Frihed eller forvirring

Af Sørine Gotfredsen 93

Det falder ret naturligt som et led i udviklingen, men tanken kan stadig tage pusten fra én. Regeringens overvejelser angående en ordning, hvor børn helt ned til 6-års alderen kan få juridisk kønsskifte, rummer mange problematiske aspekter, og det undrer dybt, at de konservative regeringsmedlemmer står så alene med deres modstand. I denne sag møder vi atter det farefulde ved, at den liberalistiske tilgang til personlig frihed gøres til primær målestok, alt imens vi også lærer, at mange politikere for ukritisk kobler sig på tidsånden. Som udgangspunkt ved vi, at nogle oplever at være født med en krop, der føles forkert, og det er godt, at der i dag findes en større forståelse for den variation i tilværelsen. Men midt i tolerancens flodbølge bør politikerne gennemtænke, hvilke normer de er med til at forstærke. Villigheden til at komme enhver identitet i møde kan bidrage til at skubbe nutidens individ ud på åbent land, hvor der ikke blot skabes større råderum, men måske også en dyb følelse af forvirring.

I forholdet til børn er det åbenbart. Små børn har ikke et overblik over eksistensen, der gør dem i stand til at tage en drastisk beslutning angående deres køn. Man behøver blot at tænke tilbage på sin egen barndom og huske, hvordan linjerne i selvopfattelsen kolliderede på kryds og tværs under påvirkning af alt lige fra popkultur, dagdrømme, forældre, kammerater og samfundets norm. Nok var der en kerne derinde, men man manglede dybere berøring med den, fordi man ikke i tilstrækkelig grad kunne reflektere over sig selv. Man kunne mest flyde med i en slags eventyrtilstand, som Søren Kierkegaard beskriver barnelivet. Den tilstand skal der værnes om. I forvejen er den moderne barndom temmelig omklamret af de voksnes overvågning og konstante analyse, og det er trist, hvis også optagetheden af køn skal presses ned over hovedet på små børn. Kønsfikseringen er nært knyttet til vor epokes ulyksalige idé om, at enhver kan forme sin egen identitet og har krav på at blive respekteret, hvad end man kalder sig selv. Denne forcering af følelseslivet bidrager sikkert til, at mange unge i dag mærker en vis udmattelse, og i det mindste kan vi lade børnene være mere i fred.

For nok er tanken om juridisk kønsskifte vel ment, men sagen er, at den også er temmelig barsk. Den forudsætter nemlig, at mennesket er stærkt nok til at være sin egen herre i forhold til skabthed, biologi og de mange følelsesmæssige udsving gennem livet. Derfor er der brug for politikere, der forstår den risikofyldte essens af tidens identitetshysteriske kønsfiksering, der fremprovokerer så mange forskellige reaktioner. Den amerikanske feminist Joan C. Williams beskrev forleden i Politiken, hvordan en stor del af den hvide middelklasse ved valget i 2016 afskrev Hillary Clinton, fordi de følte sig fremmedgjort af hendes evige tale om eget køn, homoseksuelle og neutrale toiletter. Fremfor mere identitetssnak ønskede de hensyn til livets basale forhold – dette at leve i et land, hvor man skal have et arbejde og et hjem og indgå i en større kulturel sammenhæng, hvor borgerne ikke konstant anskues i lyset af køn, men som mennesker. På samme vis kan man føle sig fremmedgjort overfor politikere som ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og andre, der nu ser positivt på juridisk kønsskifte for børn. Ja, på juridisk kønsskifte i det hele taget. Det er frihed, man vil fremme, men det er forvirrede individer, man risikerer at skabe.

93 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Han, hun eller intetkøn…? De stakkels børn. Godt man ikke er barn idag. Gør man virkeligt børnene en tjeneste med al den forvirring…?

 2. Af Niels Larsen

  -

  Regeringen må i denne sag have tabt snøvsen.

  Et barn på 6 år kan umuligt overskue konsekvenserne af et sådant skifte.

 3. Af Jan Petersen

  -

  Se i øvrigt på de “skumle eksemplarer” af politikere (lovgivere) der ikke selv ved – om de er han, hun eller hen. Recepten på samfundsopløsning er vel ret åbenlys . . . . !

 4. Af erik knudsen

  -

  Sørine (født 6. februar 1912 i München, død som Eva Anna Paula Hitler 30. april 1945 i Berlin) var Adolf Hitlers livsledsager. Særine mødte Hitler i München, da hun var 17 år gammel og arbejdede som assistent og model for hans personlige fotograf. Hun begyndte at se Hitler jævnligt to år efter. Hun forsøgte selvmord i begyndelsen af deres forhold.

  Fra 1936 boede hun sammen med Hitler i Berghof, der var hans hjem på Obersalzberg nær Berchtesgaden i Bayern, og levede et beskyttet liv i luksus til sin død. Om hun havde nogen politisk indflydelse på Hitler vides ikke. Historikere er enige om, den i så fald måtte være meget lille. Sørine havde vaner, som Hitler ikke brød sig om: rygning, brug af make-up og solbadning nøgen. Sørine var glad for at fotografere, og mange af de farvebilleder, der findes af Hitler, er taget af hende. Hun var en central person i Hitlers nærmeste sociale omgangskreds, men deltog ikke i officielle begivenheder før sommeren 1944, hvor hendes søster giftede sig med en officer, der var en af Hitler personlige medarbejdere. Da Nazityskland brød sammen ved krigens slutning, svor hun, at hun ville være loyal overfor Hitler, og hun tog til Berlin for at være ved Hitlers side i Førerbunkeren under Rigskancelliet i Berlin. Da Den Røde Hær havde kæmpet sig frem til områder tæt på Førerbunkeren, giftede hun sig med Hitler ved en kort ceremoni den 29. april 1945. De begik selvmord 36 timer senere, hun ved at bide i en giftampul med cyanid. Sørine er næsten ukendt for den tyske offentlighed.

 5. Af J Frederiksen

  -

  At lade børn på 6-14 år tage stilling til juridisk kønsskifte er da det rene skære vanvid, men vel bare endnu et skridt i opløsning og nedbrydning af alle traditionelle normer og værdier som visse minoriteter og små kliker går stærkt ind for. Men så længe majoriteten lader sig trække rundt ved næsen af de små og sære mindretal eller de manipulerende propagandafabrikker, så går det jo i retning af et ekstremt, afsporet, åndsformørket og jungleagtigt samfund. Og om 14 dage skal Europa til at lægge ryg til to meget store EU-projekter som kan forandre Europa og Danmark vildt meget…… til ukendelighed. Se snap hanen!!

 6. Af j frederiksen

  -

  Hvad er meningen med erik knu dsens forvirrede indlæg 19.56?? Den dame ek omtaler hed da hverken sørine eller særine, men eva anna paula braun.

 7. Af j frederiksen

  -

  Hvad er meningen med er ik knu dsens forvirrede indlæg 19.56?? Den dame ek omtaler hed da hverken sørine eller særine, men eva anna paula braun.

 8. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som foreslået mange gange tidligere – Kære Sørine . . . Google lidt om hvordan man styrer WordPress Blogs fri for diverse net trolls, fake names og andet junk – det vil hjælpe gevaldig på seriøsiteten på blog kommentarspor !

 9. Af Kurt Jensen, også kaldet "Medisteren" pga stor pik

  -

  Hvorfor er kvinder så nærige med fisse?

  Hvordan kan det være kvinder altid skal have et eller andet igen som betaling for at give fisse?

  Jeg betaler gerne til både ulandshjælp, Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Børnefonden, Frelsens hær osv osv. Bare for den gode sags tjeneste, uden at få noget specifikt igen.

  Men det gør kvinder så sandelig ikke, når det gælder fisse. Det er faktisk umuligt at få fisse uden at man skal yde et eller andet til gengæld.

  Det kan være at samle et møbel, fixe bilen, give en drink i baren, hjælpe ungen med matematikopgaverne, komme hjem med en lønforhøjelse eller noget helt andet. Så falder der lidt fisse af.

  Men fisse bare for den gode sags tjeneste. Bare for at gøre manden glad? Aldrig i livet! Kvinder vil hellere brække en arm på langs.

  Det er så muligt, at der er mange kvinder der ikke kan få og/ eller aldrig får orgasme. Så det kun er manden der får noget ud af det. Men hvad er der egentlig galt i det, når nu det gør os mænd glade? At give lidt fisse, bare i den gode sags tjeneste. Så bliver mændende gladere. Så går de ikke ud og udøver vold, begår voldtægter osv.. Hele verden bliver et rarere sted at være, fordi folk generelt er gladere.

  Men det ønsker kvinder ikke. De ønsker bitre mænd. Hvorfor er kvinder så nærige med fisse, når det nu ville være en rimelig enkelt måde at gøre fok gladere på?

 10. Af Lars Lykke Ramsussen

  -

  LAD OS BEGYNDE med at skære den seneste Løkke-skandale, som Ekstra Bladet har afsløret, ud i pap:

  Løkke modtager til sin 50 års-fødselsdag i 2014 et gavekort på en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen. Gavens værdi er på mindst 10.000 kroner.
  John Anker Hametner Larsen er storfisker i Thyborøn. En af de såkaldte kvotekonger, som er blevet behandlet usædvanligt gunstigt af Løkke-regeringen.
  Den gode kvotekonge er i øvrigt også en af de helt store bidragsydere til Løkke-fonden, som er statsministerens private projekt, hvor han giver udsatte drenge et uddannelsesløft.
  Løkke indløste sit gavekort i sommer, hvor han holdt en uges sommerferie i det Skagen, der netop om sommeren har dets højeste udlejningsniveau.

  Det ligner – for nu at sige det lige ud – det, vi normalt ville stemple som korrupt adfærd:

  STATSMINISTEREN TAGER IMOD private penge fra en erhvervsmand, som også hælder penge i Løkkes fond – og den regering, som Løkke sidder for bordenden af, begunstiger erhvervsmanden med særligt attraktive fiskekvoter.

  Er der en direkte sammenhæng?

  Er der dokumenter – den rygende pistol – der underbygger, at Løkke direkte har instrueret sin daværende fiskeriminister om, at den rare mand fra Thyborøn, der belønnede Løkke med store gaver, skulle behandles særligt godt af systemet, når der skulle uddeles fiskekvoter?

  Nej, der er ingen rygende pistol, men hold op, hvor den her sag stinker.

  Statsministeren – som i visse Venstre-kredse går under navnet Lars ’Sølle’ Rasmussen, fordi hans adfærd så ofte savner det format, man måtte forvente af en statsminister – er klappet i som en østers. Bortset fra denne lille kommentar:

  ”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn,” som Løkke fremstammede forleden.

  SELVFØLGELIG IKKE. Der er ikke noget galt ved kende en fisker i Thyborøn. Problemet består i, at landets statsminister tilsyneladende ikke ejer et indre kompas, der siger ham, at det er forkert at modtage ikke en, men to, store gaver fra en fisker, der begunstiges med store kvoter.

  Løkke blev endda – skal vi huske – smaskfornærmet, da han i november i 2017 i et samråd i Folketinget blev spurgt ind til hans personlige forhold til kvotekongerne:

  “Og så vælger jeg at overhøre den her mærkelige insinuering om, at jeg skulle kende kvotekonger. Jeg ved ikke, hvad der gemmer sig bag den upassende bemærkning.”

  Som man siger i Venstre – ‘går den, så går den’.

  Det gjorde den så ikke – for Løkke kendte åbenlyst i hvert fald den rare mand med de mange penge fra Thyborøn, ved vi nu. Ja, han sov i hans seng i hans sommerhus.

  SELV OM LØKKE IKKE kan se noget problem – ligesom han ikke kunne, da han i sin tid bad Frederiksborg Amt betale sine cigaretter, Sundhedsministeriet sine hot dogs, Venstre for sit luksustøj, verdens fattigste for førsteklassesbilletter – er der heldigvis andre, som kan se klart.

  Tag bare det her udsagn i Ekstra Bladet fra Kurt Klaudi Klausen, statskundskabsprofessor i ledelse og organisation på Syddansk Universitet, som næppe kan bøjes tydeligere i neon:

  ”I alle mulige andre sammenhænge ville man jo få nogle associationer, der handler om bestikkelse. På det tidspunkt, hvor han vælger at indløse gaven, er han jo øverste beslutningstager i forhold til nogle verserende sager. Det er højst besynderligt og et udtryk for ekstrem dårlig dømmekraft,” siger professoren og fortsætter:

  ”Desværre er det jo ligesom en mosaik, der danner sig om denne her mand (Løkke, red.) af svag moral og dårlig dømmekraft, og det tegner desværre et lidet flatterende billede af vores statsminister. Om det er noget at komme efter juridisk i den aktuelle sag, skal jeg ikke kunne sige, men det er der i hvert fald moralsk.”

