Individets moderne ydmygelse

Af Sørine Gotfredsen 121

Det er en voldsom bølge, der skyller hen over os for tiden. Begrebet krænkelse er blevet taget til nye højder i kraft af den store MeToo-bevægelse, og når en sådan magtfuld mekanisme tager fart, kan den vælte personer omkuld i et tempo, der gør det utydeligt, om de barske konsekvenser er rimelige eller ej. Det er ikke utydeligt, om Peter Aalbæk som direktør for Zentropa udfoldede en grov og særpræget ledelsesstil, for det har han aldrig forsøgt at skjule, men inden han fik mundkurv på, nåede han at sige noget vigtigt. Nemlig, at det er bekymrende, at så mange i et oplyst samfund lader sig rive ukritisk med af en eksplosiv kampagne fyldt med udsagn, der kan dække over både alt og intet. Det er en relevant overvejelse, og når det indlysende atter er blevet understreget, nemlig, at mænds overgreb på kvinder – samt også det modsatte – er forkasteligt, er det blevet tid til at tænke grundigere over, hvad en flodbølge som denne også fører med sig.

Det er ingen nyhed, at vi lever i individualitetens epoke, men samtidig skal vi huske, at den rummer en særlig dobbelthed. Dette er nemlig også epoken, hvor individets betydning næsten kan drukne i orkestreret massebevægelse. Dette paradoks i det moderne samfund viser sig i MeToo-fænomenet, der jo så tydeligt udgør et produkt af tidens identitetsfortælling om betydningen af køn, race og seksualitet, ofre og krænkere samt en konstant undertrykkelse, der især udfoldes af hvide heteroseksuelle mænd. Midt i denne hævdelse af faste strukturer, som ingen kan unddrage sig, kan man komme i tvivl om, hvorvidt den enkelte selv er klar over, hvad man bidrager til. Som en reaktion på de mange anklager om chikane med løbende personudrensning til følge må man spørge, hvad der sker med individets evne til at tage hånd om sit eget liv. Filminstruktør Ole Bornedal formulerede angående dette forleden en begavet kronik i Weekendavisen, hvor han blandt andet beskriver, hvordan vi er i færd med at ”tage brodden ud af det, vi i virkeligheden mangler: den frie tanke. Troen på individets ansvar over for sig selv.”

Ole Bornedal taler om faren for den ansvarsforflygtigende ensretning, der hver dag lurer i korrekthedens og lynchstemningens navn, og spørgsmålene melder sig. Gavner det vores sameksistens at hylde en så karikeret og generaliserende rollefordeling mellem mænd og kvinder? Hvor mange drives for tiden af fryden ved at føle sig som del af noget stort mere end af nøgtern dømmekraft? Og hvordan er forholdet egentlig mellem seriøs krænkelse og bagateller? Det er ganske enkelt umuligt at vide i en digital syndflod som denne. Det ene køn kan krænke og ydmyge det andet, det er sikkert, men vi må ikke glemme den ydmygelse, der ligger i at reducere sig selv til endnu en brik i en strøm styret af tidens altædende dagsorden. Det er så nemt i dag at skaffe sig betydningsfuldhed ved at hævde, at man er et offer, hvad enten det er for systemet, samfundets strukturer eller det andet køn. Det er så nemt at indtage en plads i tidens populære fortælling frem for at være et enkelt og stolt menneske med en fri tanke og ansvar for sig selv og det, man tilkendegiver. Reelle overgreb skal frem i lyset, og den skyldige skal drages til ansvar. Alle mulige andre små og større hændelser i livet må den enkelte til gengæld selv håndtere uden at lade sig opsluge af den store kollektive identitet, der næsten altid ender med at forvrænge virkeligheden. Og som ingen kan overskue konsekvenserne af.

121 kommentarer RSS

 1. Af Karen Madvig

  -

  Du tager alt for let på, at grove overgreb er blevet fejet ind under gulvtæppet, “for ikke at forstyrre den gode stemning” i al for lang tid – ligesom i filmen, Festen.

  Det er en offentlig hemmelighed, at Ekstra Baldets tidligere chefrdaktør, Victor Andreasen begik seksuelle overgreb på sin steddatter, samtidigt med, at han gjorde Ekstra Bladet til Danmarks største alfons.

  Mange vidste det, men ingen gjorde noget ved det.

  Dé tider må være slut!

 2. Af niels v

  -

  Det vil passe visse kliker og partier fint at ensrette tænkningen og meningsdannelsen. I Sverige er det lykkedes ved brug af hetz, fortielser, censur og juridisk/politisk forfølgelse. Resultatet er at vores naboland er på vej ud i organiseret vanvid og ondskab. Det næste bliver en katastrofe af gigantisk omfang.

 3. Af Jens Gårdbo Hansen

  -

  Det er kun Bibelens eventyrlige fortælling om “Lots døtre”, at det er voldtægtsmanden, der er offer for sine ustyrlige døtres liderlighed; i virkeligheden er det faktisk ofrene, der er de rigtige ofre.

  Tømmerup-sagen viste desværre, at Folkekirken tilsyneladende også har et problem med seksuelle overgreb – ligesom den katolske kirke har.

  Den slags sager bør hverken fejes ind under gulvtæppet, som det hidtil alt for ofte har været praksis, eller udvikle sig til en heksejagt, hvor uskyldige bliver ofret for “sagens” skyld, fordi de ophidsede aktivister tager alt for let på bevisførelsen, fordi de er optændt af had til mænd.

  Det er der en reel risiko for.

  Danske feminister har flere gange foreslået, at der skal være omvendt bevisførelse i sager om seksuelle overgreb.

  En af metoo-kampagnens amerikanske initiavtivtagere erklærede, at hun var komplet ligeglad med, om der røg nogle uskyldige ofre med i købet – og dermed bekendte hun, at det var en heksejagt, hun satte igang, og det kan ikke være i nogens interesse, at gøre flere uskyldige til ofre.

 4. Af Karsten Vestervig

  -

  Kvinder kan jo også gøre noget selv, for at undgå seksulle overgreb.

  Kvinder bør f.eks. lære, at der skal være overensstemmelse mellem deres kropsprog, og dét, de siger, for det kunne jo være, at de bare spiller kost- og ærbare, for at gøre kurtiseringen mere spændende, samt for ikke at virke billige.

  Hvad skal en stakkels mand gøre, når munden siger “nej, nej”, men øjnene – og resten af kroppen – tydeligvis siger “ja, ja”?

  Skal han bare lade finken flyve?

 5. Af Tine Nielsen

  -

  “Troen på individets ansvar over for sig selv”…

  Hvis dén yderst fornuftige og sympatiske livsindstilling ikke suppleres med “troen på individets ansvar overfor andre”, så udvikler mennesker, der lever efter dét credo, sig nemt til deciderede psykopater, der bevidst overser andres signaler, fordi de kun tænker på deres egne behov.

  Bornedal tror tilsyneladende, som så mange andre overforkælede kendisser, at hele verden drejer sig om dem, fordi der er så mange, der “slikker dem i røven” i både bogstavelig og overført betydning.

  Derfor har den populære linselus ofte svært ved at forstå, at der faktisk også findes en del mennesker, der ikke anser dem for at være verdens ottende underværk, og som ikke mener, at de kan tillade sig alt, overfor dem.

  Dét gælder iøvrigt både mandlige, og kvindelige kendisser.

 6. Af Ib Kyv

  -

  Er der nogle kvinder på linien?

 7. Af Jesper Lund

  -

  Den måde, individet tager ansvar over for sig selv, er netop ikke at finde sig i sexchikane eller seksuelle overgreb. MeTo-kampagnen er blot en måde at formidle individets ansvar over for sig selv,

 8. Af Jesper Lund

  -

  I Deadline bekræfter Peter Aalbæk følgende hændelsesforløb fortalt af en kvindelig elev: ”Under festen skulle vi op på scenen og præsenteres sammen med Peter Aalbæk. Jeg havde nederdel på. Mens jeg stod der, stak han pludselig mikrofonen op under min nederdel og sagde: ’Hør, fissen snakker.’ ”

  Sørine, hvordan skulle den kvindelige elev have taget ansvar for sig selv?

 9. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Selvfølgelig er det ikke nok kun, at hævde princippet om individets ansvar for sig selv, når det handler om sex, for sex inviolverer jo per definiton mindst to personer.

