fly selskab? Icelandair bliver ikke tilladt her.

  “Hvis “ha.rald” ikke kan tåle, at han får svar på tiltale, når han sv.iner andre til.
  Så burde harald nok stoppe med alle pers.onangrebene, lø.gnh.istorierne og stråmændene.
  At chikan.ere eller tr.ue andre væk fra debatterne, det har ha.rald ikke format til.
  ” J..H

  Præcis!

  K…O, le..mchen, Hr.ro..s.a, forsøger alle samme taktik her..Overdrukne debatten i non.sens, ikke emnere.levante kommentare..Alle 3 kæmper for modstanderes fratagelse af deres ytring.sfrihed..De er 3 ynk.elige a.nti-de.mokrater, som sviner alle anstændige debattører til…

 258. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 25. JULI 2017 12:33

  Ja,
  Man må håbe, at Lem che/Harald/Kim0 start er historie.
  Hans svineri har kørt længe nok.
  Men det værste er næsten hykleriet og klynkeriet.
  Hvergang Lem che/Harald/Kim0 får svar på tiltale.
  I et sprog som nogle gange ligner hans eget.
  Men Lem che/Harald/Kim0 har åbenbart forstået, at han ikke kan chikanere nogen væk fra bloggene.
  Nu skal redaktionen presses til at udføre hans beskidte arbejde.

 259. Af Søren Jakobsen

  -

  Helt enig …
  Takket være dit indlæg har jeg nu indset hvilken hån det var mod lokalbefolkningen dengang for mange år siden hvor min far grinte af Molbohistorierne. Senere grinte jeg selv af Århushistorierne hvilket jeg nu inderligt fortryder. På min tidligere arbejdsplads grinte man af jøderne og Svenskerne har vi alle grint godt og grundigt af og med god grund.
  De små risgnaskende kinesere kender vi også alle sammen fra tegneserierne. Har vi ikke alle sammen smilet af Amerikanerne der lyder som om de havde en kartoffel i munden når de talte. Nordmændenes manglende evne til at tale Engelsk (kokken fra Muppet show) har vi næsten alle sammen ligget flade af grin over. Hvis du skulle være så uheldig at være katolsk præst, ja så er alle helt klar over at du foretrækker drenge frem for noget som helst andet. Australierne har altid måtte høre at de alle sammen er kriminelle straffefanger.
  Min gamle ven der var Falckredder beskrev hvordan redderne benytter sig af galgenhumor efter en grim oplevelse. Jeg skammer mig dog mest over vores nedladende syn på Dronningen (Daisy) når hun portrætteres i cirkusrevyen af den samfunds undergravende skuespiller Ulf Pilgård.
  De fimsede bøsser og de bastante lesbiske har Danmarks Radio i årtier fået os alle til at grine af.

  Jeg har nu med tårer i øjnene indset hvor skadelig humoren er her i Danmark og kan derfor kun opfordre os alle sammen til at stifte et politisk parti til øjeblikkelig afskaffelse af humoren. Jeg forslår at partiet skal hedde “De Humorforladte”.

 260. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 25. JULI 2017 12:33

  Ja,
  Man må håbe, at Lem che/Harald/Kim0 snart er historie.
  Hans svineri har kørt længe nok.
  Men det værste er næsten hykleriet og klynkeriet.
  Hvergang Lem che/Harald/Kim0 får svar på tiltale.
  I et sprog som nogle gange ligner hans eget.
  Men Lem che/Harald/Kim0 har åbenbart forstået, at han ikke kan chikanere eller true nogen væk fra bloggene.
  Nu skal redaktionen presses til at udføre hans beskidte arbejde.

 261. Af ...l.......... ...s................

  -

  Le.mch..en burde fr aso.rteres med det sam me, natu rligvis….Der ud over burde Be rli.ngske tage b.etaling for hans dagl ige pro mov.ering af si g selv, som er hans eneste fo rmål i at deltage i deb atten?..Aldrig et em ne re levant in dlæ.g fra fri m.ur. erens h.ånd her?. Denne sidste deler han med ps.y K…0 og H.r.R.o sa.
  Beg.ge R o.sa ? Interessant ikke? G.ift? Cro ssbreed ing? 🙂

  H.r.Ha.ra ldR, har tilkend.egivet at skrive i fal sk na vn, som er imod avis.ens reg.ler..Utroligt at han får lov at fortsætte derefter denne tilke nde.givelse?P syk0 en gør også..”skrev at han var ba.nge for at få buk.seva.nd af folk fra ve.nstrefløj.en”, og dette selvom vi altid ved at det er deres 3 typ.er fra den h øjre fr ont der er farl.ig.e,?

 262. Af ...l.......... ...s................

  -

  Ja, Klynkeriet fra de 3 er godtnok sørgeligt at bevidne JH.

  3 sørgelige eksistenser..Man burde vel have lidt medlidenhed og overbærenhed mod dem, all considered? De kognitive muligheder er jo åbenbart ikke til seriøs debatdeltagelse mv.

 263. Af ...l.......... ...s................

  -

  Ja, Kly..nkeriet fra de 3 er godtnok sørg.eligt at bevidne her J..H.

  3 sørge.lige eksistenser..Man burde vel have lidt me.dlidenhed og ov.erbæ..renhed mod dem, all considered? De ko.gn.itive muligheder er jo åbenbart ikke til seriøs deb.atdeltagelse mv.?

 264. Af P Christensen

  -

  Så er en radikal debattør Rasmus Brygger forarget over Berlingskes ønske
  om at forbyde burkaen, dvs. islams svar på det mentale hundehalsbånd til kvinder.
  https://www.b.dk/kommentarer/burkaforbud-er-intet-mindre-end-totalitaert

  Brygger ville formentlig tilsvarende gå imod forbud mod at lade nazister gasse jøder.

 265. Af ...l.......... ...s................

  -

  Ja, Kly..nkeriet fra de 3 er godtnok sørg.eligt at bevidne her J..H.

  3 sørge.lige eksist.enser..Man burde vel have lidt me.dli.denhed og ov.erbæ..renh.ed mod dem, all consid.ered? De ko.gn.itive muligheder er jo åbenbart ikke til ser.iøs deb.atdeltagelse mv.?

Kommentarer er lukket.