  PROFESSOREN HAR JO RET. Løkke har igen og igen udvist svag moral og dårlig dømmekraft, når det handler om at holde sig på måtten.

  Selvfølgelig skal han som det naturligste i verden pænt takke en erhvervsmand, der kommer anstigende med et stort gavekort, men derefter sige, at det kan han desværre ikke tage imod.

  Hvorfor i alverden sagde Løkke ikke bare nej tak?

  Fordi han er bjergsom? Fordi han er naiv? Fordi han er korrupt?

  Svaret, ja, det blæser i vinden – fro vi kan ikke længere afvise nogle af de tre muligheder.

 11. Af J Frederiksen

  -

  Et bragende godt debatoplæg, hvor vistnok alle fornuftige mennesker kan være enige i pointerne om at små børn skal beskyttes mod den hysteriske, skøre, løgnagtige og perverse tidsånd som visse ekstremistiske og “progressive” grupper søger at tilvejebringe. Også de politikere som lefler for enhver minoritet i håb om at score nogle stemmer, bør de mere normalt tænkende vælgere lægge afstand til. Ellers kan det ende med at normale borgere bliver hetzet og forfulgt, mens abnorme udsvævelser bliver gjort til noget alle bør dyrke. Bare se hvordan mange svenske politikere har ført sig frem med former for politik som vender alt på hovedet og gør normalitet og tradition til noget mistænkeligt og upassende. Se snap hanen.

 12. Af fisse kusse

  -

  Cælligen har ikke børn og det hun ke af. Læs her:

  Sørine Gotfredsen: “Jeg burde have fået nogle børn”
  Præst, forfatter og debattør Sørine Gotfredsen har aldrig været i tvivl om, at hun IKKE skulle have børn. Nu er hun 48, og det er gået op for hende, at det muligvis har en pris at have valgt børn fra
  Mandag, 11. januar 2016 – 8:00 – versioneret til web af redaktionen, foto: Carsten Seidel
  Print artiklen |
  Del artiklen

  Sørine Gotfredsen har altid sat friheden højt. At hverdagen ikke var fyldt med logistisk, og at planerne kunne laves om fra det ene øjeblik til det andet. Sørine har altid kun været sig selv. Der har været mænd, men aldrig nogen, hvor børn var et relevant emne. Og selvom hun som præst har døbt omkring 500 af dem, har hun aldrig selv tidligere længtes efter at blive mor. Men.

  – For nogle år siden ville jeg have forsvoret, at jeg nogensinde skulle fortryde. Men nu kan jeg mærke, at jeg muligvis kommer til det, fortæller Sørine Gotfredsen i denne uges FEMINA.

  – Altså… jeg er begyndt at overveje, at jeg synes, der er et element af pligt forbundet med det, siger hun.

  Siger du, at man SKAL have børn?

  – Ja, simpelthen. Hvis man kan. Så man er med til at føre slægten videre. Så man ser det som en del af sin opgave i livet at give livet videre og ikke kun selv nyde det, men også være med til at sørge for, at ANDRE kan komme til at nyde det. Meningen med livet er vel egentlig at skabe liv. Det er en elementær opgave at give gaven videre.

  ”Jeg skulle have et barn for at blive voksen”, siger komikeren Christian Fuhlendorff

  Så du er nærmest i konflikt med din egen tro?

  – Ja, det er jeg. Det var ikke gået op for mig i sin klarhed før, men efter det frygtelige angreb i København i februar sidste år, sagde både Dronning Margrethe og Helle Thorning-Schmidt, at vi skulle stå sammen om de danske værdier og føre dem videre. Så tænkte jeg: ÉN af måderne, man kan bringe de danske værdier videre på, er helt banalt og konkret ved at få nogle børn, som man opdrager efter det, man synes er vigtigt. Og så tænkte jeg også: ÆV, sådan kunne jeg have bragt værdierne videre – ved at få tre børn og opdrage dem i min ånd. Jeg har svigtet en opgave, som ligger ligefor, for jeg er skabt til at føde børn, og jeg har ikke gjort det, siger Sørine Gotfredsen.
  Sørine Gotfredsen: Sent moden

  En af grundene, til at børnene ikke kom, var, at hun var længe om at blive moden, som hun selv siger.

  – I vores tid kan man være barn nærmest hele livet, fordi man ikke bliver afkrævet et ansvar, og fordi man kan vælge alting selv. Så vælger man som Peter Pan og siger: Jeg skal stadig være barn og have det sjovt og gøre, hvad jeg vil.

  – Jeg fortryder, at jeg har været for længe om at blive moden. Jeg har spildt nogle år på at være for dum. Altså på at være for tankeløs og for selvoptaget på den barnlige måde. Det ÆRGRER mig, at jeg blev så sent moden. Det har altså en pris at lege Peter Pan i så mange år, fordi man en dag risikerer at se tilbage og indse, at nogle af de år har været spildte. Det er nu engang en naturlig del af menneskets sjælelige og fysiske udvikling, at man prøver at stifte familie og får det dér enorme selvblik spredt ud på noget andet end sig selv, siger Sørine Gotfredsen.

  Skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard er blevet et 10 % gladere menneske, efter han har fået børn
  Ingen mand

  Sørine Gotfredsen har ikke nogen mand. Faktisk har hun aldrig boet sammen med en. Det har hun heller aldrig længtes efter. De har været der, mændene. Men det har været ”sådan lidt i luksusudgaven.”

  – Det er alle de gode ting, man kan foretage sig sammen, og så slipper man for at skændes om det dér køleskab, og man er ikke forpligtet på sure ting. Det er en gratis luksuriøs tilstand, hvor man kun laver det sjove, og så ses man ikke, før man skal lave noget sjovt igen. Det kan selvfølgelig godt blive lidt overfladisk, men hvis man har kendt hinanden længe, kommer man tæt på hinanden, og der er lige nøjagtig den balance, hvor man får tryghed og selskab og et sexliv for den sags skyld – men hvor man ikke behøver at tilpasse sig eller skære noget væk for den andens skyld. Der er ikke så mange kompromiser, det indebærer kun plusting. Selvfølgelig har jeg da tænkt på, om det i længden er nok, men det vil vise sig.

  Mange andre i din situation ville fastholde, at de havde taget det rigtige valg i ikke at ville have børn?

  – Ja, men jeg tror ikke altid, det er sandt. En oplagt teori er da, at hvis man siger: Jeg har valgt ikke at få børn, så kan der være nogle sorger forbundet med det. Måske har ingen ØNSKET at få børn med én. Måske er der en sørgelig virkelighed inde bagved. Så er det smartere at sige, at ”det er noget, jeg har valgt”, så virker man lidt stærkere og selvstændig og ovenpå. I vores tid er der i høj grad noget attraktivt forbundet med at være en, der kan styre sit liv selv. Det ligger i hele individtænkningen, at vi former vores egen tilværelse. Hvis virkeligheden så er, at man ikke formede den, men at man aldrig fik det, man drømte om, fordi ingen gad ha’ én, eller man ikke mødte den rigtige mand, eller hvad ved jeg, så er det noget mere smart at sige det andet. Jeg er helt overbevist om, at det er en del af det, siger Sørine Gotfredsen.

  ”Jeg havde aldrig troet, jeg ville møde en, jeg kunne elske så højt”, siger sangeren Stine Bramsen

  Ville du ønske at der var en mand, der havde ønsket at få børn med dig?

  Ja, det ville jeg. For så ville jeg med meget større overbevisning kunne sige, hvad jeg egentlig har valgt. Nu sidder jeg lidt i en gråzone, hvor jeg ikke rigtig ved, hvad der er hvad. Jeg ved, jeg aldrig har længtes efter det. Men det kan jo være, fordi jeg aldrig har mødt en, der har længtes sammen med mig. Nogle gange skal man måske være to til at længes og opdage, at der er noget at længes efter. Så jeg er ked af, at jeg aldrig har mødt en mand, som har åbnet det rum for mig. For så kunne mange ting have været anderledes. Og så vil nogen måske sige: Jamen, du har ikke gjort nok selv. Og det er også rigtigt. For så meget har jeg ikke ønsket det, at jeg har gjort noget for det, siger Sørine Gotfredsen.

  Sørine Gotfredsen, 48 år, sognepræst, forfatter og debattør

 13. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt “mystisk navn” – AF FISSE KUSSE – 13. JUNI 2018 20:51 – faktisk et glimrende og ret sigende indlæg omkring . . . . han, hun, hen . . . . selv i religiøse kredse af diverse “fakes” !

 14. Af Flemming Lau

  -

  Det var godt en syg og perfid kommentar…! Søg hjælp din arme stakkel!

 15. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen. Jeg tror ikke engang at det er en hen, men snarere intetkøn, sørgeligt!

 16. Af Jan Petersen

  -

  “Jan Petersen. Jeg tror ikke engang at det er en hen, men snarere intetkøn, sørgeligt!”

  Muligvis, men faktisk ret interessante citater – går jeg da ud fra, det formentlig er . . . . !

 17. Af j frederiksen

  -

  Mange bloggere, vælgere og journalister m.fl. har stadig ikke opdaget det, men Danmark og hele Europa befinder sig i en dyb og farlig krise. En krise der allerede har smadret tilværelsen for rigtig mange danskere og europæere. En krise der kan ende i den største katastrofe for Danmark nogensinde. En krise som kan ende i udslettelsen af vores fred, kultur og civilisation. Her vil nogle læsere smile hånligt. Men det er sandheden.

  Prøv at se hvor rablende vanvittigt og landsskadeligt Chrborg mv. agerer. Man vil til at bruge 300 milliarder på broer til Fehmern og Malmø. Landegrænserne er afskaffet, og det strømmer ind med migranter, narkotika, våben og nye sygdomme. Mens store biler proppet med tyvekoster strømmer ud. Og politikere som har taget over 500 milliarder kroner fra vores velfærd og sundhed, fører sig nu i anledning af valgåret pralende frem med gyldne løfter om at de vil “tilføre” samme områder 10-20 milliarder. Desuden vil de nedrive snesevis af boligblokke, for at fordele afrikanere og arabere ud i hver en krog af landet. Der er hverken hovede eller hale på partiernes samlede politik. Og infrastrukturen og lov og orden er smadret/udhulet mange steder. Hvad kan forhindre at vi om kort tid har samme rædselsfulde tilstande som i Sverige? Læs om hverdagsterror i Malmø osv.

  Og nu er der en endnu større og langt større flodbølge af afrikanere og arabere på vej, plus et forbud mod demokratisk debat. Ytringsfriheden skal lægges død. Se snap hanen.
  (Hvis man endnu ikke har læst snap hanen aner man ikke hvad der er på vej lige om lidt…!!) (om 14 dage) (se også black pigeon om merkel)

 18. Af j frederiksen

  -

  Fremtiden er blevet en tvivlsom sag.

  Mange bloggere, vælgere og journalister m.fl. har stadig ikke opdaget det, men Danmark og hele Europa befinder sig i en DYB og FARLIG krise. En krise der allerede har smadret tilværelsen for rigtig mange danskere og europæere. En krise der kan ende i den største katastrofe for Danmark nogensinde. En krise som kan ende i udslettelsen af vores fred, kultur og civilisation. Her vil nogle læsere smile hånligt. Men det er sandheden.

  Prøv at se hvor rablende vanvittigt og landsskadeligt Chrborg mv. agerer. Man vil til at bruge 300 milliarder på broer til Fehmern og Malmø. Landegrænserne er afskaffet, og det strømmer ind med migranter, narkotika, våben og nye sygdomme. Mens store biler proppet med tyvekoster strømmer ud. Og politikere som har taget over 500 milliarder kroner fra vores velfærd og sundhed, fører sig nu i anledning af valgåret pralende frem med gyldne løfter om at de vil “tilføre” samme områder 10-20 milliarder. Desuden vil de nedrive snesevis af boligblokke, for at fordele afrikanere og arabere ud i hver en krog af landet. Der er hverken hovede eller hale på partiernes samlede politik. Og infrastrukturen og lov og orden er smadret/udhulet mange steder. Hvad kan forhindre at vi om kort tid har samme rædselsfulde tilstande som i Sverige? Læs om hverdagsterror i Malmø osv.

  Og nu er der en endnu større og langt større flodbølge af afrikanere og arabere på vej, plus et forbud mod demokratisk debat. Ytringsfriheden skal lægges død. Se snap hanen.
  (Hvis man endnu ikke har læst snap hanen aner man ikke hvad der er på vej lige om lidt…!!) (om 14 dage) (se også black pigeon om merkel)

 19. Af Fru Lisbeth Sørensen

  -

  Gudherrebevares. B har frigivet en blog til folket? Første i en uge..Hvorfor? Støvringen baldhead tæller ikke med i ytingsfrihed. Som ved alle saglige. Alle saglige kritikere frasorteret der. Kun due-syndikatet får lov der..Som ukritiske af Tom.j der bev fyret som chef.. Ha ha ha..