  Derfor burde det være indlysende, at man ikke kun bør tage ansvar for sig selv, men også for den person, man bager på, og vil have sex med.

  For det er jo ikke alle, der er selvsikre eller modige nok til, at de tør sige fra, når de ikke har lyst til sex med en liderlig småpsykopat, der ikke tager hensyn til kvinden, fordi han mener, at det udelukkende er hendes ansvar at sige tydeligt fra, bliver ved med at presse på.

  De fleste “psykopater” er netop mennesker, der mere, eller mindre bevidst overser andres signaler, og prøver at overvinde deres modstand, for et “erobre” dem.

  Nogle kvinder kan lide at spille “kostbare”, og blive erobret på dén måde, men mænd er mildest talt selv ude om, det, når kvinder, der bliver udsat for dén slags egoistisk pres, beskylder dem for seksuelle overgreb.

 10. Af j. h Ansen

  -

  er det blevet tid til at tænke grundigere over, hvad en flodbølge som denne også fører med sig.
  Skriver Sørine Godfredsen.

  Det fører forhåbentlig det med sig, at mænd tænker sig grundigt om inden de krænker kvinder og børn.
  Historisk har præsterne jo set det som sin opgave at forsvare borgerskabets udskejelser.
  Eller fortie udskejelserne.

 11. Af Flemminh Lau

  -

  De gamle grissebasser kan jo bare få en gang lak, masser af hårlak og hvis stodderne sidder og ryger, vil effekten bare forøges. Kvinderne kunne jo også bare klappe dem en på smykkeskrinet. Disse svage mænd må lære at det kun er under en promille af pigerne, der virkeligt ønsker en “Sugar Daddy” selvom fænomenet desværre breder sig!

 12. Af j. haNsen

  -

  AF FLEMMINH LAU – 27. NOVEMBER 2017 12:46

  Problemet løser sig selv.
  Højrefløjens danske mænd bliver mere og mere feminiserede. Og frygtsomme
  De er helt ufarlige for kvinder.
  Men børnene skal naturligvis fortsat vare sig.

 13. Af Jorn D.

  -

  Godfather i liggestilling i ligestillingens navn

  The Godfather i amerikanske film “hjælper”/udnytter alle uanset køn
  som
  når Kevin Spacey Fowler nu afsløres som “The Usual Suspects”
  og
  Harvey Weinstein har praktiseret sine “skue-spiller” evner m.m.
  men
  Godfather på dansk gudfader og gudmoder er oprindeligt:
  “A godparent tends to be an individual chosen by the parents to take
  an interest in the child’s upbringing and personal development, and
  to take care of the child should anything happen to the parents”.
  men
  beskyttelsen af børn tages ikke alvorligt nok
  ja
  børnehjems børn og plejebørn blev/bliver udnyttet i det skjulte
  og
  “homo Promo” rekruttering slås der ikke ned overfor – i frigørelsens navn
  men
  Gay parade promoveres i alle lande og al modstand fordømmes
  som
  når Rusland fordømmes for en lov imod homo promo rekruttering rettet imod mindreårige
  ja
  det næste bliver vel, at Alternativet annoncerer efter en enkelt hetro
  til
  at være “formand” i deres næste metro fest “futtog”

  ironi.mus

 14. Af Flemming Lau

  -

  J.H.
  Ja i modsætning til rettroende muslimer og vogterne i Nordkoreas dødscamp 16.

 15. Af k. Lilleører

  -

  Religiøst kvindehad og vrøvl dette indlæg naturligvis.

  Ingen tilfældighed at avisen har ansat 2 kvindlige præster, selvom der kun er få i landet, og ikke en mand. Grunden er at det “virker mere seriøst når kvinder angriber kvinder, end hvis det var en mand”..For B´s eneste interesser er at holde kvinder nede altid.

 16. Af j.. h ANse n.

  -

  FLau
  Højrefløjen havde deres storhedstid 1933-1945.
  Glem de gode ideer.

 17. Af Flemming Lau

  -

  J.H.
  Ja ja! Og venstrefløjen havde deres storhedstid fra 1945-1989. Hvad har det med emnet at gøre…?

 18. Af M Jørgensen

  -

  Ja ja ja – Og Gorm den gamle som ikke blev så gammel endda ( anslået mellem 30 og 50 år) blev begravet i Jellinge sammen med sin Thyra .
  Og deres søn Harald med den blå tand pralede af at have gjort danerne kristne-
  Men sådan er der så meget man kan underholde med, når debatemnet er ved at løbe tør for argumenter.

 19. Af r. vangkilde

  -

  OGSÅ MIG, – i personlig ydmygelse, ELLER modsat i den personlige selviscenesættelse på den
  grove eller fine måde, hvor Sørine står midt i vadestedet og forsøger at fange fællesnævneren,
  men problemet er vores kristen tro og demokratiets politik ikke har det samme moralske personlige arrangement eller samfunds disciplin , som findes hos muslimske og islamske tro,
  eller f. eks.i Kina som har anderledes styr på samfundets borger, – eller kald det den nationale sammenhængskraft der ikke vil fostyres af sociale medier.

 20. Af Bjørn Sørensen

  -

  Berøring er en del af flirteriet, så når kvinder udstiller deres yndigheder, må de forvente at der er mænd som tager sig friheder og ikke kan dy sig for begramse de udstillede frugter. Under parties og under indflydelse af akohol bliver der godt nok gramset, hvad de fleste har oplevet.
  Som om kvinder ikke tager sig friheder og gnubber sig op ad mænd og under dans roterer der underliv imod mænds.
  Nu har de forsmåede og lesbiske kvinder, som hader at blive gramset af mænd, indledt indledt en kampagne mod de frivole mænd, som længe har haft frit spil i de kunstneriske cirkler, hvor det seksuelle er en vigtig ingridiens.
  Det er en kendt sag at filmbranchen er ret så promiskuøs.
  Vi ved jo at kvinder som har haft sex har en speciel udstråling, hvorfor aktørerne opfordres til sexuel aktivitet.
  Så nu har det mandehadende klerasi rottet sig sammen og udstedt en bandbulle, og vil førfølge alle mænd i ledende positioner som har forgrebet sig på de små uskyldige mus og for pirke lidt til dem, hvilket har foregået siden Metusalem var dreng.
  Det forekommer mig at være et spørgsmål om magtkamp, fordi mænd sidder overvejende på de ledende positioner. De har åbenbart nogle kvalifikationer som kvinder ikke i samme grad besidder.
  Politisk korrekthed er en del af den magtkamp som foregår, og det bliver kvinderne som i sidste ende bliver taberne og får en meget kedeligere tilværelse.
  Hævnen er som bekendt bittersød.
  Om det vil gå så vidt at vi skal til at leve i en seperat kvinde- og mandeverden vil tiden vise, men vær sikker på at mændene skal nok finde på at more sig, så hvis mokkerne ikke vil være med, so bee it.
  For vi er efterhånden træt af de snerpede mokker, som tror at de kan bestemme om alt.

 21. Af elisabeth Lindhardt

  -

  Her har SG præsteret det mest forvrøvlede sludder nogensinde. Det kommer måske af, at hun ikke rigtigt ved, hvad hun skal mene om #metoo# kampagnen og det er en ærlig sag. Men måske hun så skulle have afholdt sig fra at skrive?

 22. Af j. ha NSEN

  -

  AF ELISABETH LINDHARDT – 27. NOVEMBER 2017 16:53

  SG har måske aldrig prøvet at blive krænket.
  Eller det der ligner.
  Det er vist ikke præster som SG man skal søge trøst hos. Hvis man ellers kendte en præst.

 23. Af Jesper Lund

  -

  Elisabeth Lindhardt
  Jeg giver dig ikke ret. Jeg mener at SG tidligere har præsteret noget endnu mere forvrøvlede sludder.

 24. Af j. ha Nsen

  -

  AF JESPER LUND – 27. NOVEMBER 2017 17:39

  Man er nok tilbøjelig til at give dig ret.