 20. Af Fr. l... soooorensen

  -

  5 forsøg..

  Gudhe
  .rrebevares. B har frigivet en blog til folket? Første i en uge..Hvorfor?

  Stø..vringen ba.ldhead tæller ikke med i ytin..gsfrih.ed. Som ved alle sa..glige. Alle sag..lige kri..tikere frasorteret der. Kun due-syndikatet får lov der..Som ukriti..ske af T.om.j der bev fyre.t som ch..ef.. Ha ha ha..

  Som altid et perfekt skrevet i fiifleriet, aldrig vises disse af joedeavisen..

 21. Af lisbetth søørensen

  -

  #B er af folket#…Griner min røv i laser..Har selv overtaget vores gratis avis nu, metro express. og kalder den BT rubbish. De ejer 6o aviser i landet. De er landets fjende nummer 1!

  Hvor er ombudsmanden? Gratisavisen er nu totalt ombejltet af nynazistiske B holdninger..

  Hvor er folkets rettigheder. hvor er vi? Vi er ingenting. Ingen høre os..Ingen lytter til os. Vi er B ledet overalt.

  Hvilket svineri vores land er blevet af elitære borgerlige meninger kun? Lad os tage vores land tilbage? Hvordan kan vi gøre det? Forbyde diverse borgerlige medier..Såvel som B´s ejkerslab af 6o medier..

  Hvor er vores kærlige land? kun borgerlige meninger nu. Ud med die Schwinn. . Danmark retur til Danskeren.

  Hvor jeg dog hader denne avis, Tj, og støevringen nv, ? Hvor er Danskerens ytringsfrihed, vores meninger?

  Hover

 22. Af lisbetth søørensen

  -

  “hvor børn helt ned til 6-års alderen kan få juridisk kønsskifte, rummer mange problematiske aspekter, og det undrer dybt, at de konservative regeringsmedlemmer står så alene med deres modstand. I denne sag møder vi atter det farefulde ved, at den liberalistiske tilgang til personlig frihed gøres til primær målestok, alt imens vi også lærer, at mange politikere for ukritisk kobler sig på tidsånden.”

  Dette er så Trumpesk at man krumper tæer..Og tænker hvilken Danmark kan have skabt en blogger med sådan en mening? Absolut ingen ønsker kønskifte mv. operationer for 6 årige..

  Konservative er de mest seksualkriminelle altid. Og altid den største støtte for købesex. Og køber..Sørine må naturligvis støtte hvad hun vil..

  “. Men midt i tolerancens flodbølge bør politikerne gennemtænke, hvilke normer de er med til at forstærke. Villigheden til at komme enhver identitet i møde kan bidrage til at skubbe nutidens individ ud på åbent land, hvor der ikke blot skabes større råderum, men måske også en dyb følelse af forvirring.”

  Er vel ingen sandhed her, udover den personlige? Tror på det individuelle menneske..Nu er den konservative leder jo bøsse i DK, såvel som flere libaralistiske i LA.., og en absolut psykopat af et menneske..Det er mange bøsser faktisk. Man får mig da ikke til at hade alle bøsser, kunne disse afstumpet konservative-liberalistiske af slagsen? Dem hader jeg dog dobbelt..Hvem gør ikke? Lider af dobbeltmoral overalt?!

  Du burde skamme dig over dette indlæg. Så afgjort dit værste nogensinde…

 23. Af lisbetth søørensen

  -

  “For nok er tanken om juridisk kønsskifte vel ment, men sagen er, at den også er temmelig barsk. Den forudsætter nemlig, at mennesket er stærkt nok til at være sin egen herre i forhold til skabthed, biologi og de mange følelsesmæssige udsving gennem livet”

  Som hetroseksual, mener jeg ingen er herre over egen krop og at det hele er biologisk”. Ikke blot mener jeg det, men kan bevises også.

  Du har ingen ret til at bedømme andre menneskers skæbne, som ej mig. At det er ateister der altid må støtte op herom er en del af naturen. De religiøse er udover pædagorisk rækkevidde. Ingen forventer at i kan viderebringe menneskeligheden noget som helst. Vi ved i ikke kan.

 24. Af Lifbeth sorineesen

  -

  Try 7?

 25. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Frihed eller forvirring” – her en af de “psykos” – man egentlig godt kan mistænke for at være en af de “ærede han, hun, hen medlemmer” af Folketinget !

  FR. L… SOOOORENSEN , LISBETTH SØØRENSEN, LIFBETH SORINEESEN

 26. Af libet soereeensen

  -

  Umuligt at skrive i eget navn nu i B…

  Vi er til grin for egne penge. kun borgerligheden tillades. Fjern den med magt. blodigt om det må være..Folket er først..Ikke borgerligheden. I har ikke ret til at fjerne vores ytringsfrihed-rettigheder.., efter at vi betaler for jer. Ingen ret. I er fjenden af folket..

  Danmark lær det..Fjenden er borgerlig. Ingen yttringsfrihed fra dem, kun plutokrati. Vi er til grin for egne penge. Folket er umyndiggort..Dukker..

  Skam dig Sørine..

 27. Af libet soereeensen

  -

  Umuligt at få indlæg her på her.

  Men mht. konspirationsteroretikeren jan, har han endnu aldrig skrevet et debat aktuelt indlæg i B. Man har naturligvis altid ytringsfrihed. B elsker trolde, Debat intreresser ikke. Kun clicks. . Dette er den borgerlige virkelighed.

 28. Af Jan Petersen

  -

  Please luk det gylle Sørine, hvis du ikke er i stand til at styre blog kommentarspor !

 29. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kære Sørine, så er din blog (PC) stadig 2 timer efter normal dansk tid – amatør !

 30. Af Frøken lissssebeth sørensen

  -

  In.dlæg i fiifl.eriet..Faktisk om em.net , modsat jan Ru.sserbot? Kommer aldrig på..

  Som endnu aldrig har skrevet angående et debatemne i B?..

  Men avis.en elsker ham, som støtter for dens meninger…Fri ytringsfrihed overalt for den ligegyldige tro..ld?.. Vi er til grin for egne penge? Kun bor…gerlige støttere har fri yt..ringsfrihed.

 31. Af Lars Andersen

  -

  Overgangsalderen strækker sig som regel mellem 45- og 55-års alderen. Det hele starter med, at menstruationerne bliver uregelmæssige, nogle bløder hver 14 dage, andre får kun menstruation hver anden eller hver tredje måned. Begge dele er lige normalt. Hos et fåtal holder menstruationen bare op efter at have været regelmæssig.

  Overgangsalderen kaldes også klimakteriet, og tidspunktet for sidste menstruation kaldes for menopausen. Gennemsnitsalderen for menopausen er i Danmark er godt 51 år. Man kan selvfølgelig først vide, om menopausen er indtruffet, når der er gået en vis tid, og man har vedtaget, at der skal gå cirka et år, før man kan vide sig nogenlunde sikker på, at det er slut.

  Mange får også andre gener (se nedenfor) som gør, at de selv kan fornemme, at de er på vej at komme i overgangsalderen. Hvis en cirka 48-årig kvinde kommer til sin læge og fortæller om de gener, hun har, som blandt andet omhandler udeblevne menstruationer eller anderledes menstruationsmønster, så er hun per definition i overgangsalderen, og der er ingen grund til at tage blodprøver for det.

  Nogle får målt deres FollikelStimulerende Hormon (FSH). Det er et hormon, som produceres i den lille bønneformede kirtel oppe i hjernen, som hedder hypofysen, og som styrer alle kirtler i kroppen. Hypofysen laver også de overordnede hormoner, som styrer for eksempel binyrer, skjoldbruskkirtel og bugspytkirtel. FSH påvirker æggestokkene, så de producerer æg, og her bliver østrogenet lavet.

  De kvinder, som bør få målt deres FSH, er unge kvinder med førnævnte symptomer; nogle mennesker er født med færre æg end andre, og menopause er set hos kvinder i tyverne. Så længe man er ’fertil’, det vil sige i fødedygtig alder, ligger FSH under menstruation som oftest under 10, og når æggene begynder at slippe op, stiger FSH lige så stille. Hos damer, der er fyldt 70, er FSH ofte over 100.
  Annonce (læs videre nedenfor)
  Hvorfor får man symptomer på overgangsalder?

  I forbindelse med overgangsalderen holder æggestokkene op med at producere de to kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron. Når menstruationerne bliver uregelmæssige skyldes det, at ægløsningen ikke fungerer, som den skal. Derfor dannes heller ikke progesteron mere (progesteron ses kun efter ægløsning og frem til menstruation). Efterhånden bliver der også produceret mindre østrogen.

  Dette har forskellig indvirkning på kroppens væv og funktioner. Mange kvinder (men ikke alle) i overgangsalderen, får forskellige symptomer eller gener. Generelt kan man dele generne op i to grupper; dem, der helt sikkert skyldes hormonmangel og dem, som ses i samme periode, men ikke sikkert skyldes hormonmangel.
  Klimakterielle symptomer – gener

  Som det ses af nedenstående tabel har cirka ¾ af alle kvinder i overgangsalderen gener af en eller anden art, og nogle er langt mere plagede end andre.
  Antal kvinder Gener som sikkert skyldes hormonmangel
  75 % Hedestigninger
  Svedeture, nattesved
  Søvnløshed
  Hjertebanken
  Blødningsforstyrrelser
  25-50 % Tørre slimhinder i skeden
  Smerter ved samleje
  Kløe og udflåd
  Naturlig vandladningstrang
  Urininkontinens
  Hyppigere blærebetændelse
  45 % Hjerte-kar-sygdomme
  25-40 % Knogleskørhed – hyppigere knoglebrud —–

  Udover ovennævnte symptomer oplever en del kvinder også en række andre symptomer. Disse symptomer kan skyldes mange forskellige forhold, som ikke decideret har noget med overgangsalderen og den ændrede hormonbalance at gøre. Det drejer sig om irritabilitet, depression, koncentrationsproblemer, træthed, hovedpine nedsat lyst til sex samt ryg- og ledsmerter.

  Som det fremgår af tabellen, kommer de fleste til læge med symptomer som uregelmæssige menstruationer, hede- svedeture og lokale gener i underlivet, som for eksempel tørre slimhinder, smerter ved samleje, blærebetændelse og inkontinens.

  Generne i underlivet skyldes forandringer i slimhinderne. Betragter man skedeslimhinden i mikroskopet hos yngre og ældre kvinder, kan man se den enorme forskel i tykkelsen. Hos ældre kvinder, der ikke længere producerer østrogen, er slimhinden tynd, sart og tør og til tider letblødende. Man taler om ”sandpapirsfornemmelse”.

  Som det fremgår af billederne bliver også slimhinden i livmoderen og urinrøret tyndere, og kvinder, der er nået overgangsalderen, kan derfor opleve problemer med holde på vandet, Ældre kvinder lider derfor langt mere af så kaldt trængnings-inkontinens (urgeinkontinens – ”når jeg skal, så skal jeg”) og blærebetændelse end yngre. Her er problemet stressinkontinens (Det vil sige, at man kommer til at tisse lidt, når man hoster, nyser, hopper, løber etc.).
  Annonce (læs videre nedenfor)
  Hvad kan man gøre for at afhjælpe de generende symptomer?

  Den mest effektive behandling af blødningsforstyrrelser, hede-svedeture og lokale problemer i underlivet er hormonbehandling med østrogen.
  Hvilke symptomer er mindre udbredte?

  I normale knogler er der balance mellem nedbrydning og genopbygning, denne proces foregår gennem hele livet. Efter menstruationens ophør aftager knoglemassen imidlertid med 1-3% om året. Hvis man har knogleskørhed , går det hurtigere, fordi balancen er rykket, så nedbrydningen går hurtigere end genopbygningen. Dette resulterer i, at knoglerne bliver skrøbeligere og får nemmere ved at brække. De hyppigste steder for knoglebrud er håndleddet, hofteleddet og sammenfald af ryghvirvlerne. Det sidste medfører, at kvinden skrumper og kommer til at gå foroverbøjet.
  Hvem er disponeret for knogleskørhed?

  Kvinder, som er kommet tidligt i overgangsalderen, eventuelt fordi de har fået fjernet æggestokkene, har højere risiko for at få knogleskørhed. Også kvinder, hvor sygdommen findes i familien, som er spinkle, som er storrygere eller som har været langvarigt syge (måske sengeliggende og derfor ikke har fået motion), har højere risiko for at udvikle sygdommen. Endelig kan behandling af for eksempel astma med binyrebarkhormon også fremme udviklingen af knogleskørhed.