 25. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg har nok ikke fulgt det så detaljeret som Sørine, fx i andre medier – men der er altså intet i vejen for at tage ansvar for sig selv, fordi man melder ud, at Peter Aalbæk gik alt for vidt, og hvor både Bornedal, Day Henriksen og Sabroe har været på banen for at undskylde Ålen og hans gerninger. Selvfølgelig har Sørine ret i, at småting ikke skal dominere billedet – MEN det er tit i det små, at det begynder, og MeToo er en formentlig kort og kontant bevægelse, der kan sætte års grovheder fra mænds side mod kvinder og i det omfang, det findes mænd kvinder mod mænd – OG der skal ikke i 2 indslag fra Kathrine Lilleør vises den holdning, at det er synd for Ålen – uden at det slås en konkret streg, hvor der siges: Dertil og ikke længere. Så ingen er i tvivl siden i det uacceptable og ydmygende bare i at rage på andre mennesker, der ikke har bedt om det i et seksuelt øjemed.

  Der burde i andre samfundsmæssige sammenhænge være lige så kort og kontant udmelding fra en masse, hvor mennesker individuelthar samme nedslående erfaringer fra magthaveres side, små eller store!!

  Det ydmygende ligger i, at kvinder nu én gang til med Sørines artikel her skal finde sig i at blive en slags underkendt masse.tilfælde, der bare skal holde kæft og rette ind. Ikke underligt, at en forfatter og digter som Vita Andersen engang i 70’erne skrev en bog med titlen: “Hold kæft og vær smuk”

  På Lilleørs blog nu er det mænd, der ligefrem vil aflive kvinder, der ikke holder kaje! Udover en særlig blog-deltager under forskellige navne, endog Lilleørs, som vil være en del bekendt fra denne og andre blogge igennem mange, mange månder, og hvor Støvring på sin blog netop respekterer både avisen, sig selv og blog-deltagerne ved med hård hånd at slette den slags fra her en forstyrret person, der er anti-borgerlig og gerne vil genere mest muligt, såvel som borgerlige for hende/ham (vi er flere, der er i tvivl om, hvorvidt der er flere, der skriver under dette Cirkus Sørensen såvel som i en del andre opdigtede navne såvel som konkrete.

  Det er så udmærket, at problemet med sexchikane og dette sådan bare at tage for sig af retterne, når en kvinde ses i nærheden, hører op eller stærk at minimeres – og ikke kun for en periode – med denne storm, når mænd tror, at kvinder åbenbart er ludere i stor skala.

  Det er meget ubehageligt uopfordret ligefrem at blive raget på.

  Eller som med Peter Aalbæk, hvor det ligefrem er indført i firmakulturen som en ‘anerkendt’ straffemetode – ellers må disse ’småttere’ muge ud hos ‘Lillefar’, som han vist har tituleret sig selv med) i stedet for. Gud fri mig vel. Naturligvis vil denne noget aparte sag blive trykket frem igen og igen – ikke for at ydmyge Aalen – men for at sætte ting i perspektiv.

  Det er muligt, at der med Bornedal kan siges, at ‘man’d finder sig i mere i denne kreative kultur end andre stedet, at nogle ting med seksuelt islæt er mere gængs end andre steder, så en afvejning af hvem, der siger hvad.

  Jeg ved ikke, om disse herrer vil synes det smart, hvis deres kærester kom hjem og klagede over at være udsatte i seksuel henseende. Eller de selv – omend Bornedal vist giver nogle selvoplevede eksempler – men alle er altså ikke så large, at det ikke har givet myrekryb og en ubehagelig fornemmelse i selve kroppen sådan at skulle ses at ’stå til rådighed’ for andres indfald.

  Det kan være hård kost for samfundet at komme igennem dette – men så er det altså dét, der skal til. Ellers ændres ting jo aldrig – og til det bedre, så vi trygt kan færdes – eller vil burka-folket forsøe at bilde os ‘bedre’ ind – i den tro at den slags overgreb undgås; men vi får jo fortalt, at det så ‘bare’ sker inden for familiens rammer, hvis nogen vil en kvinde noget. Ifølge Koranen siges det, at en kvinde skal stå til rådighed for sin mand, når og hvor han vil.

  Fri os for det onde. Det har nemlig ikke noget med snerpethed at gøre, fordi mænd ikke liiiige ka’ få love eller ikke kan styre deres lyster, selv overfor fremmede.

 26. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Bjørn Sørensen

  Det er – for nu at bruge dit ord – en bandbulle til mænd, den enkelte kvinde ikke har flirtet med.

  Der er forskel på flirt og så en vildfremmed mand, der bare lige ikke kan styre sig – og uden flirt. Det kan komme pludseligt og uforvarende overfor en kvinde.

  Kvinder hader ikke mænd, fordi de vil respekteres og ikke overrages på.

  Ville du og andre mænd synes, at det var sjovt, at jeres kvinde kom hjem og var blevet raget på af en fremmed mand.

  Det må i hv f ikke være sjovt for en mand, hvis ens kæreste/kone sådan bare kastede sig i grams for nærmest ingenting.

 27. Af Jan Petersen

  -

  Jeg synes egentlig, at Sørine har skrevet et glimrende blogoplæg til debat. Men desværre ret typisk – stort set ingen interesserer sig for at spille bolden – kun tackle blogger. Rimelig patetisk! Jeg gider ikke selv spilde krudt på kommentar båt-nakker 🙁

 28. Af bent j

  -

  Mens vi pladrer løs om at “vi finder os ikke i sex-chikane” er der langt større og værre krænkelser i gang. Danskernes ret til deres eget land, familiernes ret til et familieliv, borgernes ret til demokrati, beskyttelse og hjælp overfor ulykker, sygdomme og mangedoblet kriminalitet….. børnenes ret til et liv og en fremtid, mændenes ret til ikke at blive hetzet og bagvasket året rundt – alle disse rettigheder og værdier krænkes og undergraves og er ved at blive AFSKAFFET. Vi får det ligesom svenskerne om kort tid.

 29. Af bent j

  -

  En omfattende ydmygelse og nedværdigelse, udplyndring og fordrivelse af det danske folk er i gang. Arvesølvet sælges ud, landet og byerne foræres væk, borgerne reduceres til 3. klasses unter men chen i deres eget land. Lov og orden, retssikkerhed og retfærdighed, tryghed og frihed er på vej mod udslettelse.

 30. Af l.. sørensen

  -

  . Filminstruktør Ole Bornedal formulerede angående dette forleden en begavet kronik i Weekendavisen, hvor han blandt andet beskriver, hvordan vi er i færd med at ”tage brodden ud af det, vi i virkeligheden mangler: den frie tanke. Troen på individets ansvar over for sig selv.”

  Hvordan #Metoo har nået med dette at gøre, må guderne vide?

  Men skriver ikke #Metoo, hvis man ikke selv har været krænket seksuelt..Og da dette jo generelt er noget der set i borgerlige hjem, og krænkelserne er af borgerlige 90% af dem i det offentlige-private rum, rydder man da op i borgerligheden?

  “og spørgsmålene melder sig. Gavner det vores sameksistens at hylde en så karikeret og generaliserende rollefordeling mellem mænd og kvinder? Hvor mange drives for tiden af fryden ved at føle sig som del af noget stort mere end af nøgtern dømmekraft? Og hvordan er forholdet egentlig mellem seriøs krænkelse og bagateller?”

  Siden krænkerne er borgerlige så godt som alle, er dette et internt spørgsmål du må spørge borgerlige internt i din omkreds sørine..For at komme krænkelserne til livs, må man fjerne borgerlige mænd fra kredser hvor der befinder sig kvinder..

  Siden de åbenbart ikke er istand til at styre deres lyster på offentlige og private arbejdspladser, må der nye regler på bordet. Fx. skal man kunne konfiskere alle deres værdier til ofret, ved alvorlige krænkelser, såsom voldtægt..Straffene skal derudover tredobles..

 31. Af Ivo Santos

  -

  Så mangler vi blot at vi mænd laver en ‘mig også’ kampagne fordi at hvorimod vi mænd er kendt for fysisk overfald, så er kvinderne, efter min mening, kendt for psykisk overfald, og jeg er temmelig sikker på at en hel del mænd, hvis de fik muligheden, ikke havde noget i mod at fortælle omverden om den psykiske overfald som de har oplevet.

  Nå ja, så er der de der mødre som anmelder manden for falsk sexoverfald, falsk vold, eller for den sags skyld falsk hustru vold. Det er da i hvert fald ikke meget bedre end hvad mænd gør.

  Nok er jeg en mand, men jeg vil dog aldrig nogensinde kunne finde på at overfalde hverken kvinder eller børn for den sags skyld, og ja, jeg respektere rent faktisk også det kvindelige køn, og jeg har faktisk også oplevet psykisk overfald fra en kvindelige leder igennem cirka et halv år, så jo jeg kan også være med på ‘mig også’ kampagnen.