  Man regner med, at der i Danmark findes 3-400.000 personer med knogleskørhed (hvoraf langt størsteparten er kvinder), og man ved, at 40% af alle kvinder over 70 år vil få et knoglebrud på grund af knogleskørhed.
  Hjertekarsygdomme

  Yngre kvinder er godt beskyttede mod hjertekarsygdomme (som f.eks. blodprop i hjerte og hjerne, samt forhøjet blodtryk) på grund af deres østrogenproduktion. Lige så snart kvinderne når overgangsalderen, bliver hyppigheden af hjertekarsygdomme hurtigt lige så stor som hos mændene, og kvinder, der kommer tidligt i overgangsalder har større risiko for at få hjertekarsygdomme i en tidligere alder end dem, der bliver ved med at have menstruation.

  En af mange årsager til dette forhold er, at blodets kolesterolindhold, specielt det ’dårlige’ kolesterol LDL stiger kraftigt efter overgangsalderen. Forhøjet kolesterolindhold er ikke i sig selv en sygdom, men kan medvirke til udvikling af åreforkalkning, der i sidste ende kan føre til blodpropper. Østrogen hjælper med at forøge det ’gode’ kolesterol HDL.
  Forebyggelse og behandling

  Der er ingen tvivl om, at hjerte-karsygdomme er årsagen til de fleste dødsfald hos kvinder efter overgangsalderen; langt flere end for eksempel kræftsygdomme. Man mener dog ikke, at hormonbehandling kan forebygge eller behandle hjerte-kar-sygdomme, med mindre behandlingen startes i relativt ung alder, det vil sige i forbindelse med menstruationens ophør.

  Til gengæld kommer symptomer på hjerte-karsygdomme og knogleskørhed kommer ofte snigende, og der vil ofte være mulighed for at sætte ind med forebyggende behandling.

  For eksempel får mange får konstateret forhøjet blodtryk rent tilfældigt og kan blive sat i behandling, før der er sket skader. Det samme gælder for knogleskørhed; hvis en kvinde, som har knogleskørhed i familien, er gået tidligt i overgangsalder og måske endda ryger, bliver sendt til en knoglescanning (DXA-scanning), kan man påvise, om hun er i risiko for på et senere tidspunkt at få knogleskørhed og dermed sætte ind med forebyggende behandling i tide.

 32. Af Hanne Lagger

  -

  Ja dette kan du mene Sørine, men ikke desto mindre må du forholde dig til din skedetørhed. Fint nok at du har meninger på denne måde, men din skedetørhed må og skal du forholde dog til. Mange har udtalt et udseende som et væltet lokum, og dertil må du dog til stadgihed bevare din religion, for ikke at vakle, og blive ked af det, må denne fantasioverbygning være en form for “Hjælp” indtil en plastisk handling.

  Skeden er ligesom et rør Sørine, der danner forbindelse mellem de indre kønsorganer (livmoderen, æggeledere og æggestokke) og de ydre kønsorganer (de store og små kønslæber). Skedens væg er opbygget af muskler og beklædt af en slimhinde. Den er ca. 10-12 cm lang, ligger normalt sammenklappet, men kan pga. mange folder i væggen udvides som et elastisk rør. Det sker fx ved seksuel ophidselse og i forbindelse med fødsel. Fordi skeden er så elastisk, er der plads til en penis, selvom den ser stor ud, når den er svulmet op. Og der er plads til barnet ved fødsel. Musklerne nederst i skeden kan trække sig sammen. Det sker ved seksuel opstemthed.
  Når skeden bliver våd

  Gennem slimhinden kan der sive væske ud, så skeden bliver våd. Det har betydning ved samleje, hvor væsken virker som smørelse, så penis kan glide ind og ud. Skedevæggen har en rødlig/lyserød farve. Sådan ser slimhinder ud – se fx på din slimhinde i munden.
  Livmodermund og jomfruhinde

  I toppen af skeden sidder livmodermunden, der rager ned i skeden. Måske kan du mærke den som en mere fast knude. Den tager ikke skade, selvom den berøres af penis, tampon eller finger. I den nederste del af skeden kan der være en fold af slimhinde. Det er kønskransen (der også kaldes jomfruhinden eller mødommen). Den sidder typisk bagtil i skeden. Det er ikke alle piger/kvinder, der har en kønskrans. Føler du efter, mærkes det som en hård/stram kant. Den sprænges, revner eller flosser ved første samleje, men den kan sagtens være ødelagt inden, fx ved brug af tamponer eller ved sport.

  Livmodermunden og kønskransen kan du ikke umiddelbart se, men du kan mærke efter med en finger. Skeden er ikke steril, og du kan sagtens med en ren finger føle efter i skeden og mærke kanten (kønskransen), måske også livmodermunden længst oppe og folderne i skedevæggen. Det er helt normalt og en god ting at ville kende sin krop og føle på sine kønsdele, på samme måde som man føler og ser på sine ører, bryster og andre dele af kroppen.
  Kønslæberne

  Omkring skedeåbningen er kønslæberne. De store kønslæber er fyldige, hudfarvede hudfolder, der bliver dækket med hår i løbet af puberteten. De kan svulme op under seksuel ophidselse, fordi de indeholder blodårer. De små kønslæber er tynde hudfolder, som mere ligner slimhinder; derfor har de ikke hudfarve, men er rødlige. De indeholder kirtler, som danner fedtet sekret. De små kønslæber kan være skjult af de store kønslæber, men de kan også være længere end de store kønslæber og hænge nedenfor. Nogle pigers/kvinders små kønslæber er så lange, at det generer dem, hvis de cykler eller dyrker sport. Hvis det er meget generende, kan det blive nødvendigt at operere.
  Klitoris

  Hvor de små kønslæber mødes foran, sidder klitoris, der er meget følsom, og som bliver ekstra følsom, når du er seksuelt opstemt. Det svarer til svulmelegemet i mandens penis. Klitoris har kun den ene funktion: at kunne føle. Derfor er klitoris vigtig for kvindens seksuelle oplevelse og mulighed for at opnå orgasme.
  Kend din krop – også dine kønsorganer

  Hvis vi sammenligner kropsdele som fx øjne, ører, næser m.m., kan vi se, at vi ikke ligner hinanden. Der kan være store variationer. Vi er heller ikke symmetriske, når vi ser på vores øjne, ører, knæ, tæer eller andet. Sådan er der også store variationer af kønsorganerne, og det giver ikke så meget mening at sammenligne. (Og det giver slet ikke mening at se på pornomodeller, hvor der er manipuleret rigtig meget med billederne, så du hverken kan regne med former eller farver.) Tag et spejl og se på dig selv forneden. Lær dig selv at kende. Vi går jo ikke lige og viser vores kønsorganer frem for hinanden. Derfor kan du godt blive usikker på, om du ser normal ud. Når du ser piger eller kvinder nøgne i svømmehallen eller andre steder, vil du nemt kunne se, at vi ser forskellige ud forneden, ligesom vi har forskellige ansigter.
  Tegn på, at der er noget galt

  Du kan blive bange for, om der er noget galt. Det er normalt at have lidt udflåd fra skeden. Der kommer væske fra slimhinden, og kirtler omkring skeden giver også væske. Det skal du betragte som et sundhedstegn, der viser, at din skede fungerer normalt, og væskerne gør den på en måde selvrensende. Hvis dit udflåd er klart eller hvidt eller let gulligt, betragtes det som fuldstændig normalt. Udflåddet kan ændre sig i løbet af menstruationscyklus. Bliver det meget grynet, samtidig med at det klør i skeden, kan det være tegn på svamp. Det er meget almindeligt og let at behandle, men du skal kontakte din læge. Bliver udflåddet gult eller brunligt, kan det også være tegn på betændelse, og da skal du også kontakte din læge. Du kan læse mere i artiklen Udflåd.
  Brug af tampon

  Kønskransen kan være så stram, at det er svært at sætte en tampon op i skeden. Hvis du samtidig er nervøs, kan du spænde i musklerne, som gør det endnu sværere at sætte tamponen op. Vælg en tampon, der passer i størrelse, og sæt den op i fred og ro. Det er noget, du skal lære, hvis du vil bruge tamponer, og det bliver helt sikkert nemmere med tiden.
  Bumser eller knopper

  Huden på de store kønslæber har hår med hårsække, så der kan nogle gange ligesom i ansigtet komme bumselignende forandringer. Det er ikke en god idé at trykke på dem. Der kommer meget let bakterier til, og det gør det bare værre. De forsvinder igen. Du kan også få små hårde fedtsten eller talgknopper i området omkring skedeåbningen. Dem skal du også bare lade være. Det skyldes, at der sidder mange fedtkirtler i området.
  Hygiejne

  Det er godt at holde en fornuftig renlighed i skridtet, men det skal ikke overdrives. Slimhinderne i og omkring skeden sørger for, at der er den nødvendige surhedsgrad, og de kan blive irriteret, hvis du vasker alt for meget med sæbe. Brug kun vand eller køb en intimsæbe, som har den rigtige pH-værdi. Vask dig højst én gang om dagen.
  Tryg og tilfreds

  Jeg håber, det her kan hjælpe dig lidt, så du lærer din krop at kende og bliver glad for den akkurat, som den er. Den er din, og det er godt at blive dus med den, så du kan føle dig tryg og tilfreds.

 33. Af Pik I Kusse

  -

  Kan du afspille en stav eller ej? Nu vil jeg sgu gerne vide det? kraftedeme besvarelser ligesom Postnord leverer breve. Op til 30 dage. Stakkels fisseslikker.

 34. Af Inger Rose Sutteklud Romantik Næsehat Nissekys

  -

  Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)
  Ansvarlig redaktion: Psykologi
  Læst af: 27.651
  Arbejde . Videnskab . Humaniora . Psykologi
  : :
  Hysteri

  Hysteri (af græsk hystera: livmor) betegner i dagligtale en nervøs sindstilstand, der præges af stærk lunefuldhed, mangel på beherskelse og tilbøjelighed til at overdrive virkelige lidelser. En hysterisk kvinde – begrebet anvendes næsten udelukkende om kvinder – er en kvinde som er teatralsk, dramatisk, opfarende og upålidelig. I psykologisk/psykiatrisk sprogbrug refererer hysteri til en neurotisk tilstand, der karakteriseres ved kropslige symptomer – f.eks. hysteriske lammelser – eller angst.

  Hysteri har altid været knyttet til problemer af seksuel natur, og længe mente man, at tilstanden skyldtes lidelser i livmoderen. Ifølge Platon skyldtes hysteri, at livmoderen begyndte at vandre rundt i kroppen. En vandring som gik i gang, fordi kvinden længtes efter at blive befrugtet.

  Det første systematiske forsøg på at forklare de hysteriske tilstande blev gjort af Sigmund Freud, og den oprindelige psykoanalytiske teori er baseret på studiet af hysteri. Freuds hovedide er, at tanker omkring seksualitet udelukkes fra bevidstheden – fortrænges – fordi bevidst erkendelse af dem vil medføre skyldfølelse og angst. Denne fortrængning har sin baggrund i den konfliktfyldte situation, som barnet oplever i forholdet til sine forældre i 4-6 års alderen – Ødipalkonflikten. De anstødelige seksuelle ønsker og længsler kommer istedet på anden måde til udtryk. De kan f.eks. bogstavelig talt danne en egen personlighed, som det ses i tilfældene med såkaldt splittet personlighed. Den psykiske konflikt kan også komme til udtryk i kropslige symptomer – konvertionshysteri – eller som angst- (angsthysteri). Angsten kan eventuelt knyttes til bestemte objekter – fobi. F.eks. rædsel for elevatorer, åbne rum osv.

  Den måden hysterikeren opfatter verden på, er præget af passivitet: Hysterikeren lader sig overvælde af sine indtryk i stedet for at følge egne hensigter og planer, og er derfor let påvirkelig. Stemningerne og meningerne skifter så at sige med vejr og vind, og hysterikeren mangler evnen til aktiv koncentration og udholdenhed. Hans opfattelser og indtryk er globale – altomfattende – og diffuse – åh, det er skønt, forfærdeligt osv. – og rummer ikke skarphed og præcision. Selv om han er intelligent, kan han undlade at se de mest åbenbare sammenhænge, og han vil derfor ofte fremtræde som naiv og drengeagtigt troskyldig.