 32. Af FEMINISME ER FREMTIDEN

  -

  umuligt jernfilter.
  .

 33. Af L. sørensen

  -

  ” fordi at hvorimod vi mænd er kendt for fysisk overfald, så er kvinderne, efter min mening, kendt for psykisk overfald,”
  Af Ivo Santos – 27. november 2017 21:52

  Naturligvis kun “psykisk svage mænd”, der ikke evner at håndtere et “psykisk overfald af en kvinde” ! Men må grine på vegne af de svagligt begavet mænd her? Sørgeligt at de kan forføres til opvasken hver dag, men mangler blot ligestillingsbegavelse, ord og tanker.

  Dette kan ikke sammenlignes med et sexovergreb af en mand. FX. har Spanien Europa rekord i kvindedrab, såkaldte femicides..Italien er ikke langt efter, og Ivo´s hjemland. Hans og avisens forsvar for dette er uanstændigt..De to kan ikke sammenlignes. #Metoo relatere til alvorlige overgreb. Når Ålen stikker en mikronfon op i fissen på en ansat-uden tvivl meget ung- er det naturligvis også et overgreb, men ikke en voldtægt.

  Dansk humour tages lidt længere end i andre lande. Men ålen ved vist godt at han har trådt udover den gængse model for sjov. Og har undskyldt. Så lad ham komme videre. Unden tvivl stikker han ikke mikrofonen op i fissen på den næste intern i Zentropa , næste gang han beder hende om hendes mening. Han frasortere den naturligvis nu i fremtiden, som ethvert andet borgerligtsvin. ..Så demokratiet er kommet videre.

  Dog enig mht. at falske beviselige anklager om fx. voldtægt, skal have en lige så hård stramramme som en voldtægt beviseligt.

 34. Af L. sørensen

  -

  Kvindelige leder er ikke bedre end mænd naturligvis..Ej værre.

  Uden tvivl kan kvinder med magt være modbydelige hvis de bruger psyken mod psykiske svage mænd. Denne borgerlige kvindetype er velkendt på enhver arbejdsplads ivo. Hun er den eneste kvindetype der er tilbage i blå blok. Ca. lo% Nok. Hvor kun 2% har denne ledelse, resten pga. af deres mand.

  Røde kvinder i ledelse, bruger naturligvis ikke psykisk tortur mod de svage borgerlige mænd. De leder som rollemodel, et team. Internt borgerlig problem, denne kvindetype.

 35. Af L. sørensen

  -

  Kvindelige leder er ikke bedre end mænd naturligvis..Ej værre.

  Uden tvivl kan kvinder med m.agt være mo.dbydelige hvis de bruger psyken mod psyk.iske svage mænd. Denne borgerlige kvindetype er velkendt på enhver arbejdsplads ivo. Hun er den eneste kvindetype der er tilbage i blå blok. Ca. lo% Nok. Hvor kun 2% har denne ledelse, resten pga. af deres mand.

  Røde kvinder i ledelse, bruger naturligvis ikke psyki.sk tor.tur mod de svage borgerlige mænd. De leder som rollemodel, et team. Internt borgerlig problem, denne kvindetype?

 36. Af Ib Troelsen

  -

  Fake News fra 23.10, 27.11.2017
  L S..ø ren.. sen skriver “Når Ålen stikker mikrofon op i fissen på en ansat-uden tvivl meget ung-er det naturligvis også et angreb, men ikke en voldtægt.”

  En ung kvinde har fortalt, at Ålen stak mikrofonen op under hendes kjole, da hun skulle op på en scene. Dette er selvfølgelig en usympatisk og grænseoverskridende handling.

  Men når L…is be t.h skriver, at mikrofonen blev stukket op i kvindens underliv, er det en lodret løgn og sludder, så som alt denne person skriver sammen med alle vennerne. Dette er en af L SS utallige løgne.

 37. Af Ib Troelsen

  -

  Rettelse til L..is .be .ths tekst. “overgreb” skrev L S ikke angreb.

 38. Af Ib Troelsen

  -

  Hvis ikke jeg skulle kunne gennemskue en løgner, hvem skulle så?

 39. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Kvinder er da ofte langt værre end mænd – de konspirerer i en helt anden gade end mænd, hvis de føler sig ramt eller er jaloux, så kan de være ideligt bagstræberiske og decideret onde – fremfor at klare egne problemer, især hvis de bliver kritiseret – og der er noget om snakken. Så forsvarer de egen dårlige adfærd og projicerer gerne ud i et udvalgt offer. Vender tingene på hovedet og gør dermed sig selv til offeret, hvad de s kan få andre kvinder til at hoppe med på.

  De er dygtige til fornægtelse for at redde skindet. Og – den slags holder heldigvis ikke i længden. Men at skade andre, kan de være mestre i.

  Og – de mere bastant socialistiske kvinder kan være de værste medløbere, hvor de mere borgerlige udnytter sådanne til deres formål, hvis de er enige i offeret.

  Det sagdes engang: Bare kvinder var ‘running the world’. Det har jeg aldrig været enig i. Og – for bloggens emne her, så svarer det lidt til:

  Bare en kvinde var Gud, hvor så en hær af mænd ville melde ud – fremfor nu kvinder – og at denne Gud så for en svensk præst er i vejen for hendes embedes udførelse, så alle skal rette ind i en hen-ligestilling, så … ja, præsten har da et problem, som jeg ser, at hun selv må løse, fx bare tænke på Gud som kvinde, så skulle den være hjemme, da tanker jo er toldfri.

  Så hvorfor belemre den svenske befolkning med sligt personligt og tage de svenske medlemmer af folkekirken som gidsler her!??

  Forfærdelig barnligt: om nu far eller mor skal være i spidsen for dene orgnisation.

  Hold nu op!

  Og – i den almindelige verden, så lad den bedste vinde mand eller kvinde.

  Ha’ en god dag. BHL

 40. Af Jesper Lund

  -

  Ivo Santos
  Du kan jo bare anvende #MeToo til at synliggøre de psykiske overfald, som du har været udsat for. Eller selv oprette et hashtag, f. eks. #MenToo. Så har du selv taget initiativ.

 41. Af Henning Svendsen

  -

  Nu er Ålen vel ikke borgerlig!- for har man et tosse god syn på Islam ,så er man ikke borgerlig og bliver det aldrig -en så afgørende defekt i hjernen er et Rødt stempel for livstid .
  Og nu ser vi også DF der fører Rød politik med flere slik butikker der luller folk i søvn.
  Ægte borgerlige er nogen der tænker Ud af Boxen
  Og tiden vil vise om denne type igen kommer til magten inden det er for sent -!klokken et par sekunder i Tolv og vælgerne i København har spredt sig som en pest til hele landet

 42. Af j b

  -

  Det er sku’ heller ikke let mere,
  hvis man skal forlade sig på pop-kulturen.
  Og den spiller trods alt en ikke uvæsentlige rolle i dagens mediebombardement.
  Gud var Charles Heston tidligere.
  Idag er han Morgan Freeman.
  Og har du set “Dogma” vil du vide at han osse er en hun .

  Og til sidst en lille sang fra det hinsidans.
  https://www.youtube.com/watch?v=F2YsSNk8aeU

 43. Af Fleming Colstrup

  -

  Jeg er meget enig i Sørines etiske betragtninger om massen og det ansvarlige individ. Samfundsmæssigt synes jeg også, at vi må diskutere retssikkerheden. Det, som vi på de sociale medier kalder “viralt”, hed tidligere bare “gadens parlament” eller “gabestokken”, hvor man kunne få afløb for sin afsky for en person ved at se ham ydmyget offentligt. Det er ret let at gå viralt, – man skal bare forbinde sit angreb med et kendt navn – vupti! Vi elsker at se faldet fra den høje hest, så personen vil hurtigt være dømt. Uden retssal, anklager, forsvarer og dommer. Vi plejer at hævde retsstaten efter devisen “hellere dømme én for lidt end én for meget”, fordi justitsmord betragtes som noget af det mest afskyelige, retsstaten kan foretage sig. I det virale univers’ folkedomstol går det snarere efter devisen “hvor der handles, der spildes”. Magtmisbrugere og overgribere skal dømmes for deres forbrydelser – i retten. Hvordan forsvarer vi retsstaten i den virale folkedomstols tidsalder?