  Det karakteristiske ved hysterikeren er endvidere, at han seksualiserer forholdet til andre mennesker. Wilhelm Reich påpegede det paradoksale i, at den konstante seksualisering er et forsvar netop mod seksualitet. For bag den seksuelle overflade skjuler der sig en enorm angst. Hysterikeren vil når talen falder på dybere seksuel intimitet, reagere med frigiditet eller impotens. Følelsen af seksuel lyst er ikke integreret i (en del af) personligheden, og seksualiteten er isoleret fra følelsen af nærhed og ægte varme i forholdet til et andet menneske. Hysterikerens emotionelle (følelsesbetonede) og romantiske stil dækker på denne måde over hulhed og manglende evne til et dybere følelsesmæssigt engagement. Den amerikanske psykiater Harry Stack Sullivan har givet gode skildringer af hysterikerens familiesituation: Forældrene er selvoptagne og bruger ofte barnet som «pynt» for deres egen personlighed. Hysterikeren får derfor ingen erfaring af et trygt og intimt forhold til et andet menneske. Andre mennesker bliver i stedet et publikum, han skal præstere noget overfor, og han bliver forfængelig og selvcentreret.

  Hysteriske symptomer varierer i forskellige kulturer og samfund. F.eks. er hysteriske lammelser meget mindre almindelige i dag, end de var tidligere. Blandt stærkt religiøse mennesker var udviklingen af såkaldte hysteriske stigma (dvs. sårmærker på hænder og fødder som hos den korsfæstede Kristus) ikke ualmindelige tidligere. Sådanne symptomer er forsvundet med den øgede skepsis overfor religionen. Dette tyder på, at de hysteriske symptomer har en klar «kommunikativ» funktion. Hysteri er et slags kropssprog. Gennem en hysterisk lammelse i benene «kommunikerer», siger, personen f.eks., at han ikke er i stand til at stå på egne ben.

 35. Af Inger Rose Sutteklud Romantik Næsehat Nissekys

  -

  Hysteri (af græsk hystera: livmor) betegner i dagligtale en nervøs sindstilstand, der præges af stærk lunefuldhed, mangel på beherskelse og tilbøjelighed til at overdrive virkelige lidelser. En hysterisk kvinde – begrebet anvendes næsten udelukkende om kvinder – er en kvinde som er teatralsk, dramatisk, opfarende og upålidelig. I psykologisk/psykiatrisk sprogbrug refererer hysteri til en neurotisk tilstand, der karakteriseres ved kropslige symptomer – f.eks. hysteriske lammelser – eller angst.

  Hysteri har altid været knyttet til problemer af seksuel natur, og længe mente man, at tilstanden skyldtes lidelser i livmoderen. Ifølge Platon skyldtes hysteri, at livmoderen begyndte at vandre rundt i kroppen. En vandring som gik i gang, fordi kvinden længtes efter at blive befrugtet.

  Det første systematiske forsøg på at forklare de hysteriske tilstande blev gjort af Sigmund Freud, og den oprindelige psykoanalytiske teori er baseret på studiet af hysteri. Freuds hovedide er, at tanker omkring seksualitet udelukkes fra bevidstheden – fortrænges – fordi bevidst erkendelse af dem vil medføre skyldfølelse og angst. Denne fortrængning har sin baggrund i den konfliktfyldte situation, som barnet oplever i forholdet til sine forældre i 4-6 års alderen – Ødipalkonflikten. De anstødelige seksuelle ønsker og længsler kommer istedet på anden måde til udtryk. De kan f.eks. bogstavelig talt danne en egen personlighed, som det ses i tilfældene med såkaldt splittet personlighed. Den psykiske konflikt kan også komme til udtryk i kropslige symptomer – konvertionshysteri – eller som angst- (angsthysteri). Angsten kan eventuelt knyttes til bestemte objekter – fobi. F.eks. rædsel for elevatorer, åbne rum osv.

  Den måden hysterikeren opfatter verden på, er præget af passivitet: Hysterikeren lader sig overvælde af sine indtryk i stedet for at følge egne hensigter og planer, og er derfor let påvirkelig. Stemningerne og meningerne skifter så at sige med vejr og vind, og hysterikeren mangler evnen til aktiv koncentration og udholdenhed. Hans opfattelser og indtryk er globale – altomfattende – og diffuse – åh, det er skønt, forfærdeligt osv. – og rummer ikke skarphed og præcision. Selv om han er intelligent, kan han undlade at se de mest åbenbare sammenhænge, og han vil derfor ofte fremtræde som naiv og drengeagtigt troskyldig.

  Det karakteristiske ved hysterikeren er endvidere, at han seksualiserer forholdet til andre mennesker. Wilhelm Reich påpegede det paradoksale i, at den konstante seksualisering er et forsvar netop mod seksualitet. For bag den seksuelle overflade skjuler der sig en enorm angst. Hysterikeren vil når talen falder på dybere seksuel intimitet, reagere med frigiditet eller impotens. Følelsen af seksuel lyst er ikke integreret i (en del af) personligheden, og seksualiteten er isoleret fra følelsen af nærhed og ægte varme i forholdet til et andet menneske. Hysterikerens emotionelle (følelsesbetonede) og romantiske stil dækker på denne måde over hulhed og manglende evne til et dybere følelsesmæssigt engagement. Den amerikanske psykiater Harry Stack Sullivan har givet gode skildringer af hysterikerens familiesituation: Forældrene er selvoptagne og bruger ofte barnet som «pynt» for deres egen personlighed. Hysterikeren får derfor ingen erfaring af et trygt og intimt forhold til et andet menneske. Andre mennesker bliver i stedet et publikum, han skal præstere noget overfor, og han bliver forfængelig og selvcentreret.

  Hysteriske symptomer varierer i forskellige kulturer og samfund. F.eks. er hysteriske lammelser meget mindre almindelige i dag, end de var tidligere. Blandt stærkt religiøse mennesker var udviklingen af såkaldte hysteriske stigma (dvs. sårmærker på hænder og fødder som hos den korsfæstede Kristus) ikke ualmindelige tidligere. Sådanne symptomer er forsvundet med den øgede skepsis overfor religionen. Dette tyder på, at de hysteriske symptomer har en klar «kommunikativ» funktion. Hysteri er et slags kropssprog. Gennem en hysterisk lammelse i benene «kommunikerer», siger, personen f.eks., at han ikke er i stand til at stå på egne ben.

 36. Af Lisette Hansen

  -

  Sørine er ikke smuk. Det vil ingen påstå. Hun er ikke en køn kvinde. Det er vi alle vel enige om her på denne blog, som Sørine ikke magter at bestyre i sin ensomheds sistuation.

  Den kvindelige hysteriker kan være flirtende, virker umiddelbart lidt barnlig, farverig og forsøger hele tiden at komme i centrum for andres opmærksomhed. Hun evner ikke at engagere sig følelsesmæssigt, og bakker ofte ud af det, hvis det kommer til noget seksuelt.
  Hos mænd kan den samme tendens vise sig. Her ses en tilsvarende trang til at forføre kvinder, men når det bliver for forpligtende, skynder de sig bort. Den hysteriske karakterneurotiker kan være en meget dominerende type. Der kan være et vist sammenfald med den narcissistiske problematik.
  De hysteriske symptomer viser sig, hvis personen udsættes for belastninger, som truer med at bringe de fortrængte konflikter frem i lyset. På Freuds tid var symptomerne massive: der var tale om lammelser og kramper i arme og ben, skedekrampe, vejrtrækningsproblemer som følge af halskramper osv.

  Årsager: Iflg. Freud skulle årsagen findes i den ødipale fase, hvor barnets følelsesliv er stærkt koncentreret omkring kønsforskellene, og forholdet til den af forældrene, der er af modsat køn. På Freuds tid var det mere et spørgsmål om seksuelle tabuer i hjemmet, der ledte til seksuelle fortrængninger. I dag er man nok mere tilbøjelig til at tænke på egentlige incestuøse forhold, eller et stærkt seksualiseret forhold mellem barnet og den af forældrene, der er af modsat køn. (Se ødipuskomplekset)

 37. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er Sørine-“botten” ret uinteressant. Har hverken tjek på klokken eller diverse fake deltagere !

 38. Af J Frederiksen

  -

  Ja, det er meget tydeligt at Danmark er ved at blive til en rødfascistisk bananstat. Men det synes at rage mange bloggere en papand. Det bekymrer dem ikke at snap hanen og den korte og BT/eb/jp mv. kan afsløre gigantiske skandaler, sindssyge former for politik og en lang række menneskefjendske og dødbringende tilstande. (Kan det skyldes at næsten alle de seriøse bloggere er blevet sortlistet og blokeret?) Er der pt. eet eneste ægte borgerligt og dansksindet parti inde i den politiske borg? Eller er de alle skabsradikale ligesom V og K?

  I særlig grad må der advares mod at støtte “alternativet”, de radikale, SF og enhedslisten. Alle er de rabiate tilhængere af indvandringsindustrien, multi-kulti og islamisering. De går ind for “svenske tilstande” og det danske folks fordrivelse eller “afskaffelse”. Der er ingen fremtid for vi danskere og vores børn, hvis uf fe el bæk, per nille skipper, so fie car sten niel sen og jelved/ zeni a stam pe og lignende får lov til at fremture.

  På de fleste blogdebatter slettes der løs under ethvert påskud. Folkets røst, de fem millioner “almindelige” danskeres ønsker og meninger, undertrykkes og ignoreres. Men læs snaphanen grundigt og se black pigeon hos you tube om merkels migrant krise og meget mere.

 39. Af j f

  -

  PS: LA er selvfølgelig også et skabsradikalt parti, det er jo en knopskydning fra R.

 40. Af Irene Andersen

  -

  Sikke et rigtig spændende indlæg. Det er helt ophidsende.

  Hendes mand arbejdede hele tiden, sådan har det været de sidste par år. Han havde startet op som selvstændig rejsemontør, der lavede samlebånd til industrivirksomheder. Hun var ofte alene hjemme og skulle passe alt.

  Når hun endelig fik børnene lagt i seng, så var hun klar til stille og fredelig alene tid. Hun havde ikke haft sex i et par uger og var liderlig som bare pokker. Selv om hun var træt, så fik hun sin vibrator ud af sin kommode og lagde sig på sengen. Det var sommer, og hun havde kun sine shorts samt T-shirts på. Hendes krop var stadig i god form for en kvinde med børn og 31 år på bagen.

  Hun kom hurtigt af shortsene og smed dem på gulvet. Hun begyndte at kærtegne indersiden af hendes lår, mens hun klemte hendes brystvorter gennem hendes T-shirts. Hun brugte en hånd til at gnide over sine skamlæber, mens den anden aktiverede hendes vibrator. Hun gned derefter vibratoren over hendes fisse, og skubbede den ind mellem hendes læber for at ramme hendes klit. Dette sendte en fornemmelse gennem kroppen, og hun begyndte at bevæge underlivet, mens hendes vejrtrækning blev dybere.

  Mette havde brug for penetrering, så hun kørte vibratoren ind i hendes fissehul og begyndte at kneppe sig selv. Følelsen af at plastikhovedet der gled ind og ud af hendes våde fisse fik hende væk. Hun vidste, at en orgasme var på vej, så hun begyndte at forberede sig på det.

  Hendes øjne havde været lukket, og hun sansede ikke, hvad der foregik i rummet. Rex havde gået ind, fordi soveværelsesdøren kun var halvt lukket. Han havde set på Mette, da hun kneppede hendes fisse med vibratoren. Rex kunne lugte Mettes liderlighed og stod for enden af sengen. Derfra fik han en fantastisk udsigt over Mettes fisse, og vibratoren der gik ind og ud af den. Da hun nærmede sig orgasme, klatrede han op for enden af sengen. Mette havde ikke ænset andet end hendes orgasme, der næsten var der.

  Batterierne døde ud i vibratoren. “Fuck!” råbte hun i frustration. Men hun stoppede ikke med at kneppe hendes fisse. Pludselig fornemmede hun, at Rex var i sengen! Hun stoppede med vibratoren, og trak den ud af hendes fisse, for at kigge ned og se Rex slikke på hendes lår hele vejen op til hendes fisse. Han begyndte at slikke på den, hans store stærke tunge gik dybere og dybere ind i fissen. Fornemmelsen var uvirkelig og afskyelig for Mette. Hun satte sig hurtigt op og skubbede Rex væk. Hun kastede hendes vibrator på ham. Hun var så sur over, at dette var sket. Men hun havde savnet sin store orgasme. Hun var også forvirret over, hvorfor hans tunge føltes så godt i hendes fisse.

  Mette blev frustreret og begraver hendes ansigt i puden. Hendes hjerte slog stadig hurtigt og hendes ben, lår og fisse glinsede med safter. Mette kunne mærke, at orgasmen stadig var der, så hun kom ned mellem benene for at få den tilbage. Hun begyndte at berøre hendes klit og skød hendes røv op i luften.

  Rex var langsomt på vej tilbage til Mettes fisse. Den var bare et par centimeter fra næsen nu. Igen stak han tungen ind og ud af hendes fisse, mens han slikkede. Denne gang vidste Mette godt, hvad der skete. Hendes orgasme var dog så tæt, at hun ikke stoppede ham. Han fortsatte med at slikke hendes fisse, hans tunge kneppede hendes fissehul dybere for hver gang. Fornemmelsen af tungen der trængte ind i hendes fissehul, sendte hende over kanten. Hun kom hårdt og stønnede ind i hendes pude af glæde. Hun følte sig så beskidt og glad samtidig. Det gav hende den bedste orgasme nogensinde.

  Da hun kom væk fra den følelse, begyndte hun at samle sig. Hun forsøgte at trække sig væk fra Rex, da han stadig slikkede hendes fisse. Hun vidste ikke præcis, hvad det var, at Rex ønskede. Hun følte, at han satte sine poter på ryggen. Hans vægt, da han jo var en stor fuldvoksen rottweiler, skød overkroppen nedad. Stadig fuld af sin orgasme og træt af dagen, faldt hun ned med hendes ansigt på puden. Hun følte noget, der prikkede på lårene. Hun kunne stadig mærke Rex´s pels, da det gned mod hendes røv og ben, hvilket var en behagelig følelse. Hun indså, at han forsøgte at trænge op i hendes fisse. Hun forsøgte at sætte sig op, men Rex bragte hende ned igen. Hun kunne ikke flytte sig. Hun var ikke stærk nok til at rejse sig op. Hun blev holdt fast.

  Hun følte hans pik gled over hendes skamlæber i kraftige hug. Det fik hendes fisse til at løbe med safter.
  Hun var i chok, da hun kunne mærke hunde-pikken gik helt inde i hendes fisse. Rex vidste godt, at han var inde, og han vidste også, hvad han skulle gøre derfra. Han holdt sine forpoter rundt om hendes øvre talje i et fast greb, han holdt hende på plads. Hun så mellem sine ben, det rosa skaft gik ind og ud hurtigt. Rex var ikke nænsom. Han kneppede hårdt og hurtigt.

  Mette kunne ikke tro, at hun blev kneppet af sin hund. Hun havde stillet sig som en tæve. Tanken og følelsen af alt dette var ved at bringe hende til den anden orgasme. Hun begyndte at krampe omkring hans pik, og en følelse løb gennem hele hendes krop. Den var så stærkt, at hun begyndte at få en ny følelse i hendes fisse. Rex´ pik voksede, hans pik var fast i hende. Hun hørte derefter, at han lavede en underlig lyd, og så følte hun en varm fornemmelse i sin fisse. Hun indså da, at Rex lige havde skudt sin sperm ind i hende, og hun kom igen i en uvirkelig lang orgasme.

  De stod der i adskillige minutter og fik vejret. Mette var i panik, da hun ikke kunne forstå, hvorfor hans pik ikke ville komme ud af hendes fisse. Rex begyndte at vende nu, han var ved hendes venstre side, mens pikken stadig var begravet inde i hende. Følelsen var utrolig for Mette. Det var anderledes. Det var som om, at blive kneppet indefra.

  Nu var det ligefrem lækkert, at hendes mand arbejdede så meget

  Mette var lige kommet ud af bruseren. For bare et kvarter siden havde Rex kneppet hende på sengen. Hun var så forvirret over, hvad der var sket.
  Mette gik ind i stuen og tog sin bærbar. Hun begyndte at søge på hunde porno. Hun fandt også hurtigt artikler, der beskrev hvordan hunde parrede sig. Nu forstod hun hvorfor Rex’ pik hang fast i hendes fisse, da et særligt svulmelegeme ved roden af hannens penis forhindrer ham i at trække sig ud efter selve parringen.

  Nu kunne Mette pludselig mærke en varme i hendes fisse igen, og hun søgte videre på dyreporno. Mette kunne slet ikke tro sine egne øjne. Der var mange klip med sex mellem dyr og mennesker. Hun blev meget liderlig især klippene med hunde, der slikkede en kvindes fisse. Også de klip med kæmpe heste pikke, der blev suttet og slikket, til der næsten kom litervis af hingste sperm ind i munden på kvinden. De klip hvor en mand stak hans pik i hunden, syntes hun værende frastødende.

  Da hun så videoerne, gav de hende ideer. De fik også hendes fisse gjort våd igen. Hun satte den bærbare på bordet foran hende og så en video af en kvinde, der blev kneppet af en hunde pik. Hun trak hendes håndklæde af, og begyndte at lege med hendes fisse igen. Max kom ind i stuen, og gik over til hende og sad med hovedet hvilende på højre knæ. Hendes opmærksomhed vendte tilbage til videoen, da kvinden i den råbte, da hunden var kommet inde i hende. Kunne Max også gøre det i en missionærstilling? Kvinden på klippet lå på hendes sofa, mens hendes sorte labrador kneppede hende. Dette gav Mette en idé.

  Hun trak Max’ hoved mellem benene. Hun gned derefter sin fisse og kælede ham under hagen. Max vidste hvad man skulle gøre derfra. Han begyndte hurtigt at slikke hendes fisse. Han slikkede den som om, at det var hans skål med vand. Mette lænede sig tilbage i sin sofa, følelsen i hendes fisse, der blev slikket af en hund, førte hende hurtig til endnu en orgasme med Max.

  Max fortsatte med at slikke hendes fisse, selvom hun lige havde fået hendes orgasme. Hun klappede ham på hovedet og holdt omkring ham med hænderne, som han gjort det det. Hun trak derefter på bagsiden af hans ører, for at få ham til at glide op på kroppen. Max klatrede op med sine forben på sofaen, hvert ben på hver side af Mettes hofter. Hun trak ham lidt mere, og fik ham til at glide endnu mere fremad. Hendes hofter hang nu ud over kanten på sofaen. Dette gjorde det muligt for hende at se ned ad kroppen. Hun så Max var hård igen. Hans pik var kommet ud af sin kappe. Hans rosa pik voksede, da han flyttede sine hofter ind til hende.

  Mette nåede ned og rørte ved Max’ pik. Hun greb den og begyndte at spille den. Det var en helt anden følelse end en mands pik. Alligevel var hun ligeglad med det. Hun vidste hvad det kunne gøre. Hun rykkede hans pik op og ned, så den voksede til fuld størrelse. Max begyndte at puste nu. Han var klar til at kneppe. Mette skubbede hans pik ned, så den var lige ved åbningen af hendes fisse.
  Max stødte hårdt en gang. Han begyndte at ride rasende, men var ikke inde i hende. Mette greb ham om hovedet og sagde hans navn. Dette beroligede ham, og han stoppede de hurtige kneppebevægelser. Hun tog derefter hendes højre hånd og lod den glider ned til maven og forbi sin fisse. Hun greb Max´ rosa pik og hjalp den til hendes fisse. Hun følte, at spidsen ramte hendes hul. Han begravede sin rosa pik dybt inde i hendes fisse. Denne gang var så meget mere komfortabel, og hun kunne alligevel se det hele. Hun så hans pik glide ind og ud af hende. Hun kunne mærke, at hans hofter ramte henne. Dette bragte hurtigt til den anden orgasme. Da hun kom, holdt hun ham på skuldrene og følte, hvor stærk han var.

  Mette løftede benene højere og lod Max komme dybere i hende. Følelsen af Max’ pels på hendes klit og røv gjorde, at hele hendes krop fyldtes af beruselse. Det var så blødt og føltes vidunderligt for hende. Hun kom ned mellem lårene for at forsøge at få fat i hans pik, og trække ham dybere ind i sig. I det hun gjorde det, hørte hun ham igen begynde at klynke og trække vejret tungt. Hun vidste hvad der kom. Hun var forberedt på det og ventede på ladningen. Da det skete, følte hun sig overvældet og fik igen en lille orgasme. Hans pik svulmede igen inde i hende. Hun krydsede sine ben omkring ham og trak ham længere ind i hende. Hun ønskede ikke, at han skulle glide ud. Hendes ben holdt bare på ham. Den varme følelse lod hende vide, at han havde fyldt hende godt op.

  I denne missionærstilling kunne hun kæle med Max, og han gengældte med dybe slik på hendes mund. Hun kiggede ned og gned med en finger mellem hendes skamlæber, da de stadig havde hans pik imellem dem. Hun så da, at pikken langsomt gled ud. Hun måtte lige have den sidste orgasme med sine fingre, inden hun skulle sove.

 41. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Luk bloggen og sæt politiet i gang med at opspore de eller den mentalt forstyrrede personer, der er aktive og på fri fod. De bør omgående bringes tilbage til de lukkede afdelinger, hvor de hører hjemme. Berlingeren svigter sit medansvar for forureningen.

 42. Af j frederiksen

  -

  I en tidligere yderst fredelig svensk by få km fra Kbhvn hersker der nu krigslignende tilstande. Det samme gælder flere andre svenske byer. Hele Sverige er blevet forvandlet til en taberfabrik hvor alle er tabere. Fordi hele den svenske kultur, velfærd, fred og civilisation undergraves med rasende hast. Kommunisterne, feministerne og de radigale pladderhumanister har sejret ad helvede til. Som svensker vil man blive ramt af det ene, det andet eller det tredje. Svenskernes byer, boliger, jobs, kvinder, penge, velfærd og fremtid overtages af kulturfremmede. Svenskernes demokrati,
  kultur, sikkerhed og menneskerettigheder er ved at forsvinde pga. verdenshistoriens værste forræderi fra de gamle partiers side.

  Svenskerne må nu frygte hvad der sker med dem selv, deres sønner og døtre, koner og kærester, venner og veninder. Hver gang de går hjemmefra er de i risiko for at blive overfaldet, voldtaget, stukket med kniv eller skudt ned. Selv hjemme er de i fare, pga. indbrud, hjemmerøverier, brandstiftelser og andet. Bliver de syge, arbejdsløse eller skilt, er de retsløse. Hverdagsterroren og den politiske undertrykkelse er på lur overalt. Se snaphanen en uge eller to tilbage.

  Snart kan vi få samme tilstande i Danmark. (se 21.49 og 22.09 ovenfor)

  Ja, ire ne and ersen praktiserer jo blot en ny måde at sabotere på. Vedkommende er sikkert i “familie” med de velkendte psykopater/galninge der hærger disse blogdebatter, for at skræmme læserne væk fra vigtige oplysninger om Danmarks situation.

 43. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Mange, der tror, at de vil opleve en-eller-anden form for forløsning, hvis de “skifter køn”, bliver slemt skuffede, og derfor er der mange fra denne gruppe, der begår selvmord, men dét taler fortalerne for “kønskifte” meget sjældent om, hvilket er dybt uansvarligt.

  Hvis man ikke kan identificere sig med sin fysiske krop, så kan man jo også bruge dén erkendelse til et spirituelt gennembrud:

  Du er ikke din dødelige krop, du er din evige sjæl.

  Hvis du ikke kan identificere dig med din krop, skyldes det basalt set, at du stadig hænger fast i tidligere – meget tilfredstillende, eller meget traumatiske – eksistenser, hvor sjælen havde bolig i en krop, med et andet køn.

 44. Af j frederiksen

  -

  Et pænt, ordentligt og sagligt indlæg om Malmø osv. røg i filtret??? Men se 22.09 mv. ovenfor. Og se snap hanen.

 45. Af hvorfor har sygelige debatsvin fortrinsret?

  -

  Det er underligt at man ikke sætter en eller anden til at passe disse debatter, så trolde og andet kryb kan holdes ude.

 46. Af Finn Bjerrehave

  -

  Frihed til at forvirre, nemlig musen er væk og åbent hul for sexfantasirer skal præge blokken. Sex er livsnødvendigt men tilhører privaten.
  skidt & kanel. Finn Vig

 47. Af Bjørn Sørensen

  -

  At bloktrolde er åndsformørkede koldbøtter er en kendt sag, for undermålere kan ikke dy sig for at bande og svovle ligesom uartige børn. Men de er som regel udenfor pædagogisk rækkevidde.
  Tosser som ikke har succes her i livet, som får forløsning for deres undertrykte galde, ved at være uartige.

  Asger Aamund frabad sig at stille op til folketingsvalg, for som han sagde: Der er for mange koldbøtter derinde.
  At koldbøtterne også kan blive minister, ved vi da også godt.

  Vi har et folketing, som ikke har noget at lave fordi de har overladt beslutningerne til en flok afdankede politikere og bureaukrater i Brussels, hvorfor de i deres kedsomhed tumler rundt i ligegyldigheder fordi de ingen ideer har om hvad fremtiden indebærer med alt deres tåbelige nonsens.
  Sagen er at samfundet er i dyb krise, men det har man ingen evne til at hamle op med.
  68- generationen og deres efterkommere er åndsformørkede, og så længe de pladderhumanister herser, fortsætter nedturen.