 44. Af Henning Svendsen

  -

  Jeg er ikke tossegod og har derfor ingen synlig defekt i hovedet.
  Jeg kan lide at gå rundt kun iført mine brune højælede sko. Men er ikke alternativ.
  De lulles i søvn af DF som lover slikbutikker uden chikaner.
  Jyderne strømmer til København for at blive røde. Klokken er over tolv.

 45. Af Svend Ø

  -

  NOGLE KVINDER ER SOM ENGLE, ANDRE ER SOM KÆLLINGER FRA HELVEDE skrev en blogger en gang. I Sverige er det nok de sidstnævnte der nu sidder på magten. For Sverige i dag er en galeanstalt og er ved at være et helvede for almindelige svenskere. Også i Danmark er den feministiske og politiske korrekthed gået amok. Hvis der ellers er nogle normale læsere og bloggere tilbage her, bør de overveje danskernes situation.

 46. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Fleming Colstrup – 9:42

  Nu har Ålen ligefrem selv og allerede tidligere fortalt om sine særheder på arbejdspladsen, hvor ingen gøede af det. Nu indrømmer han jo sine særheder som endog arbejdsgiver overfor sit ansatte personale, disse ’småttere’. Han har ikke, siges det, gjort noget ulovligt, hvorfor der ikke er en retssag imod ham – vel medmindre nogen af de ramte anlægger en.

  Men – folk reagerer naturligvis på det oplyse, hvor nogle også vil gå for vidt og bruge ‘aneldningen’, dvs gå over gevind.

  Og – vi er nødt til at sige til og fra i forh til mangt og meget – og denne gang overfor en enkelt persons frivole udskejelser på en arbejdsplads, som chef – og i arbejdstiden. Så – Ålen er sikkert helt ked af det – men det blev så med også info om denne Weinstein i USA den danske reaktion.

  Zentropa lader nok klogt i at have bedt Ålen om at tie nu .. og tie tingene på bedre på plads så at sige. Få ro på – men det vil ikke forhindre, at eksemplet vil blive brugt i omtaler fremover omkring sexmisbrug, hvilket ikke er det samme som at ville yderligere i forh til personen selv,

  Men da stærkt ubehageligt for alle involverede parter.

  Men – andre bliver så klogere på den mere frivole tilgang til andre mennesker, at det er uaceptabelt, når det er uopfordret.

 47. Af Svend Ø

  -

  Mange bloggere kan ikke eller vil ikke forstå vi danskeres situation. Det interesserer dem mere hvad der sker i fjerne lande, eller de kaster sig over fnidder og småsager, mens deres land og deres børns fremtid er ved at skride ned i en bundløs afgrund af ondskab og galskab.

 48. Af Svend Ø

  -

  Kan man forestille sig et større folkeligt nederlag…… en større ydmygelse eller nedværdigelse…… end at blive frataget sit land, sin kultur, sin familie, sine MR og sin fremtid, af en lille flok uduelige umuliusser?

 49. Af Helge Nørager

  -

  “en større ydmygelse eller nedværdigelse…… end at blive frataget sit land, sin kultur, sin familie, sine MR og sin fremtid, af en lille flok uduelige umuliusser?”

  Jeg ved godt at der ikke tænkes på de civile ofre for collateral damage som Danske piloters bombetogter under deres mange bombetogter nødvendigvis må have forsaget.

 50. Af Svend Ø

  -

  De moderne ydmygelser omfatter mere end nedværdigelse og ydmygelse. De moderne ydmygelser er totalitære, og indbefatter en ødelæggelse af utallige individer, plus en udskiftning af kultur og civilisation med barbari og gangster-vælde. Kun politiet står nu mellem danskerne og kaos/anarki/svenske tilstande.

 51. Af Svend Ø

  -

  Også Nør ager går mere op i hvad der foregår i fjerne muslimske lande, end hvad der er ved at ske med hans eget land.

 52. Af Svend Ø

  -

  Og de utrolige og yderst blodige udskejelser i disse lande, foretaget af fanatikere (IS) overfor kristne og mange andre grupper, har vist aldrig forarget nø r ager…?

 53. Af M Jørgensen

  -

  # metoo ?
  For en del år siden blev jeg og mine daværende kollegaer( incl chef og ledere )sendt på et kursus der skulle styrke fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen.
  En af øvelserne gik ud på at vi med bind for øjnene skulle røre ved hinanden og derved nedbryde den intimsfære vi som nordboer bærer rundt på.
  En sådan samarbejdsøvelse vil nok ikke kunne gennemføres idag, uden man må forvente en del anklager for krænkelse af den personlige integritet.

 54. Af Jesper Lund

  -

  Fleming Colstrup
  Injurier er ulovlige efter straffelovens § 267 – også på sociale medier. Med de sociale mediers opståen er det selvfølgelig blevet langt lettere at udbrede sine beskyldninger rettet mod en person, men det har ikke ændret på retssikkerheden.

  De sociale medier giver også de beskyldte personer lettere mulighed for at forsvare sig.

  Du kunne måske forklare mig Sørines etiske betragtninger om massen og det ansvarlige individ i relation til MeToo-kampagnen? Jeg har ikke forstået den. Jeg opfatter MeToo-kampagnen som en samling af individuelle tilfælde af sexchikane eller seksuelle overgreb. Hvor kommer “massen” ind i billedet? Hvilke forhold har et individuelt tilfælde af sexchikane eller seksuelle overgreb til “massen”?

 55. Af Jan Petersen

  -

  Ivrigt kan man slå IP addresser fra og udelukke alle idioterne der nu igen vrimler ind på bloggen anført af den tossegode Svendsen og Preben .F og B.V.L.

 56. Af Bjørn Sørensen

  -

  Krænkelse er blevet et fænomen, og der er penge at skore.

  Men for krænkede at komme frem årtier efter hændelsen forekommer at være grov spekulation, for det kan jo ikke bevises, men man kan skade en person som man anklager og måske få en fed erstatning hvis det holder i retten, eller man aftaler en erstatning udenfor retten.
  I DK har vi en forældelsesfrist på 5 år, hvilket er et rimeligt og sundt princip.

  I gamle dage havde man chaperoner når mænd og kvinder havde stævnemøder, så formerne blev holdt.
  Det kan blive konsekvensen for at undgå senere beskyldninger. I sidste ende kan det resultere i at mænd og kvinder ikke kan arbejde sammen med mindre der en 3. person til stede. Den slags koster må vi gøre os klart.

  Vi lever i en tid hvor den seksuelle frihed måske er gået over gevind.
  Men når kvinder udstiller alle deres yndigheder for at tiltrække mænd må de forvente at i selskab hvor der nydes alkohol at der vil være nogle som har svært ved at dy sig.

  Men tilbage til filmbranchen hvor den seksuelle promiskuitet er udbredt, for ikke at sige normen, for når man læser biografier kommer det tydeligt frem hvor omfattende det er.

  Det glamourøse liv blandt the stars tiltrækker mange, og også mange som ikke har talentet, så hvis de er blevet befamlet af en fuld star og måske tillige har sovet sammen med en uden at der kom en karriere ud af det, så er der en del # me-too-er som øjner en chance for at få lidt erstatning, nu deres karriere aldrig blev til noget.

 57. Af Jesper Lund

  -

  M Jørgensen
  Jeg var engang på et firmakursus, hvor vi blev belært, at hvis vi skulle overbevise en modpart om et synspunkt, så skulle vi røre ved modparten. F.eks. en sælger skulle røre ved en kunde for at kunden til at købe et produkt.

  Kursuslederen forklarede at de også holdt kursus for SAS-stewardesser. De havde så taget det punkt med berøring ud af SAS-kurserne, da de ikke ville opfordre stewardesserne til at berøre flypassagerne.

  For at træne i berøring, skulle vi stå to og to overfor hinanden og rører ved hinanden. Jeg nægtede.

 58. Af Ole Nielsen

  -

  Jan.Petersen er muligvis stor ekspert på Ip området men danskerne er han lige glad med
  Sygehuse er ufrit fald og gamle og døde bliver nu samlet i bunker medens 200milliarder bliver brugt på ghettoer og islamisering hjemløseer nu ve d lov ble ve t jaget vildt og vi ser et Danmark der nu i frit fald mod afgrunden

 59. Af Svend Ø

  -

  Til morgen hørte vi gode nyheder her på afdelingen.
  Man kan nu rejse til Saudi Arabien som turist.
  I dette land pisker og stener man kvinder. Hvis de ikke opfører sig ordentligt.
  Det skal mig, Preben F1 og Ole Nielsen ned og overvære.

 60. Af M Jørgensen

  -

  Jesper Lund –
  At der er et uforløst behov for nærvær og berøring hos mange mennesker, viser udviklingen af nærværsoplevelser som Mindfulness og Cuddling( hvor man mod betaling bliver holdt fast og krammet af et fremmed menneske)
  Denne udvikling ser jeg som et tegn på at vi lever i en tid, hvor vi isolerer os som privatpersoner , og hvor familie og nære venskaber glider i baggrunden.
  Det er muligt at man finder det grænseoverskridende at fremmede rører ved en- men behovet for nærvær og berøring findes i os alle.

 61. Af Svend Ø

  -

  Det vrimler nu med kommentarer skrevet i andre bloggeres navne, for at sprede forvirring. De åbenlyst fjollede og falske indlæg burde slettes. Oftest kommer de ganske givet fra li s be th og j han sen. Men i modsætning til papiravisen synes netavisen at være komplet ligeglad med debatternes kvalitet.

 62. Af Jesper Lund

  -

  M Jørgensen
  Man må skelne mellem ønsket og uønsket berøring. Berøring af en anden person, som ikke ønsker denne berøring, er en krænkelse af denne persons integritet. Også selv om berøringen ikke har seksuel karakter.

 63. Af Svend Ø

  -

  Kommunisterne (der camouflerer sig som humanister) har nu fået antallet af opløste og splittede familier bragt op til en verdensrekord. Skilsmisseprocenten er nu 75%. Det er vel derfor der er så mange beregnende halvperverse og skøre tilbud til de ensomme.

 64. Af Jan Petersen

  -

  “Af Jan Petersen – 28. november 2017 11:44
  Ivrigt kan man slå IP addresser fra og udelukke alle idioterne der nu igen vrimler ind på bloggen anført af den tossegode Svendsen og Preben .F og B.V.L.”

  Nu er det vel altid lidt svært at se, hvem der skriver hvad – når diverse tumper / fakes høvler rundt og skriver i vilkårlige navne. Ovennævnte er ikke skrevet af mig. Hvis en eller anden klovn absolut vil misbruge mit navn – så venligst stav korrekt – i det mindste 🙁

 65. Af m v

  -

  13.21 er en tåbelig kommentar, da den er ligegyldig, ufuldstændig, uklar og ikke kan bruges til noget som helst. En typisk overfladisk lund kommentar.

 66. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Der må være et par indlæg fra mig i filteret her.

 67. Af M Jørgensen

  -

  Jesper Lund –
  Enig i at man skal kunne sige fra overfor uønsket berøring .
  Et eksempel fra min egen hverdag, fik jeg forleden fra min datter der er pædagog.
  Hun var på et kursus i bevægelse og leg, en af øvelserne gik ud på at de skulle lægge sig på gulvet, og derefter rulle ind over hinanden- rullepølsen blev øvelsen kaldt.
  Her satte hun sin grænse og sagde stop- det ville hun ikke være med til.

 68. Af j.. haN sen.

  -

  AF SVEND Ø – 28. NOVEMBER 2017 13:18

  Lad være med at blande undertegnede ind i dit syge nonsens og beskyldninger.
  Og alt dit ikke dokumenterede barnlige nonsens.
  Du har i årevis flerebrugt hundrede navne.
  Stå ved det du skriver. Og lad dem der ikke gider dig være i fred.

 69. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det fremgår ikke særlig tydeligt af indlæggene, at det er biologien, der fremkalder det, man nu kalder krænkelser. Det er medfødt for mænd at reagere på den måde. Vi kan ikke straffe os ud af miseren. Vi skal leve med den.

  Vi kan opdrage børn til voksne, der føler skam, når de krænker – det er det, vi gør. Det får nogle til at holde sig i skindet, men ikke alle. Man kan stille spørgsmålet, om det er sundt med påtvungne fortrængninger. Alt tyder på, at det er det ikke.

  Er der andre muligheder end skam og straf?

 70. Af Svend Ø

  -

  J han sen, hvad med dine egne syge og hadefulde beskyldninger mod danskerne, gående ud på at de alle er medskyldige i masse mor d på millioner af uskyldige musli mer og islamister.

 71. Af Svend Ø

  -

  Vi diskuterer det som de rabiate feminister ønsker skal gøres til Danmarks største problem: kvinder der føler sig fornærmet og krænket over hvadsomhelst. (og som ønsker mændene, familierne, børnene og alle normale kvinder lagt ind under et feministisk og menneskefjendsk diktatur) …. akkurat som i Sverige der nu er et skørt BIG MOTHER SAMFUND.

 72. Af Svend Ø

  -

  Vi diskuterer det som de rabiate feminister ønsker skal gøres til Danmarks største problem: kvinder der føler sig fornærmet og krænket over hvadsomhelst. (og som ønsker mændene, familierne, børnene og alle normale kvinder lagt ind under et feministisk og menneskefjendsk diktatur) …. akkurat som i Sverige der nu er et rablende skørt BIG MOTHER samfund. Der allerede er begyndt at eksplodere i anarki, statsterror, VOLD OG MORD.

 73. Af Svend Ø

  -

  De rødborgerliges svigt og den store, store “berigelse” har i Sverige udviklet sig til en tidsindstillet kæmpebombe under alt med kultur, velfærd, tryghed og sundhed. Lov, orden og retfærdighed er byer i Rusland. Læs selv om Malmø og “Sverige er fortabt”.

 74. Af j.. ha Nsen

  -

  AF SVEND Ø – 28. NOVEMBER 2017 15:46

  Hvis du ikke er enige med andre, så ignorer det de skriver.
  Og spar andre for dit syge perverse nonsens.
  Herunder din tølperagtige tilsvinelse af kvinder. Som naturligvis er endnu værre, fordi du ikke tør skrive i dit rigtige navn.

 75. Af Jan Petersen

  -

  Så kom endelig ét enkelt indlæg – “Af Jørgen Villy Madsen – 28. november 2017 15:42” – der faktisk er værd at læse, og kommentere. Jeg er helt enig. Det er den helt elementære biologiske forskel på mænd og kvinder, der styrer mænds og kvinders opførsel – uanset diverse fiktioner om ligestilling. Naturligvis kan man ikke straffe sig ud af naturinstinkter. Men man kan muligvis opdrage sig til et bedre samspil – kønnene imellem. Bortset fra det, så ønsker jeg da bestemt ikke et kønsløst samfund, hvor et uskyldigt klap i numsen ligefrem betragtes som – kønsterror 🙁

 76. Af Ellen Friis

  -

  Jeg er helt enig. Der er virkelig mange mænd, der jamrer og hævder at de er ofre for en heksejagt, og det er helt sikkert noget med at prøve at få betydning i debatterne.

  Jeg orkede ikke lige at læse andet end Sørines overskrift, men det er vel mændene hun taler om? For de mange kvinder, der omsider siger fra overfor samfundets dårlige kønskultur, er jo ikke ofre. De sætter foden ned og siger STOP.

  Så mænd: hold nu op med at påberåbe jer offerrollen. Det er ynkeligt og pinligt at høre på. Det er ikke jer, der ikke kan sidde alene i det offentlige rum, uden at der ALTID er en mand, der forsøger sig. Eller ikke kan gå ned ad en gade, uden at der ALTID er nogen der råber af en og kommenterer ens udseende.

  Som i ALTID. Har I forstået det? Vi taler ikke om en hånd på et lår for 25 år siden; men en konstant, daglig erfaring – uanset om man er tyk eller tynd, grim eller pæn – det rækker åbenbart at være kvinde og i den fødedygtige alder. Det eneste tidspunkt, man slipper for det, er når man går sammen med en mand.

  Prøv selv at spørge jeres koner, søstre, mødre og døtre. Og gerne FØR, I fremturer med jeres klynken og alvidende betragtninger.

 77. Af Svend Ø

  -

  Herhjemme vil alle danskere før eller siden mærke konsekvenserne af diverse regeringers og partiers uduelighed. Som har medført at velfærden er halveret…. at kriminaliteten er eksploderet….. at sundhedsvæsnet er raslet ned i kvalitet på en række områder….. at familieværdierne angribes systematisk…. at behandlingen af arbejdsløse, hjemløse, folkepensionister, voldsofre og ulykkesofre nærmer sig noget grotesk og perverst…. at nye sygdomme rammer flere og flere….