  Men den lille dreng fra eventyret om Kejserens Nye Klæder, har ikke lært at tale endnu, så vi må vente lidt indtil det sker, så det varer ikke så længe førend det sker.

 48. Af redi geringen er syg og skan daløs

  -

  Avisen og blogholderen blamerer sig selv med den elendige redigering. Saglige indlæg blokeres, underlødige og sygelige indlæg kommer på. Hvad er meningen med det?

 49. Af redi geringen er rådden og skan daløs

  -

  Avisen og blogholderen blamerer sig selv med den elendige redigering. Saglige indlæg blokeres, underlødige og sygelige indlæg kommer på. Hvad er meningen med det?

 50. Af Finn Bjerrehave

  -

  Frihed og forvirring, netop Tibetsagen fra 2012 hvor ingen spurgte statsministeren Helle Thorning og hun havde bedt Kbh. Politi bryde grundloven og stoppe Tibetdemonstranterne, og vores justitsminister Søren Papes svar lyder, undersøg alle Kinesiske besøg for grundlovsbrud, og Verdens lykkeligste land, overgår Trump i dumheder.
  Politik og grundlov. Finn Vig

 51. Af Fr Lisebethh soerensen

  -

  Den åndsformørkede religiøse ekstremist BS, kommer fra den liberalistiske fløj der ikke tror på noget udover egen hrådighed..Manden og hans er så beskidte at de alle burde være låst inde. Kun de røde er opgaven voksen..

  Dev vanlige åndsformørket har været på spil igen. Samme der altid ønsker at nedlægge ytringsfriheden. Er det JWM eller Jan? Et forvrøvlet indlæg af sørine..Man som ellers plejer at have ok indlæg..

 52. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  AF IRENE ANDERSEN – 14. JUNI 2018 05:06

  Et godt og relevant indlæg.
  En vovse er godt at have ved hånden.

 53. Af L.s.h soerensen

  -

  Den ån..dsformørkede religi..øse eks..tremist BS, kommer fra den liberalistiske fløj der ikke tror på noget udover egen g..rådighed..Manden og hans er så beskidte at de alle burde være låst inde. Kun de røde er opgaven voksen..

  Den vanlige ånds.formørket har været på spil igen. Samme der altid ønsker at nedlægge yt.ringsfriheden. Er det JWM eller Jan? Et forvr..øvlet indlæg af sørine..Man som ellers plejer at have ok indlæg…….

 54. Af j frederiksen

  -

  Et sobert indlæg fra lidt før kl. 9 (blogtid) er stadig i filtret???

 55. Af L.s.h soerensen

  -

  Tosseprebenfrederiksen og Russerbotjan i Thailand går lige igennem. Alle kommentarer der vedrører emnet er sværre at få på..Avisen frygter emnerelevante kommentarer..

 56. Af j frederiksen

  -

  Kommentarer til hverdagsterroren og de krigslignende tilstande syv-otte km fra Kbhvn er ikke velkomne. Men se selv snap hanen og black pigeon.

 57. Af Kristoffer Hansen

  -

  Har kun løst til at stemme blankt, til der er et dødsstrafsparti her i lortehullet ZULU.DK

 58. Af E. T Phone home

  -

  Fly me to the Moon – please.
  Så må i gerne beholde alt det andet for jer selv. Incl Snaphanen , Vagttårnet , Ud og se med DSB, Vestjysk hønseavlertidende og Landmandsliv med nyt fra svinestalden.
  God læselyst og tak for dennegang men ikke på gensyn

 59. Af j frederiksen

  -

  For blogholderen er det pærelet at slette indlæg, så det virker mystisk at sø ri ne ikke bruger nogle få minutter pr. dag på at luge ud i de perverse indlæg fra ondsindede bloggere som kun er ude på at hindre den demokratiske debat. Ekstra mystisk er det at velkendte ordentlige og saglige bloggere har problemer med at sætte noget over fem linjer på, når totalt underlødige og alenlange gak-gak indlæg ryger lige gennem filtret.

 60. Af j frederiksen

  -

  Gang ster vældet i gaderne i Sverige, Frankrig, Tyskland og England mv. vil brede sig til Danmark og hele Europa, hvis vi ikke får en anden politik end den som EU, mer kel og lars ulykke osv. tilbyder. Se selv snap hanen og black pigeon som dokumenterer de vanvids- og rædselstilstande som allerede er opstået i mange byer.

 61. Af Janik Martensen

  -

  Bare lige en proportions service oplysning til Borgerne og Berlingske.

  I dag er det blevet fastslået, at folkestyret med politiet som lakajer, har brudt grundloven
  I årevis for at tækkes økonomiske særinteresser. Kan det blive værre?

 62. Af Finn Bjerrehave

  -

  Som barn lærte man om de voksnes ansvarlighed og demokratiets fortræffelighed, men som voksen oplever man at virkelighed er forandret, og demokratiet er i Kinas vold, og ordet Tibet fortæller vores Politi optræder uden parlamentarisk kontrol, og statsminiosteren tager ikke ansvar, og signalet til Kina fortæller , demokrati er forvirring og diktatur udviser ansvar, og Danmark viser vejen, og gulvtæpper bliver der hvor skidtet fejes under, og Danmark er verdens lykkeligste land, endda uden barnets tillid..
  Giv vores børn fremtid. Finn Vig

 63. Af jan ulrik friis

  -

  Det har vi hele tiden vidst, for det vidste vi her i kommentariet her Berlingske blogs og ufortrødent skrevet om hele tiden at landsforræderi, istedet funderer disse Den Danske Regerings sammensvorne denne ulyksalige idé at snitte i små børn!!

  Berlingske blogs Kommentariet var dog hele tiden på forkant med situationen, vi har ventet længe, alt for længe, nu Danmark forbløder, for vi venter nemlig på løsningen danskernes problem denne onde denne fremmede denne voldelige besættelsesmagt: islam og islamisterne der pt befinder sig ulovligt på dansk jord!

  Vi vidste nemligt fra start dag 1 at det var landsforræderi, nu er det endeligt kommet så langt at endeligt gået op også for Tyskland, hvad vi her i Kommentariet her Berlingske blogs har vidst hele tiden, i næste uge fremlægger tyske Horst Seehofer den tyske plan-b et opgør med islam, den plan vi har efterspurgt lige siden 2015 ( lige side 70’erne) lige siden islamisternes fatale stormløb på fæstning Europa, det vidste vi nemlig helt fra start at en landsforræderisk handling, allerede fra dag 1 da Regeringen slippe islamisterne ind i landet i et stormløb på Danmark og på Sverige og på Norge, en direkte landsforræderisk handling, Sverige bliver aldrig til land igen, nu Regeringens ulyksalige idé at snitte i små børn, kan man forvente andet af de sammensvorne end denne ulyksalige idé disse underlødige uhyrligheder som på samlebånd fra vores folkevalgte, de samme der har lagt folket for had, som skatteslaver af islam den onde den menneskefjendske ideologie!

  I næste uge når Horst Seehofer presenterer sin tyske plan for Tyskland og for det tyske folk, at med hård hånd kaste islamisterne ud af Tyskland (overlader problemet med islamisterne til de andre EU lande) og for fremtiden stoppe islamisterne ved grænsen den tyske grænse, at uden tvivel vil Merkel istedet og imod alt sund fornuft behandle Horst Seehofer som en hund og kaste ham på porten, nu han endeligt tager sig sammen og viser sig som en mand af folket!

  Tyskland har nu en plan-b på bordet at kaste islamisterne ud af landet og lukke grænsen forsvarligt for islamisterne, islamister i EU var altsammen Merkels fatale fejltagelse helt fra start, Den Danske Regering istedet en ussel en pevers en ulyksalig idé på bordet om at snitte i små børn, det er åbenbart sådant og nettop sådant man kan forvente sig af landsforrædere!

 64. Af p jensen

  -

  Prøv at google: black pigeon merkels migrants ….. og du vil få oplysninger der skjules og forties af mange medier. Det samme gælder massevis af informationer på snap hanen, der bringer sidste nyt om de hastigt voksende trusler mod Danmark og Europa

 65. Af p jensen

  -

  Ingen af de gamle partier, inklusive DF, har vilje til at stoppe invasionen. Indvandringen mangedobles nu via “familiesammenføring”. Een mand kan få tre koner og 21 børn eftersendt. Derefter køber kommunen en millionvilla til storfamilien. Udviste bliver bare i DK…… grænsen er hullet som en si…. og loven af 1973 har aldrig virket. Men den fra 1983 virkede fra dag 1. Chrborg og medierne har fyldt alle danskere med bluff og kvarte sandheder.

 66. Af p jensen

  -

  En total afrikanisering og arabisering af Danmark synes at være regeringens mål. Vold og mord i gaderne kan snart blive det normale i vores byer. Ligesom i Sverige! Borgerne regnes kun for stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. Kun migranter har rettigheder.

 67. Af R. HARALD kristianSEN

  -

  AF IRENE AN DERSEN – 14. JUNI 2018 05:06

  Helt enig.
  Når manden kikser og kokser, så er der intet bedre end en boxer.

 68. Af Henning Svendsen

  -

  Mon ikke det er nogen fra alternativet der morer sig på denne blog
  På en anden blog er der en der nu kalder sig Strand Nielsen han er bekymret over tonen hos DF og Trump og vil opsige avisen –ja måske har trykkeriet allerede fået beskeden og tager det til efterretning.

 69. Af p jensen

  -

  Tænke sig, to netaviser har ikke opdaget at der er kommet to store og skæbnesvangre udspil fra EU: at masse indvandringen skal øges væsentligt, og at den demokratiske debat skal stækkes, indskrænkes eller helt forbydes. De to sløve aviser hedder den korte og urias. Men snap hanen afslører hvad der foregår: AFRIKANISERING af Danmark, Sverige og Europa. Plus delvis afskaffelse af internettets muligheder for debat.

 70. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  FAKE NEWS…:

  Mange mennesker tror, at Donald Trump har skabt fænomenet “fake news”; men det er forkert.
  Trump er kun en sen og beskeden lærling af centrum-venstrefløjens sålakdte “dekonstruktivister”, der ikke blot opfatter alle hidtil vedtagne fremherskende normer og opfattelser; men sågar også selve den fysisk-biologiske verden som en “samfundsskabt konstruktion”, som kan “dekonstrueres”, så den passer ind i centrum-venstrefløjens verdensbillede.
  Angiveligt skaber vi selv vor egen sandhed…

  Som i det aktuelle tilfælde KØN, der angiveligt er en “social konstruktion”, og ikke en biologisk realitet.

  Men: Det er FAKE NEWS at hævde, at kønsskifteoperationer er mulige, således at man kan ændre sit køn.
  Bortset fra brøkdele af en promille (de såkaldte hermafroditter), fødes alle børn entydigt som enten drenge eller piger. Og det kan der ikke ændres på.

  Naturens eneste formål med at have to køn er at muliggøre tvekønnet formering; men selv efter en såkaldt “kønsskifteoperation” kan en til “kvinde” omskabt mand ikke blive gravid, og en til “mand” forvandlet kvinde kan ikke befrugte en kvinde.
  Nogle vil indvende, at der også er naturlige kvinder og mænd, som ikke kan henholdsvis blive gravide eller befrugte en kvinde.
  Korrekt.
  Men blandt de såkaldt “kønsskifteopererede” er det SAMTLIGE individer, der ikke er i stand til at varetage deres foregivne køns helt elementære funktion: Gennem formering at skabe børn.

  Forestillingen om, at det er muligt, gennem en “kønsskifteoperation” at ændre køn, afslører sig således som en blot og bar vesterlandsk kulturel konstruktion, og som nutidens største fake news.
  Trumps løgne er petitesser i sammenligning…

  Retfærdigvis bør det tilføjes, at dekonstruktivisterne til en vis grad har ret.
  For ganske vist er kønnet en biologisk realitet, der ikke lader sig ændre; men de roller og forventninger, der tilskrives de to køn, er i høj grad kulturelle konstruktioner, der er vidt forskellige fra kultur til kultur, og tilmed ofte over tid ændrer sig betragteligt inden for en og samme kultur.

  Men overhovedet at tillade illusoriske “kønsskifteoperationer”, og nu tilmed på regeringsplan overveje at lade børn “juridisk skifte køn” er et tegn på, at løgnen har drevet forblændelsen frem til så store højder i vort land, at skrædderne fra H.C. Andersens eventyr “Kejserens nye Klæder” ville blegne af misundelse…:
  Sikke kronede dage de ville have haft, hvis de havde levet nu.

  Måske de ville have været kønsskiftekirurger?