 78. Af Jan Petersen

  -

  Mænd skal kastreres når de begår overgreb.

  Kvinder burde lede verden. Jeg kunne ikke. Og jeg er en normal mand.

  Svend Ø, ingen fly fløj altså ind i tårnene. Ingen har set eller filmet dette! Dette er en konspirationsteori af israelerne som plantet bomber der.. CIA betalte dem.

 79. Af Svend Ø

  -

  Jan,

  Alle ved at det var svenske feminister og deres islamistiske kvindeundertryggende ægtemænd ,og radigale der fløj ind i tårnene.

  Som MÅ skrev i går. Heksenes tid er ikke forbi. Og ved Sankt Hans skal landet brænde alle lokale feminister. Svenske feminister i DK behøver man ikke spørge. Alle er hekse derfra af hun og hen køn.

 80. Af Svend Ø

  -

  Ja, el len fri is ønsker vel at kun feminister skal have lov til at klynke og jamre og tale om offerroller og en frygtelig undertrykkelse, som el len åbenbart ALTID føler sig ramt af. El len ignorerer dygtigt at virkeligheden er at det i dag er mændene, familierne og børnene som er de undertrykte, og at skørte-regimet i Sverige er en rædselsfuld katastrofe. J han sen forvrænger som sædvanlig alt med løgnagtige og fordrejende ord.

 81. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos terror – så høvl da pokker alle de net trolls ud på bloggens kommentarspor, der misbruger alt og alle. Kommentar – “Af Jan Petersen – 28. november 2017 16:25” – er ikke skrevet af mig. Psykopater ønsker kun opmærksomhed – fjern den opmærksomhed – bloker IP-adresse. Meget nemt !

 82. Af j. ha NSEN

  -

  AF SVEND Ø – 28. NOVEMBER 2017 16:32

  Ukvemsord og løgn fra en flæbende kujon som ikke skriver i det samme navn mere end en dag af gangen, det er det ynkeligste man ser på internettet.
  Især når kujonen sviner kvinder til.

 83. Af Svend Ø

  -

  Nu må jeg ned i dårekisten igen.. Personalet har ansat svenske plejere. Inden kl. 5.45 skal jeg være sikret der. De bruger tossedragt og hundehalsbånd. Uhyggelige tilstande nu på landets psykiatriske hospitaler. Nogen patienter må slet ikke møde deres far.
  læs også “hvorfor mor skulle dø!”. Ikke fordi de to burde være forenelige. Det var jo en kvinde?

 84. Af Svend Ø

  -

  Jan

  Du er fake. Du har skrevet du bor i Pattaya sex destinationen!

  Jo fly fløj ind i tårnene. Men det var Svenske feminister.

 85. Af Jan Petersen

  -

  Det er mig en gåde, at Sørine og Berlingske vil lægge navn til alle – de fake navne og net trolls – på denne blogs kommentarspor. Hvis Sørine og- eller Berlingske ikke evner at styre showet – så luk da for fanden – debat skraldespanden !

 86. Af Jan Petersen

  -

  Svend,

  Nej. Israel og CIA stod bag 9.11. Der deltog formentlig ingen kvinder i angrebet. Som altid var de mænd. Feminister deltager slet ikke i terror. Kun machoister.

 87. Af Svend Ø

  -

  “Nej. Israel og CIA stod bag 9.11. Der deltog formentlig ingen kvinder i angrebet. Som altid var de mænd. Feminister deltager slet ikke i terror. Kun machoister.”

  I de andre dårkister siger de at dette er vrøvl. 5 mod 1. ha ha ha. Det var Svenske feminister. De slår også hundredtusinder ihjel dagligt i Sverige nu. Snart gør Danske feminister det samme her.. Der er plads i dårkisterne her til dem… hæ, hæ, hæ.

 88. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er et karakteristika for alle de fake tøsedrenge her vel, at det tætteste på lidt frækt “fifi” de nogensinde har været – var . . . . da de blev født. Sidenhen har “elskerinden” siddet i højre hånd – evt venstre – hvis en og anden . . . er kejthåndet 🙁

 89. Af J Nielsen

  -

  “Det er så nemt i dag at skaffe sig betydningsfuldhed ved at hævde, at man er et offer, hvad enten det er for systemet, samfundets strukturer eller det andet køn.”

  I den kristne kulturkreds er en af grundfortællingerne, at offeret skal blive sejrherre. Derfor bør det ikke undre at offerrollen er eftertragtet.

 90. Af J Nielsen

  -

  Sagt på en anden måde, så går den tradition helt tilbage til Jesus.

 91. Af Jan Petersen

  -

  Offerrollen er vel bare en taber-rolle . . . uanset evt religiøst JUNK 🙁

 92. Af Jorn D.

  -

  “Ole Bornedal taler om faren for den ansvarsforflygtigende ensretning, der
  hver dag lurer i korrekthedens og lynchstemningens navn”
  ja
  det har han 1864 grunde til, samt en enkelt film hvor muslimer “pissede i døbefonten”
  og
  Ålens svingende “helikopter perspektiv” syntes, at stå – for fald
  og
  Hvor vil svenskerne hen med at kalde Gud en hen
  og
  Svenskere har de fået “pip”, når de ændrer fugle navne
  og
  Svenskere er de historieløse, når de ændrer historierne
  og
  er Nordmænd mærkeligere end de aner, når de afskaffer indianer
  men
  forskellen på sex krænkerne og de krænkede er vist ikke så stor
  da
  Harvey Weinstein, der praktiserede sine “skue-spiller” evner m.m.
  og
  de mest ivrige i kvinde “hen’er” kønsdebatten, syntes, at være “inte køn”

  ironi.mus

 93. Af Jesper Lund

  -

  Jørgen Villy Madsen
  “Er der andre muligheder end skam og straf?”
  Give våbentilladelse kun til kvinder, så de kan fyre deres pumpgun af i fjæsset på en krænker. Det ville da også være en reaktion fremkaldt af biologien. At forsvare sig selv er jo et urinstinkt.
  .

 94. Af Jesper Lund

  -

  Ellen Fris
  Hvem er du helt enig med?

 95. Af John Smith

  -

  Glem de gamle, fordrukne feminister og deres bitre mandehad.

  Hvorfor forsøge, at fedte sig til dårlig sex hver anden Søndag med en biseseksuel, feministisk hejre, som alligevel aldrig bliver tilfreds med en rigtig mand, når man kan få en villig og venlig Pochahontas, der stadig er fast i kødet, og som endnu ikke er blevet en bitter mandehader?

 96. Af j. ha Nsen

  -

  Nåede lige at indsætte dette indlæg på Mikkel Andersons blog.
  Så blev der lukket for kommentarer. Ganske besynderligt.

  “Dermed har Danmark modtaget tyve gange så mange mennesker som de 500 kvoteflygtninge, der fylder så meget i den offentlige debat.
  Skriver Mikkel Anderson.”

  “Fint nok.
  Så kan Danmark sikkert også modtage kvoteflygtninge, som havde Danmark været et civiliseret land.
  Og hvor mange flygtninge har Danmark været med til at skabe siden 2003?
  På grund af Danmarks krige i Iraq, Afghanistan, Libyen og Syrien.
  30-40 millioner måske?
  Danmark må åbne alle grænserne. Og modtage ofrene for Danmarks forbrydelser.”

 97. Af Jan Petersen

  -

  Af John Smith – 28. november 2017 18:36, WOW – der er lidt god gammeldags mandehørm . . . som pendant til tidens feministiske højrehånds-spillere . . . . stort set uanset køn. I øvrigt er Mikkel Anderson vel også blot en sølle tøsedreng – eller også evner han heller ikke at styre – en skide blog . . . uduelige klaphat 🙁

 98. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så hænger fake asylansøger, illegale flygtninge og ulovlige migranter mig bare – en ½meter ud af begge ender. Hele dyngen er ren smuglergods – iværksat af diverse menneskesmugler bander . . . uden tvivl med rødder i den italienske- nordafrikanske mafia (læs regeringer). Det er handel med stykvis individer (pris pr hoved) – nøjagtig som gammeldags slavehandel. Men nu “lovliggjort” via såkaldte “menneskerettigheder”. Menneskesmuglerne og diverse mafiabander må grine deres røv i laser. Meget nemmere (og lovligere) penge end handel med våben og narko 🙁

 99. Af lisbeth sørensen

  -

  “Svenskere er de historieløse, når de ændrer historierne
  og
  er Nordmænd mærkeligere end de aner, når de afskaffer indianer”

  Nordmmænd er store når de ikke længere kalder originalbefolkningen indianer. Som er svenskerne når de forbyder ordet neg.er, som er ynglingsordet for danske racis..ter. Såvel som bloggere i denne raci.ststiske ma.ndschauvin.istiske avis…

  Hvorfor kan Danmark ikke være så stor som vores nabolande, dog med en stram indvandringpolitik modsat den bor..gerlige regeri.ngs lempe..lige i 30 år?

 100. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.
  Lagde du mærke til indslaget fra Sudan…? Lagerfeld fortalte om nogle af hans bekendte der tog imod en syrisk flygtning. Efter 3 dage udtalte “flygtningen” at den største tyske opfindelse var Holocaust! Sådan noget rosh, har vi fået ind i Danmark.

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/international_fodbold/chokerer-med-hitler-billede-og-holocaust-banner/6934566

 101. Af Jan Petersen

  -

  Flemming Lau, nej har ikke lige hæftet mig så meget ved den artikel. Men DR.dk/nyheder bragte en glimrende artikel om organiseret menneskesmugling / handel for et par dage siden. Her er artiklen, absolut værd at læse (slavehandel) :

  “Migranter på vej til Europa bliver solgt af smuglere i Libyen”
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/migranter-paa-vej-til-europa-bliver-solgt-af-smuglere-i-libyen

 102. Af Jan Petersen

  -

  Her i Pattaya bruger vi normalt reglen, over 13 år for gammel!

  Kvinderne i Danmark må affinde sig med at de ikke er et attraktivt bytte længere. Gik galt allerede i 60’erne da de kom på arbejdsmarkedet og tog arbejdet fra os!

 103. Af Jan Petersen

  -

  Her i Pattaya indfører vi vores damer til DK på lovlig vis. Står i grundloven vores ret. Har intet at gøre med afrikanere-muslimer der vandrer op. Vi har ret til at udskifte dem når de fylder 21! Ingen skal blande sig i det.

 104. Af Else Marie Arevad

  -

  Det værste ved metoo-kampagnen er, at de utallige bagateller kommer til at overskygge de langt færre alvorlige overgreb. Vi kender alle fortællingen “Ulven Kommer”.

 105. Af Jan Petersen

  -

  I Nordthailand koster de under 5000 kr. stykket.

  Finten er hermed sendt videre Danske mænd.

  Man skal jo hjælpe sin næste? Hæ, hæ, hæ..

 106. Af Jan Petersen

  -

  Lau,

  Når feministiske danske kvinder ikke vil os, er de et da naturligt at søge dem på andre breddegrader? Konkurrencen fra de indvandret er jo for hård for os i DF?

  Muslimer skal naturligvis ikke ind. Kun Thailændere mv..Vi har ret til at søge underdanige kvinder i andre lande. Står i grundloven..

 107. Af Jan Petersen

  -

  OK gør det nu også…. #metoo Var 8 år.

  Far??????

 108. Af Jan Petersen

  -

  Det er helt naturligt at tabere må sælge sin krop. Vi lever da i et frit kapitalistisk samfund? Hæ, hæ, hæ..

 109. Af Jan Petersen

  -

  Så hygger DEN vanlige – navne fake psykopat – sig igen på blogspor. Hold kæft, hvor er du bare klam, ulækker og total gennemskuelig 🙁
  Som, jeg skrev tidligere – er det tætteste på lidt frækt “fifi” (den knallert har oplevet) – vist i moders skød ved fødslen – sidenhen total afvist af kvinder 🙂

  MEN – har du råd – så køb da for pokker lidt “fifi” – og bliv lidt mere normal – hvis du ellers tør . . .. griner højt !

 110. Af Jan Petersen

  -

  Da far tævet mor , sagde han altid.. “Det er normalt”..Den har jeg altid taget med mig! Manden er simpelthen mere værd end kvinden..

  Læs også “dengang mor døde”..og glem ikke “dengang får døde”. Naturen kommer vi ikke væk fra..

 111. Af Jan Petersen

  -

  En simpel tøsedreng – det er, hvad du er . . . skide fake kegle !

 112. Af Jan Petersen

  -

  Slet venligst fake 23.56.

  Muslimerne sætter prisen på Escort op her,når jeg er på ferie I landet. I Thailand er det stadigvæk 50 kr. Feministerne er virkelige dyre. Har ikke råd!

 113. Af Jan Petersen

  -

  Lau,

  Deler du mening med mig, når jeg siger at ingen fly fløj ind i tårnene?

  For nu at forsøge at få emnet retur på et seriøst debat niveau igen?

 114. Af Jan Petersen

  -

  Jeg undrer mig nu stadig over, hvorfor Sørine og Berlingske lader et par notoriske navne fakes / psykopater ødelægge diverse blog kommentarspor. Gider ikke mere i dag, men håber da mit råd om blokering af – original I P-adresse – effektueres . . . på et eller andet tidspunkt 🙂

 115. Af Jorn D.

  -

  Tak til John Smith – 28. Nov. 2017 18:36
  der
  “naglede” de frustrerede og rasende feministiske hejrer, der styrer kønsdebatten
  men
  det er vist ikke den samme villige og venlige Pochahontas
  som
  Trump “kom til”, at kommentere ved fejringen af Indianeres indsats i WW2
  men
  medie hejrene, der holdt 100 % med Hillery Clinton er sure

  Every breath you take
  Every move you make
  Every bond you break
  Every step you take
  I’ll be watching you

  ordet Pochahontas er for Trump værre end de aner
  ja
  Trump bliver systematisk forfulgt for “Every move He make”
  ja
  i DK især af Mr. Magoo alias Jer-sild, der har øje og noget “udestående” på Trump
  men
  hvor vi nu til gengæld har fået opklaret, hvad der blev af Ingrid og Lillebror
  men
  Jer sure sild og andre “alternativ kønne” er måske kun bitre
  over
  ikke at have Verdens kønne kvinder for Jer selv på en Ø-lejr
  alt
  imens mænd syntes mere “inspireret” af Gramsespektrum – snart til at blive forbudt !

  ironi.mus

 116. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Petersen

  Du har skrevet 14 ud af de sidste 16 indlæg – primært om danske mænd og thailandske kvinder.

  Dine resterende indlæg handler især om dine mange konspirationsteorier.

  Har du end holdning til seksuelle overgreb på kvinder – det er immervæk det denne blog handler om.

 117. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jorn D

  Tror du ikke at grunden til, at hele verden følger Donald Trump skyldes, at han er en narcissistisk sociopat og patologisk løgner.?

  Ikke særligt betryggende.

  Hvis du læser indlæggene fra hans tilhængere, er det også tydeligt at se, at de stammer fra en flok uvidende klaphatte.

 118. Af Jan Petersen

  -

  Høvl nu denne fake JP 00.16 ud B?

  Som set støtter han ikke op om at ingen fly fløj ind i tårnene? Useriøst at lade således ytre sig frit i min avis!

 119. Af john D

  -

  Hvis kvinder ikke er villige, hvorfor skal de så have stemmeret?

 120. Af j. ha NSEn

  -

  AF FLEMMING LAU – 28. NOVEMBER 2017 22:02
  “Efter 3 dage udtalte “flygtningen” at den største tyske opfindelse var Holocaust! Sådan noget rosh, har vi fået ind i Danmark.”

  Så må denne flygtning jo tilhøre højrefløjen.
  nazismen og kapitalismen hører sammen. Det ene kan ikke eksistere uden det andet.
  Indtil 1943 klappede den danske højrefløj i deres små buttede hænder over jødeforfølgelserne.
  Mange af højrefløjens indlæg på disse blogs er også ekstremistiske i deres had til indvandrerne.
  Højrefløjen bliver aldrig klogere.

 121. Af Bjørn Sørensen

  -

  Hvis det er blomsten af danskere som skriver her på blokken, må man sige bevar mig vel.
  Fnidder og fnadder er hvad jeres hoveder er fyldt af og evindelige ligegyldigheder.

  Tag jer sammen, i åndsamøber, som intet har at komme med, og hold jer fra flasken.

Kommentarer er lukket.