 71. Af R.H. Kristiansen

  -

  Jeg har ikke skrevet kommentar klokken 19.53 den 14.06.2018. L S ø r e n s e n har vel æren af at have skrevet denne kommentar. Jeg deltager ikke her. Jeg forstår ikke hvorfor Sørine Gotfredsen ikke lukker denne syge blog. Kommentarene på hendes blog bliver mere og mere p e r f i d e. Hvad i h…… tænker Berlingske ledelse på. Jeg har sendt ovenstående udgydelser til Miele i Danmark og Tyskland? Det er tvivlsom, at Miele ønsker, at blive repræsenteret her i avisen. Arbejder avisen på at blive lukket? Er der ikke nogle voksne på Berlingske?

 72. Af Finn Bjerrehave

  -

  Gotfredsen selvfølgelig har du frihed til at forvirre mig i censur og som Jesu sagde, lad den rene kaste den første sten, og vores demokrati lider, nemlig Kina verdens største diktatur bestemmer.
  2 klik med Finn Vig

 73. Af p jensen

  -

  Ja, redigeringen er meget mystisk. Er det fordi avisen i virkeligheden er modstander af demokratisk debat? På andre blogs, hos lille ør, hos t om je n sen, hos mik kel and, er der en stærkt indskrænket ytringsfrihed, og selv her kan seriøse indlæg blive blokeret. Det er temmelig uhyggeligt, for Danmark skal vel forestille at være et demokratisk velfærdsland? Men se snap hanen, plus black pigeon ang. merkels migrants.

 74. Af p jensen

  -

  Udviklingen i Europa minder en del om 1920-39, hvor galskaben blev værre og værre, og endte i utrolige rædsler. Hvad vi kan konstatere allerede nu, er at de fleste partier er komplet ligeglade med danskerne. Borgens samlede politik er fladpandet, korrupt, asocial, feministisk, landsskadelig og altødelæggende. De sidste 15-25 års politik har været katastrofal. Vi får nok “svenske” eller “malmøske” tilstande om lidt.

 75. Af p jensen

  -

  Hvad vi også kan konstatere, er at partierne regner med at kunne fuppe og hykle sig frem til gode valgresultater. En overlæge beskrev at ulykkes snak om at give en ekstra milliard til sundhedsvæsnet mest var varm luft, for inden den ene milliard havde man taget mindst det ti-dobbelte fra hospitalerne indenfor de sidste tre år. Indvandringen koster på alt med sundhed og velfærd.

 76. Af Fru. l. Sørensen

  -

  Utroligt at avisen ikke kan fjerne de perfide indlæg som hr. Nasserharald fra Island har skrevet?

  Hvorfor skal vi forresten betale til 8 påbegyndte ikke færdiggjorte uddannelser til nasserkongen?

  Jeg skriver til Miele i Tyskland og beder demsende hende en vaskemaskine. Såmå de prøve om 45 min i økonomi kan få noget fornuft ind? Undertegnet skriver ikke i nasserens beskidte navn eller andre.

  Hen Rosa , preben mv har nu ødelagt debatten.

  Åbenbart at de værste kommentarer er skrevet af nasserrosa i sin iver efter at fånedlagt ytringsfriheden.

 77. Af Fru. l. Sørensen

  -

  Utroligt at avisen ikke kan fjerne de TossePrebenFrederiksen har ødelagt debatten igen, i det reneste vrøvl. Få nu fjernet ham og hans kommentarer sørine? Du kan da kunne se at det er umuligt at føre en saglig debat med hans 50 daglige vrøvleindlæg?

  Måske er han ansat af miele i tyskland, for at se virkningen af kolbøtte revolutioner pr. sekund? For at spare penge i R and D?

 78. Af henrik petersen

  -

  Sø ri ne, går det ikke din ære for nær at din debatblog er blevet tumleplads for skøre, perverse og psy ko patiske debatsabotører? Det tager højst 5 minutter at slette de værste indlæg. Er du frataget redigeringen??

 79. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Med de indlæg, vi har set her på bloggen. er der nu veldokumenterede belæg for at afskaffe ytringsfriheden. Er det målet, så er det næsten nået?

  Vi kan med sikkerhed konstatere, at ytringsfriheden her på Berlingeren skader alt og alle mere end den gavner. Er det hvad man i virkeligheden arbejder på? Lyssky personer hader ytringsfrihed.

  Hvis det ikke er tilfældet, ville man forvente, at der var blevet skredet ind overfor de mest kvalmende kommentarer fra f.eks. PJensen, JanPetersen og CFrederiksen.

  Med disse og adskillige andre ligeså primitive individer i frihed er censur en uomgængelig nødvendighed. Berlingeren har pligt til at censurere og indberette deres misbrug af ytringsfrihed. Det bør straffes hårdt.

 80. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nå, den kører stadig med en gang knald i låget her og udvidet ytringsfrihed for L SØØØrensen el hvad navnet nu monne være!

  Utroligt, at Berlingske tillader det – og Sørine G selv.

  Noget er ravende galt, især hvis bloggen ikke læses af Sørine G. Så bliveer hun i dårligt humør el lign, har hun meddelt i Kristeligt Dagblad.

  Og – Berlingske har vel næppe råd til en særskilt moderator for Sørine G.

  ‘Adel’ forpligter jo, hvis man tror sig ramt af den slags. Så har man jo tjenestefolk til det beskidte arbejde, selv om man scorer kassen for hver eneste artikel.

  Det tangerer storhedsvanvid!

 81. Af p jensen

  -

  Man må undre sig over den moral og tænkning som mange partier og medier lægger for dagen. Det er næsten som om de foretrækker fjolleri, løgn, hykleri, ondskab og forræderi. Ellers kunne politikken i både Europa, Sverige og Danmark vel ikke være så rådden og forræderisk som den er. EU har netop forberedt to lammende slag mod europæerne, i Sverige går det mod gang ster vælde og krig, og Danmark er i frit fald. Se snap hanen, den korte og black pigeon om merkels migrants.

 82. Af p jensen

  -

  Underlig moral og tænkning som mange partier og medier lægger for dagen. Det er som om de foretrækker fjolleri, løgn, hykleri, ondskab og forræderi. Ellers kunne politikken i både Europa, Sverige og Danmark vel ikke være så rådden og forræderisk som den er. EU har netop forberedt to lammende slag mod europæerne, i Sverige går det mod gang ster vælde og krig, og DK er på et skråplan. Se snap hanen, den korte og black pigeon om merkels migrants.

 83. Af Fr. L... Sørensen

  -

  utroligt at elektrakomplekslideren frk hvid ikke kan fjernes fra debatten?!.

  Står ellers tydeligt at indlæg skal være debatrelevante? Og uden personangreb?

  Skal hele verden virkelig beskyldes for det ene og andet pga. af hendes penismisundelse? Uvirkeligt..

  Læs om det fantaatiske sverige , i Danmarks svenske venskabsklub. Hvorledes de har forbudt borgerliges sexkøb mv..

 84. Af Fr. L... Sørensen

  -

  Lad os forsøge at få debatten retur til emnet. Selvom troldene ikke vil..

  “I forholdet til børn er det åbenbart. Små børn har ikke et overblik over eksistensen, der gør dem i stand til at tage en drastisk beslutning angående deres køn. ”

  Tror der er mange borgerlige kvinder med elektra complex? Opføre sig som borgerlige mænd, og deres meninger ligner dem fuldstændigt? Nogen gange kan jeg slet ikke adskille hatteddamer og tophat i gaden? Virker som et køn fra et andet andet univers?

 85. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Indlæg dd fra kl. 13:10 er skrevet af en anden i mit navn. Ikke svært at gætte hvem – efter endnu to tosse-indlæg 14:33 og 14:40 af samme Fr. L….Sørensen.

  Alle 3 indlæg bedes naturligvis fjernet.

  Jeg ved ikke, hvad der er gået galt i denne persons liv siden hun ikke kan se, at de fleste af hendes brokker og dødssyge gentagelser om andre debattører, ikke kan sige nogen noget.

  Ligedan har vedkommende flere gange på blogge ønsket alle borgerlige aflivet med vold.

  Ellers må det komme direktøren for foretagendet for ørerne – at det er den rene elendighed og har været det i snart årevis med samme tåbe.

  Ellers er der virkelig galt med både debatredaktionen og den ansvarlige redaktør på Berlingske, at ingen henvendelser fra andre eller mig heller, ganske enkelt ikke høres og bliver ageret overfor på avisen, hvilket vil sige, at Berlingske ikke overholder de regler, de selv har sat for god tone.

  Det fortsætter bare uhæmmet af Sørine G.

  Det kan været, at vi andre skal skrive samme åndrigheder, så kan det være, at der sker noget! Det gider ordentlige mennesker ikke bruge tid og kræfter på. Så er overskudslageret fra Enhedslistens nok langt tidligere dage ikke snart udtømt for gylle.

  Se at tage dig sammen Sørine G – ellers er du en højst utroværdig person, der er bidt af en religion, så selv det individuelle og liberale ikke får for lidt. Du er temmelig uvidende inden for det menneskelige tillige – og emnet nu på din blog tæller ganske få mindreårige børn. Og – de findes, jeg har selv for mange år siden mødt et mindre barn, som siden gik hele vejen til siden kønsskifte og ikke kun et juridisk.

 86. Af J Nielsen

  -

  “En total afrikanisering og arabisering af Danmark synes at være regeringens mål.”

  Rent bortset fra at påstanden er nonsens, tyder et hurtigt gennemsyn af denne blog på at det ikke ville være så dårlig en idé.

 87. Af Kim J O Jensen

  -

  Bloggen er fyldt med intolerance og disrespekt for alle som er lidt anderledes end det kedelige gennemsnit.
  Sex med dyr som nyder det eller omgang med drenge som får deres penge, det skal andre ikke blande sig i.
  Det er der også mange politikere fra DF som er enige i..
  Hvorfor skal vi rejse ud af landet for at få vores rettigheder.
  Heldigvis bakker også mange af kvinderne op om os på denne blog.
  Alle bør have en Rex eller Chang i huset.

 88. Af p jensen

  -

  En billig kommentar fra j ni el sen, som åbenbart ikke aner hvad der foregår i EU, eller også er han tilfreds med invasionen og EUs nyeste katastrofale påhit. (se snap ha nen) Iøvrigt ville disse debatter ikke være nær så underlødige, hvis der blev redigeret en smule, så debatsabotører og skøre kugler blev blokeret eller slettet.

 89. Af p jensen

  -

  Problemet med de perverse/ondskabsfulde og åndssvage/sindssyge er, at de ikke selv kan mærke hvor ækle eller langt ude de er. Hvorfor alle argumenter og tilrettevisninger preller af på dem som vand på en gås. De er faktaresistente/ radigale og udenfor al normalitet. Dialog med dem er spild af tid. Og de bør fjernes fra debatterne.

 90. Af p jensen

  -

  PS: Tag ikke fejl. Hvis folk kun er åndssvage eller periodevis sindssyge, kan de stadigvæk være fine, sympatiske og charmerende mennesker. Og nogle bliver raske igen. Det er aggressive/ondskabsfulde/perverse psy ko pater der udgør en trussel mod andre.

 91. Af p jensen

  -

  PS: Tag ikke fejl. Hvis folk kun er ånds svage eller periodevis sindssyge, kan de stadigvæk være fine, sympatiske og charmerende mennesker. Og nogle bliver raske igen. Det er aggressive/ ondskabsfulde/ perverse/ hæmningsløse psy ko pater der udgør en trussel mod andre.

 92. Af P. JensEn

  -

  Tag ikke fejl. Hvis folk kun er åndssvage eller periodevis sindssyge, kan vi stadigvæk være fine, sympatiske og charmerende mennesker.
  Og nogle af os bliver raske igen.
  Det er aggressive/ondskabsfulde/perverse psy ko pater, radigale, rødkålshoveder, kæmpestore feministiske svenske sygeplejersker, venstrefascister, rødkommunister og kvindelige politikere der udgør en trussel mod vi andre andre.

 93. Af Fr. Lisbeth Sørensen

  -

  Trolden der forsøger at nedlægge bloggen bedes venlig holdes op! Er det Jan, KO, Rosa, Birgit, preben, v-revisoren i høng axel eriksen? Ihvertfald er det en af disse.

  Trolden ødelægger alle blogge når emnet ikke falder i god jord. Og teknikken er vrøvl indtil ytingsfriheden nedlægges.

  Måske er trolden samme der uafbrudt beder avisen indfører JP’s udemokratiske model med FB adgang kun. Således at kun ligesindet høres? Og alle over tid frasorteres? (især der når indvandring er emnet!)..Ingen nævt, og ingen glemt..

  “Tag ikke fejl. Hvis folk kun er åndssvage eller periodevis sindssyge, kan vi stadigvæk være fine, sympatiske og charmerende mennesker.”

  Nogen uden tvivl. Man ikke PrebenF1.

Kommentarer er lukket.